- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Rahat fitil kuzum sıkıntı yaşamıyorum da fazlası mı geri geliyo diye meraktayımayy toprağım fitil daha rahattır herhalde, biz crinojelin çöpünü nereye atacağımızı şaşırıyoruz, uzun çubuk şeklinde
Allah razı olsun canım benim çok saolKuzum sana bisey soracam gokhan hoca progestan igne verdimi yada verecekmi sana? dualarim seninle tatlim
Amin canim. Senin deRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Allah razı olsun canım benim çok saolVerdi progestan iğne canım. Transfer sabahı yaptıracağım ilkini. O gün fitil kullanma iğne yaptır dedi hemşire
Sen şubatı bekliyosun değil mi canımcım?
Sürekli düşünüp duran
uykuları kaçanlar burda mı ?
Aynen ya Şubat başı gibi transferim olucak inşallahBenim simdiden basladi
Kaç emriyo transferi olucak belli mi ?Benim simdiden basladi
Maglesef uyuyamıyorum sabahın köründe merkezde olmam lazım...Sürekli düşünüp duran
uykuları kaçanlar burda mı ?
Nerde yaşıyorsunuzMaglesef uyuyamıyorum sabahın köründe merkezde olmam lazım...
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim insallah duani kabul eder senin icin bende dua edecem balim burdaki herkes hamile kalsin guzel haberler alalimevet subatta allah izin verirse transfer olacak
Günaydın, Tünaydın Kızlarr :)Günaydın kızlar
2 tane olacak kuzum inan bende surekli arastiriyordum ama arastirmayi biraktim sende arastirma oluruna birak bol bol dua etKaç emriyo transferi olucak belli mi ?
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin canimtanımadan birbirimizin duasında olmak ne güzel şubqtta da senin güzel habberini duyalım inşallah tatlım
Banada bu sefer 2 tane olucak inşallah2 tane olacak kuzum inan bende surekli arastiriyordum ama arastirmayi biraktim sende arastirma oluruna birak bol bol dua et
Ne guzel Az kalmış canımherkese tünaydın bnmde ocak ayı tüp bebek tedavime 6 gün filan kaldı adeti bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?