• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

31 yaşındayım 3.tup bebek denemem ikincisi başarılı bir kızım oldu 4 yaşında şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı test günüm 25 Ocak dayanamayıp bugün yaptım evde tedavilerimi Memorial Şişli hastanesinde oldum
Aha bitane daha bugun ucuncu mucizevi haber... gozunuz aydin.. hayirlisiyla gelsin insallah

Insallah hakkinda hayirlisi olur. Valla bnde 24 yasindym 1 bucuk yil olmadi henuz evleneli yani suan yaptrdm.tum testlerimde bnde bir sorun yok gibi ins yokdur tabi bilemem hayirlisi. Esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk en son 5 milyondu doktor normal yolla zor dedi bizde tup bebege karar verdik. Ilk denemem olucak cok korkyyorum insallah gzuel olur Allah ilk seferde yuzume.guler
Canım, neden önce aşılama denemediniz?
Ben çikolata kisti aşılama da başarı şansını düşürdüğünden denemedim. Ancak sizde öyle bir sorun yok şükür ki...
Tüp bebek tedavi süreci zor ve meşakkatli ama sonu güzel olduktan sonra herşeye değer...

Bal10cukkk Bal10cukkk
Bundan 2 kutu aldık
2 kutu da estrofem
35 tl ödedim
SSK reçeteli doktorumuz yazdı
Sizin SSK yokmu ?
20180124_193821.jpg

Özel hastane reçetelerinde sigorta geçmezki

demek ki sizin doktorunuzun reçeteleri anlaşmalı sgky la

Benim doktorun reçetesi direkt özel olduğu için sigortada geçmiyor

Bizim geçiyor demekki
Başka hastanede de ödüyorum
Bu hastane sadece rapor , özel sigorta ödemiyor
Muayene sgk sız 250 tl sgk 180 mesela
Gonal f ve citrotide ödemiyor ama sgk

İlk kez ucuz ilaç aldık bu süreçte :))

Canım, neden önce aşılama denemediniz?
Ben çikolata kisti aşılama da başarı şansını düşürdüğünden denemedim. Ancak sizde öyle bir sorun yok şükür ki...
Tüp bebek tedavi süreci zor ve meşakkatli ama sonu güzel olduktan sonra herşeye değer...
Cnm asilama icin spermin en az 15 milyon olmasi lazimmis tutmaz dediler bosuna yorulma ne bilim.bizde direk ona karar verdk asilamayla hamile olana pek rastlamadm gebelik oranini pek arttrmamis bugune kdr yuzde 20 hakkmzda ne hayirliys mevlam onu gstersn cumle mize

Bizim geçiyor demekki
Başka hastanede de ödüyorum
Bu hastane sadece rapor , özel sigorta ödemiyor
Muayene sgk sız 250 tl sgk 180 mesela
Gonal f ve citrotide ödemiyor ama sgk

İlk kez ucuz ilaç aldık bu süreçte :))
Normalde bi tane kutusu 120 lira o jelin

Mecidiyeköy çevre hastanesine gidiyorum Prof.ümit özekici
SGK reçetesi yazmıyor burası
Özel reçete oluyor

Özel reçete oluyor

Bizde özele gidiyoruz
Hastane birçok şeyi kabul etmiyor
Anlıyorum seni
Bizim tek işe yarayan kısmı bu ilaç oldu sanırım
Pahalıymış

Özel reçete oluyor
Doktorunun yazdığı ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin, ilk tüp denememde bilmiyordum jetleri kan sulandırıcı ilaçların devletin karşıladığını hep paralı aldım,ikinci tedavimde aile hekime yazdırdığını okudum kk de o tedavimde öyle yaptım bilginiz olsun.

Doktorunun yazdığı ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin, ilk tüp denememde bilmiyordum jetleri kan sulandırıcı ilaçların devletin karşıladığını hep paralı aldım,ikinci tedavimde aile hekime yazdırdığını okudum kk de o tedavimde öyle yaptım bilginiz olsun.
Tamam teşekkürler

Siz nerde tedavi görüyorsunuz yaşınız kaç

Back