- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.861
Ya kuzum agzindan bal damliyor insallah insallah öyledir .. sabah test tekrarlayacam yine cikarsa hemen kan vermeye kosacagim....Ayyy hamile olmasan o çıkmaz canım hani yazıyorlar ya tüp bebek yapmaya karar verdik oldu diye ay senin de öyle olmuştur inşallah ay ne güzelyerinde olsam hemen kan verirdim ben de çok merak ettim bak şimdi
Ay hadi inşallah canımYa kuzum agzindan bal damliyor insallah insallah öyledir .. sabah test tekrarlayacam yine cikarsa hemen kan vermeye kosacagim....
Fotograftan tam goremedim ama silik cizgi pembemsi renkteyse vardir canim.insallah hayirlisiyla vardir ama renksiz bir cizgiyse o negatif oluyor cok kez geldi basima.Ya kuzum agzindan bal damliyor insallah insallah öyledir .. sabah test tekrarlayacam yine cikarsa hemen kan vermeye kosacagim....
O aciyi birdaha yaşamak miBazı doktorlar tekrar istiyor canım ben echomar şişli de çektirmiştim tavsiye ederim
Echomarda hiç acı yok emin olabilirsin ben orada çok rahat çektirdim başka yerde bildiğin yeter diye bağırmıstımO aciyi birdaha yaşamak mi
7500 + ilaç ana tedaviye göre değişiyor sanırımOranin ucreti ne kdr cnm raporsuz
Acısız yapan yerler var bende fulya açık emar da yaptırmıştim 10 dj sürmediO aciyi birdaha yaşamak mi
Bencede tedaviye göre değişiyor çünkü 10000+ ilaç7500 + ilaç ana tedaviye göre değişiyor sanırım
Fotograftan tam goremedim ama silik cizgi pembemsi renkteyse vardir canim.insallah hayirlisiyla vardir ama renksiz bir cizgiyse o negatif oluyor cok kez geldi basima.
Ben transfer filan oralara gelmediğim için :)Bencede tedaviye göre değişiyor çünkü 10000+ ilaç
+1200 mikroenjeksiyon +1000 gebelik aşısı bana verilen fiyat
Ilkini bilmiyorum ama blast 5 inci gun embriosu diye biliyorum cnmEmbriyolar ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
Bendeki dosyada dondurulmuş embriyoların bir tanesinde “Amp. Failure olan 1 blast” yazıyor bu ne demek bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen ??
Ilkini bilmiyorum ama blast 5 inci gun embriosu diye biliyorum cnm
Inşallah güzel haberler alırsın canım güzel düşünYarın kontrolüm var
Çok stresliyim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Inşallah güzel haberler alırsın canım güzel düşün
Çıkınca banada yaz canım bende merak ediyorum ne dicek ilaç değiştircek mi diyeYarın kontrolüm var
Çok stresliyim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende duygusallık başladıÇıkınca banada yaz canım bende merak ediyorum ne dicek ilaç değiştircek mi diye
Kıyamam sana ya canım benimBende duygusallık başladı
Çıkınca banada yaz canım bende merak ediyorum ne dicek ilaç değiştircek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?