2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah kaliteli emriyolarin oluşur canım sıkı sıkı tutunur annesine

Hayirlisi olsun hakkında

allahım yüzünü güldürsün senin

Aa bizimde 5 tane 5.gün embriyomuz var balım ve çarşamba günü 2 tane embriyom transfer edilecek
Bana da bu sefer iki tane transfer edilecek

İnşallah allah emeklerini başa çıkarmaz canım

Çifter Çifter evlat nasip eder allah sana

Kızlar merhabalar. Utanarak bi soru soracağım size transferime 2 gün var ve cuma gününden bu yana progestan fitil kullanıyorum estrofem e ek olarak. Ama fitil sonrası tortular geliyor beceremiyor muyum acaba

Fitil kullanmadım ama crino jel kullandım onda da tortular gelirdi arada kahverengi tortularda gelir di doktorum normal olduğunu söylerdi

Fazla olan jel öyle topaklanip geri gelirmiş

Kızlar merhabalar. Utanarak bi soru soracağım size transferime 2 gün var ve cuma gününden bu yana progestan fitil kullanıyorum estrofem e ek olarak. Ama fitil sonrası tortular geliyor beceremiyor muyum acaba

teşekkür ederim kuzum başka araştırmalara greceğiz artık :) iyiyim dün çok yordum kendimi bugün tüm gün tv karşısındaydım.
fitilden sonra tortular normal tatlım, fitili uyguladıktan hemen sonra yürüyorsun değil mi?

Yoo canım şimdi senden öğrendim yürümem mi gerekiyodu
Aman dikkat et canım benim yorulma ayağını uzat boşver misafiri işi gücü

Yoo canım şimdi senden öğrendim yürümem mi gerekiyodu
Aman dikkat et canım benim yorulma ayağını uzat boşver misafiri işi gücü

aa bebeğim çok özür dilerim ben crinone jel kullanıyorum, kullandık sonra doktor 5 dk min. yürü demişti, ama sen fitil kullanıyormuşsun seni yanlış yönlendirmeyim.

fitil nasıl birşey ki ilk defa duyuyorum

Progestan yumuşak kapsül aslında ama midede emilimi vajinal kullanıma göre azmış. O yüzden fitil şeklinde kullanmak daha etkiliymiş o yüzden öyle kullanıyorum kuzumcum :)

Kendinizden kısaca bahsederseniz sizide sıraya ekliyim isterseniz

Progestan yumuşak kapsül aslında ama midede emilimi vajinal kullanıma göre azmış. O yüzden fitil şeklinde kullanmak daha etkiliymiş o yüzden öyle kullanıyorum kuzumcum :)

ayy toprağım fitil daha rahattır herhalde, biz crinojelin çöpünü nereye atacağımızı şaşırıyoruz, uzun çubuk şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…