- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.281
Hayırlı akşamlar, tedaviniz hayırlı olsun...Hayirli aksamlar arkadaslar bende 2.tup bebek denememe basladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar, tedaviniz hayırlı olsun...Hayirli aksamlar arkadaslar bende 2.tup bebek denememe basladim
yumurta toplamadan sonra baya ağrılı geçiyor yani ağrısız diyen çok mu var bn inanamadım şu andaanladım, ben yumurta toplama yapmadım daha ama birçok arkadaş ağrısız olduğunu söylemişti.
1 tanesi benyumurta toplamadan sonra baya ağrılı geçiyor yani ağrısız diyen çok mu var bn inanamadım şu anda
süper valla benim yürüyüşüm değişiyor1 tanesi ben
Herkesin ağrı eşiği farklı mutlaka.yumurta toplamadan sonra baya ağrılı geçiyor yani ağrısız diyen çok mu var bn inanamadım şu anda
bn valla otururken kalkarken oflayarak oturuyordum senin gibiyim yani ağrı oluyor ya belki yumurta az toplanıyorsa o mu ağrıtmıyor sonuçta 15 yumurta toplandığını düşünürsen 15 kere delik açılıyor ağrı o derecedirHerkesin ağrı eşiği farklı mutlaka.
Ama benim çok ağrım olmuştu,sonrasında iğne yapmalarını istemiştim...
Ben de 2 aydir gunde uc tane iciyorum 6 hafta daha icecekmisim estrofemi. Bende sukur bas agrisi yapmadi amaHayırlısı canım, ben de estrofem kullanıyorum
Dün başladım, gün de 3 ile başlattı dr.
İğrenç bir ilaç, baş ağrısı yaptı bende...
Rahim yeterince kalınlaşsın diye artırmıştır muhtemelen dozajı.
Nasipse cuma ya da cumartesi transfer olursun sanırım...
Senin adina cok sevindim canimmmmm tebrik ederimmm kesesine kalbine de sahit olursun insallahAmiin kuzum, insallah hepimize Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsein
İlk 4 gün 1 tane içtimAa ölemi kaç tane içiosun günde benim salı günü kontrolüm
Sen kaçında adet olmustun ?
Fazla yumurta ve ağrı doğru orantılıdır muhtemelen..bn valla otururken kalkarken oflayarak oturuyordum senin gibiyim yani ağrı oluyor ya belki yumurta az toplanıyorsa o mu ağrıtmıyor sonuçta 15 yumurta toplandığını düşünürsen 15 kere delik açılıyor ağrı o derecedir
Bu arada hamilesiniz, ne güzel...Ben de 2 aydir gunde uc tane iciyorum 6 hafta daha icecekmisim estrofemi. Bende sukur bas agrisi yapmadi ama
Cok sukur canim benim :)Fazla yumurta ve ağrı doğru orantılıdır muhtemelen..
Aslında benim yumurta sayım da çok sayılmazdı, 9 tane
Bu arada hamilesiniz, ne güzel...
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
Uzun bir süreçmiş demek bu ilacın kullanımı...
Yan etkileri arasında var ama herkeste olmayabiliyor, siz şanslısınız şükür ki...
İlk 4 gün 1 tane içtim
Sonra sabah akşam devam ettim 4 gün daha
Şimdi 3 tane içmeye başlıcam
Pazartesi kontrol var ozaman kesin transfer günü belli olucak
16 ocak ta regl i oldum
18 ocakta ilaçları kullanmaya başladım
12 cnm noldu
Anladım bende 12 sinde oldum 16 sında basladım 4 gün günde 2 tane 5 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonraki gün kontrol bakalım nasıl olacak ben gittiğimde hazır olur diorum inş ilaç beni aşırı yordu
Ben bugun gittim kontrole 7 çıktı endemetrium12 cnm noldu
Ben bugun gittim kontrole 7 çıktı endemetrium
Ilacimin dozunu 3 çikarti pazartesi tekrar gidicem kontrole
Benim kadınlar kulübünde denk geldiklerim genelde işlemden sonra adet ağrısına benzer hafif bir ağrı olduğunu yazmışlardı.ben de çok ağrılı bir işlem diyene pek rastlamadım.algıda seçicilik demek ki. inanamadım yazmanızda yalan söylüyormuşum izlenimi yaratmış.yumurta toplamadan sonra baya ağrılı geçiyor yani ağrısız diyen çok mu var bn inanamadım şu anda