- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.121
İşte 4. Gün koyuyorlar tutmuyor sonra 5. Gün olmadığı için testde yapıp donduramıolar hep elim boş kalıyorCanım, inşallah hepsi 5.güne ulaşır...
Bence iyi tabi, dert etme
Sağlıklı olsun, az olsun sana evlat olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte 4. Gün koyuyorlar tutmuyor sonra 5. Gün olmadığı için testde yapıp donduramıolar hep elim boş kalıyorCanım, inşallah hepsi 5.güne ulaşır...
Bence iyi tabi, dert etme
Sağlıklı olsun, az olsun sana evlat olsun
İnşallah ćikar canım amaKızlar 14 yumurtadan 6 sı döllenmiş sizce bu iyi mi 5. Güne çıkabilir mi buradan fikirlerinizi yazabilirmisiniz
Cuma kontrolüm var ozaman belli olucak amaSenin transfer ne zaman canım ?
Canım devlet Hastanesi'ne gidip yazdır ilaçlarını daha az ödersin ben kizimda hep öyle yaptımÖzel hastane reçetelerinde sigorta geçmezki
demek ki sizin doktorunuzun reçeteleri anlaşmalı sgky la
Benim doktorun reçetesi direkt özel olduğu için sigortada geçmiyor
Canim 2.gün emriyoları bile tutuyor gönlünü ferah tut senİşte 4. Gün koyuyorlar tutmuyor sonra 5. Gün olmadığı için testde yapıp donduramıolar hep elim boş kalıyor
Tmm canım öyle yaparımCanım devlet Hastanesi'ne gidip yazdır ilaçlarını daha az ödersin ben kizimda hep öyle yaptım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinAha bitane daha bugun ucuncu mucizevi haber... gozunuz aydin.. hayirlisiyla gelsin insallah
İşte 2 de koymuyorlar tam arada kalıyorum onu demek istemiştimCanim 2.gün emriyoları bile tutuyor gönlünü ferah tut sen
Cuma kontrolüm var ozaman belli olucak ama
ben yarin gitmek istiyorum cuma günü önemli bi işim var çünkü
Yarın sabah hastaneyi aricam bakalım ne dicekler
Kızlar 17 ocakda transferim oldun
Dün 6.gündü
Dün ve bgn kahverengi lekeler var
Moralim bozuldu
Cumartesi test günüm
Hemşiremize söyledim endişelenme ilaçlara devam dedi
Bilemiyorum adet öncesi mi
Yerleşme mi
30 yaşındayım izmir irenbede tedavi gördüm doktor ilaç yazınca aile hekimine gidiyordum sistemden karşılanan ilaçları görüp yazıyor jeli falan yazdırdım hep,şimdi Ankara da gürgan klinikte başlayacağım şubattaSiz nerde tedavi görüyorsunuz yaşınız kaç
İnşallah canım hayırlısı artıkSeninde o zaman çarşamba falan transfer olur cnm haydi bakalım inşallah
Kan sulandırıcı iğne kullacaksaniz rapor cikarttirin ilacı daha da uyun fiyata alırsınız hemde aylık yazarlarTmm canım öyle yaparım
İnşallah canım hayırlısı artık
Raporu nerden çıkartıcam ?Kan sulandırıcı iğne kullacaksaniz rapor cikarttirin ilacı daha da uyun fiyata alırsınız hemde aylık yazarlar
Kuzummm bu gayet netttt ... hadi hairli olsunnnn
Clexane iğne kullanıyorum kizimdada kullanmistim kadın doğum Dr çıkartıyor yarın gideceğim dr inşallah çıkartırım tüp bebek raporu ayrı onu iki sefer cikarta biliyorsunuz ve o raporla tüp bebek tedavisinde indirim de alıyorsunuz ilaç içinde devlet hastanesinde cikartmamistum hem özel hemde SGK ile anlaşmalı bi hastanede cikartmistimRaporu nerden çıkartıcam ?
devletten zaten tüp bebek için raporumu cikarttim ben
Sizin dediginiz nasıl 1 rapor
Sayisi Iyi bence canim benimde 8 taneden 4u dollenip 5.güne gitmisti.seninde gider ins.Kızlar 14 yumurtadan 6 sı döllenmiş sizce bu iyi mi 5. Güne çıkabilir mi buradan fikirlerinizi yazabilirmisiniz
Kaç tanesi 5 e gitmiştiSayisi Iyi bence canim benimde 8 taneden 4u dollenip 5.güne gitmisti.seninde gider ins.