• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Atasehir memorialden memnun kaldin mi? Bende on randevu aldim ikinci icin.
Canım benim doktor baska yerden orda toplama ve tüp bebeği yaptırdım. Ama tutmadı. Git görüş aklında bisey kalmasın içine sinerse devam et. İnsanın içinde şüphe olunca en baştan kaybediyoruz

Bence tüp bebek iğneler ilaçlar diyodu çünkü. Birde onun yumurta azlığı vardı. Bı programında demişti aklım olsaydı ymurtalarımı gençken dondururdum die. Olmuyodu çünkü onunda.

Kızlar bu yumurtalar kaç mm ya da cm mi bilmiyorum ama ne kadar olunca toplaniyorlar bilginiz var mi

Kalibimmm Kalibimmm canım sen de başlayacaksın galiba yanlış okumadiysam yarın değil mi hayırlısıyla başla inşallah:-)
Ya evet kuzum 3 gün var adetime aslinda ama brn bu ay korunmadim ve beni supheledniren bazi durumlar vardi bende erken test yapdim prediktor ikinci cizgi cok hafif pbe belorti heycan dan patliyorum yarin sabah bidaha yapacam ...rabbim insallah nasip etmisdir ama heveslenmesi bile muhteşem.

Kızlar bu yumurtalar kaç mm ya da cm mi bilmiyorum ama ne kadar olunca toplaniyorlar bilginiz var mi
Hepsi aynı olmuyor canım benim toplamadan önceki kontrolümde 17mm de vardı 22 mm de vardı 15 mm lerde vardı belki bu sana bir örnek olabilir. Sana ne dediler kaç mm olmuşlar?

Boyle cikti kizlar cok heycanliyim

Eklentiler

• 20180123_192718.jpg
    20180123_192718.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 92
Ya evet kuzum 3 gün var adetime aslinda ama brn bu ay korunmadim ve beni supheledniren bazi durumlar vardi bende erken test yapdim prediktor ikinci cizgi cok hafif pbe belorti heycan dan patliyorum yarin sabah bidaha yapacam ...rabbim insallah nasip etmisdir ama heveslenmesi bile muhteşem.
Ayyy hamile olmasan o çıkmaz canım hani yazıyorlar ya tüp bebek yapmaya karar verdik oldu diye ay senin de öyle olmuştur inşallah ay ne güzel :-) yerinde olsam hemen kan verirdim ben de çok merak ettim bak şimdi:-)

Hepsi aynı olmuyor canım benim toplamadan önceki kontrolümde 17mm de vardı 22 mm de vardı 15 mm lerde vardı belki bu sana bir örnek olabilir. Sana ne dediler kaç mm olmuşlar?
Ya canım bak ben ilk 225 le başladım ilk beş gün sonra 300 yaptı doktorum bugün saydı aklımda kalanlar 15 17 13 falan saydı ve perşembeye kadar devam dedi sanırım ben yavaş gidiyorum ve korkuyorum :(

Back