- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İnşallah kaliteli emriyolarin oluşur canım sıkı sıkı tutunur annesineSlm kızlar... yarın toplamam var inş bir sorun yokturda hayırlısı ile toplanır... cuma transfer günü... 7 yumuş annesiyim tabi çoğalmadıysa :) inş sağlıklı olanlar vardır da tutma ihtimali yükselir... dualarınızı bekliyorum
Aa bizimde 5 tane 5.gün embriyomuz var balım ve çarşamba günü 2 tane embriyom transfer edilecek5 tane 5.gün emriyomuz var bu ay 2tane transfer edilicek
Amin bitanem inşallah çok korku var içimde bi aksilik çıkacak diyeİnşallah kaliteli emriyolarin oluşur canım sıkı sıkı tutunur annesine
Hayirlisi olsun hakkında
allahım yüzünü güldürsün senin
Merhaba nerede tedavi oluyorsunuzBu arada sana doğum kontrol haplarından verdimi
Bizim 9 dondurulmuşumuz var. 1 tane traanfer edilcek. 8 tane kalacak geriyeAmin inşallah hayırlısı artık
Sizde var mı kalan dondurulmuşlar
Bana da bu sefer iki tane transfer edilecekAa bizimde 5 tane 5.gün embriyomuz var balım ve çarşamba günü 2 tane embriyom transfer edilecek
Amin canım benim cümlemizeBana da bu sefer iki tane transfer edilecek
İnşallah allah emeklerini başa çıkarmaz canım
Çifter Çifter evlat nasip eder allah sana
Kızlar merhabalar. Utanarak bi soru soracağım sizetransferime 2 gün var ve cuma gününden bu yana progestan fitil kullanıyorum estrofem e ek olarak. Ama fitil sonrası tortular geliyor beceremiyor muyum acaba
Yoo canım şimdi senden öğrendim yürümem mi gerekiyoduteşekkür ederim kuzum başka araştırmalara greceğiz artık :) iyiyim dün çok yordum kendimi bugün tüm gün tv karşısındaydım.
fitilden sonra tortular normal tatlım, fitili uyguladıktan hemen sonra yürüyorsun değil mi?
Anladım balım.teşekkür ederim cevapladığın içinFitil kullanmadım ama crino jel kullandım onda da tortular gelirdi arada kahverengi tortularda gelir di doktorum normal olduğunu söylerdi
Fazla olan jel öyle topaklanip geri gelirmiş
Yoo canım şimdi senden öğrendim yürümem mi gerekiyodu
Aman dikkat et canım benim yorulma ayağını uzat boşver misafiri işi gücü
Progestan yumuşak kapsül aslında ama midede emilimi vajinal kullanıma göre azmış. O yüzden fitil şeklinde kullanmak daha etkiliymiş o yüzden öyle kullanıyorum kuzumcum :)aa bebeğim çok özür dilerim ben crinone jel kullanıyorum, kullandık sonra doktor 5 dk min. yürü demişti, ama sen fitil kullanıyormuşsun seni yanlış yönlendirmeyim.
fitil nasıl birşey ki ilk defa duyuyorum
Kendinizden kısaca bahsederseniz sizide sıraya ekliyim istersenizteşekkür ederim kuzum başka araştırmalara greceğiz artık :) iyiyim dün çok yordum kendimi bugün tüm gün tv karşısındaydım.
fitilden sonra tortular normal tatlım, fitili uyguladıktan hemen sonra yürüyorsun değil mi?
Topaklanma gelmesi normal. Onceden ben de kullanmistim geliyordu. Panik yapmaKızlar merhabalar. Utanarak bi soru soracağım sizetransferime 2 gün var ve cuma gününden bu yana progestan fitil kullanıyorum estrofem e ek olarak. Ama fitil sonrası tortular geliyor beceremiyor muyum acaba
Kendinizden kısaca bahsederseniz sizide sıraya ekliyim isterseniz
Progestan yumuşak kapsül aslında ama midede emilimi vajinal kullanıma göre azmış. O yüzden fitil şeklinde kullanmak daha etkiliymiş o yüzden öyle kullanıyorum kuzumcum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?