- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.881
Kıyamam sana ya canım benim
Sen asıl Transfer günü yaşıcagin duygusalligina hazırla kendini
Ben girerken çıkarken hep ağlamiştim hıçkıra hiçkira hiç susmuyodum
Çok heycanliydim
Canim kac yumurtan cikti sordum hicbiriniz cevap vermediniz nasilsiniz agriniz var miAldırma gönül aldırma :) umuda gün sayıyoruz bir ışık bir his bir an evet galiba olacak diyoruz ne değişik hislerdir bunlar anne olmakta zordur tabiki ama isteyipte anne olamamak buda çok zormuş.
Canım benim 13 yumurtan var dedi 11 tane toplandı 7 tanesi döllendi. 3 tanesi güne gitti. 1 tanesi transfer oldu 2 tanesi donduruldu ..Canim kac yumurtan cikti sordum hicbiriniz cevap vermediniz nasilsiniz agriniz var mi
Hayirli olsun cnmCanım benim 13 yumurtan var dedi 11 tane toplandı 7 tanesi döllendi. 3 tanesi güne gitti. 1 tanesi transfer oldu 2 tanesi donduruldu ..
Canım bnm 14 çıktı bugün arayacaklar kaçı işlem görebildi diyeCanim kac yumurtan cikti sordum hicbiriniz cevap vermediniz nasilsiniz agriniz var mi
Canım merak etme, yalnız değilsin...Stresten uzak durun yazıyor nette
Ama insanın elinde olan bir şey degil ki
Heyecan,stres,korku,umut hepsi var bende
İnşallah hepsi döllenirCanım bnm 14 çıktı bugün arayacaklar kaçı işlem görebildi diye
ayy insallah hepsi dollenir de bol bol kaliteli embriyolarimiz olur. Beni de aricaklar bu gun heycanla bekliyorum artikCanım bnm 14 çıktı bugün arayacaklar kaçı işlem görebildi diye
Çok iyi ya hiç gulecegim yoktu emin ol aynı şeyleri bende söylerdim yıllarca bu anı bekliyoruz hemen olsun istiyoruz gayet normal soylemişsinDüşünemiyorum
Hemen gelse o gün
Sabırsız anne adayıyım ben
Doktora hemen koymuyor musunuz geri
Dediğimde gülmüştü
Çok iyi ya hiç gulecegim yoktu emin ol aynı şeyleri bende söylerdim yıllarca bu anı bekliyoruz hemen olsun istiyoruz gayet normal soylemişsin
Canım merak etme, yalnız değilsin...
Hemen hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz.
Allah yardımcımız olsun inşallah...
Kontrol sonrası yaz bize de, merak ederiz.
Canım böyle kurucağına bugün gidip kan varsene.iki gün sonra tekrar verirsin baksr doktorun yorum yapar bence bekleme bi an önce kan verKizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta
Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.
Canım böyle kurucağına bugün gidip kan varsene.iki gün sonra tekrar verirsin baksr doktorun yorum yapar bence bekleme bi an önce kan ver
Niye sagliksiz olsun canim benim besinci gun cok silik cikmisti :) kan ver anasi kannKizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta
Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.
Niye sagliksiz olsun canim benim besinci gun cok silik cikmisti :) kan ver anasi kann
5.gunden itibaren her gun idrar testi yaptim her gecen gun koyulasti 9.gun kipkirmizi oldu gittim kan verdim 278 ciktiCok korkuyorumilk kan degerin senin kac cikmisti, bir de kacinci gunde yapmistin acaba?
5.gunden itibaren her gun idrar testi yaptim her gecen gun koyulasti 9.gun kipkirmizi oldu gittim kan verdim 278 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?