- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Evetben aralıkta yaptırdım ama çok şükür tuttu, sizin grup henüz yapılacakları içeriyor sanırım :)
6 aralık transfer benim tek embiyoryo,,ikinci deneme yaş 32 :)
Meehabalar kıZlar, benmde bugün transfer sonrası 6. Günüm 8.01.18 test yapmamı söyledi doktorum. 29 yaşındayım 1 olumsuz aşılama ve bu tüp bebek denemem var. Listeye eklermisiniz benide. Günlerim geçmiyo burda olunca okuyunca aynı duyguları paylaşınca çok daha iyi geliyo. Dilerim isteyen herkese Allah nasip eder.
Çok teşekkürler. Ben 7yıllık evliyim aslına bakarsanız 2 yıldır bebek istiyoruz ama planlanan gibi olmuyo hiçbişey. Doktorlar hiçbir sebep bulamıyo. Eşimde de sorun yok bende de ama olmadı. Tabi ilaçlar stresti oydu buydu son 6 ayda amh değerim birden 0.40 düştü tüp bebeğe ani kararla geçtik. 6 yumurtam oldu 1 tanesi en iyi kalite dedi o içimde inş.. diğer 5tanesi 6. Günde gitmişEkledim sizi
Siz kaç senelik evlisiniz sizde problem nedir ?
Bizde eşimde morfoloji ,sayı ,hız sorunu var
Bu arada 4. Gün embriyosu şuandaki. İnanılmaz ağrı yaşıyorum. Bugün adet günümdü. Kanama yok şkür. Ama kasık karın bel ağrısı inanılmaz herkeste ayrıymış tabi ama inş bebişin tutunmasıdırÇok teşekkürler. Ben 7yıllık evliyim aslına bakarsanız 2 yıldır bebek istiyoruz ama planlanan gibi olmuyo hiçbişey. Doktorlar hiçbir sebep bulamıyo. Eşimde de sorun yok bende de ama olmadı. Tabi ilaçlar stresti oydu buydu son 6 ayda amh değerim birden 0.40 düştü tüp bebeğe ani kararla geçtik. 6 yumurtam oldu 1 tanesi en iyi kalite dedi o içimde inş.. diğer 5tanesi 6. Günde gitmişama üzülmiycem. Herşey sabır ve duayla geliyo inanıyorum. Dilerim imtihanlarımızı kolaylıkla atlatırız...
Güçlü olun inşallah kuzunuz hiç bırakmaz siziÇok teşekkürler. Ben 7yıllık evliyim aslına bakarsanız 2 yıldır bebek istiyoruz ama planlanan gibi olmuyo hiçbişey. Doktorlar hiçbir sebep bulamıyo. Eşimde de sorun yok bende de ama olmadı. Tabi ilaçlar stresti oydu buydu son 6 ayda amh değerim birden 0.40 düştü tüp bebeğe ani kararla geçtik. 6 yumurtam oldu 1 tanesi en iyi kalite dedi o içimde inş.. diğer 5tanesi 6. Günde gitmişama üzülmiycem. Herşey sabır ve duayla geliyo inanıyorum. Dilerim imtihanlarımızı kolaylıkla atlatırız...
İnşallah canimBu arada 4. Gün embriyosu şuandaki. İnanılmaz ağrı yaşıyorum. Bugün adet günümdü. Kanama yok şkür. Ama kasık karın bel ağrısı inanılmaz herkeste ayrıymış tabi ama inş bebişin tutunmasıdır
Hayırlısı olsun canım inşallah ilk ve son tedavin olurBenimde ilk tüp bebek tedavim başlayacak bu hafta. Adet olmayı bekliyorum kızlar
Nerde baslicaksiniz tedavinizeBenimde ilk tüp bebek tedavim başlayacak bu hafta. Adet olmayı bekliyorum kızlar
Gaga soru yağmuruna tutmana bayılıyorum kız allah iyiliğini versin :) :)Ekledim sizi
Siz kaç senelik evlisiniz sizde problem nedir ?
Bizde eşimde morfoloji ,sayı ,hız sorunu var
Kuzum sana bisey soracam gokhan hoca progestan igne verdimi yada verecekmi sana? dualarim seninle tatlimKızlar merhabalar. Utanarak bi soru soracağım sizetransferime 2 gün var ve cuma gününden bu yana progestan fitil kullanıyorum estrofem e ek olarak. Ama fitil sonrası tortular geliyor beceremiyor muyum acaba
Aynı durumdayız sizinle kaç emriyo transferi olmuştu sizemerhabalar herkese... benim de 1 olumsuz aşılama 1 de olumsuz tüp bebek denemem var. ocakta dondurulmuş embriyomla tekrar deneyeceğim. yaşım 32.
Canim opu çok korkulacak birsey değilKızlar toplamayla ilgili deneyimlerinizi öğrene bilirmim
Çok sağol Canım bulaşan detaylı anlattığın için sagolaunlar burda tek aç gel dediler olasan :) kanama oluyormuş diye duydum sende oldu mu .. olduysa kaç gün acaba ... hakkını helal et okadar detaylı yazmışsınCanim opu çok korkulacak birsey değil
Ben çok stres yapmıştım kendime
Opu sabahi hastaneye gittik bizi Odamıza aldılar üstümdeki herseyi cikartim önlük giydim sacimdaki tokayi bile çıkardım
Sonra hemşire geldi damar yolu açtı
Oje, makyaj, parfüm,takı,toka vb yasak
Temiz bi şekilde oluyorsun
Sonra beni sedyeyle operasyon olucak odaya götürdüler
Çatala yattım ellerimi ayaklarımı bağladılar ( uyudugumda düşmüyüm diye)
Sonra açılan damar yolumdan bi Şırınga içinde sıvı verdiler vücudum karincalanmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum
25 dk sonra eşimin yanında sedyede buldum kendimi ayılmam da çok normal oldu fazla etkilenmedim ben
4 saat felan yattım çıktık eve gittik
Bu arada 17 yumurta toplanmisti benden
Benim bu hafta toplanacak insallah.yarin kontrolüm var.Kızlar toplamayla ilgili deneyimlerinizi öğrene bilirmim
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Benim bu hafta toplanacak insallah.yarin kontrolüm var.
Evet aynen aç oluncak unutmuşum onuÇok sağol Canım bulaşan detaylı anlattığın için sagolaunlar burda tek aç gel dediler olasan :) kanama oluyormuş diye duydum sende oldu mu .. olduysa kaç gün acaba ... hakkını helal et okadar detaylı yazmışsın
Sağol Canım gerçekten çok rahatlattın ...Evet aynen aç oluncak unutmuşum onu
Hiç kanamam bişeyim olamadı sadece 2 gün adet ağrısı gibi bi ağrım oldu ilaç felan icmedim dayanılcak bi ağrıdı
Helal olsun canım nedemek merak ettiğin bişeyler varsa sorabilirsin
Bildiğim kadarıyla cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?