• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

ayy toprağım fitil daha rahattır herhalde, biz crinojelin çöpünü nereye atacağımızı şaşırıyoruz, uzun çubuk şeklinde :KK70:
Rahat fitil kuzum sıkıntı yaşamıyorum da fazlası mı geri geliyo diye meraktayım :KK53: yarın hemşireyi arayacağım bakalım:KK16:
Sanırım o jeli transfer sonrası veriyomuş benim doktorum bakalım çubukları napcam ben :olamaz::KK48:

Kuzum sana bisey soracam gokhan hoca progestan igne verdimi yada verecekmi sana? dualarim seninle tatlim
Allah razı olsun canım benim çok saol:dua::KK36: Verdi progestan iğne canım. Transfer sabahı yaptıracağım ilkini. O gün fitil kullanma iğne yaptır dedi hemşire :KK66:
Sen şubatı bekliyosun değil mi canımcım?

Rabbim insallah duani kabul eder senin icin bende dua edecem balim burdaki herkes hamile kalsin guzel haberler alalim:dua:evet subatta allah izin verirse transfer olacak
Allah razı olsun canım benim çok saol:dua::KK36: Verdi progestan iğne canım. Transfer sabahı yaptıracağım ilkini. O gün fitil kullanma iğne yaptır dedi hemşire :KK66:
Sen şubatı bekliyosun değil mi canımcım?

Rabbim insallah duani kabul eder senin icin bende dua edecem balim burdaki herkes hamile kalsin guzel haberler alalim:dua:evet subatta allah izin verirse transfer olacak
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun :dua: tanımadan birbirimizin duasında olmak ne güzel :KK19: şubqtta da senin güzel habberini duyalım inşallah tatlım:dua::dua:

2 tane olacak kuzum inan bende surekli arastiriyordum ama arastirmayi biraktim sende arastirma oluruna birak bol bol dua et
Banada bu sefer 2 tane olucak inşallah

Aynen canım haklısın dua edelim bol bol
Diğer türlü insan sadece strese giriyor

Her süreç okadar zor ki. Yumurtaları bekle opuyu bekle transferi bekle transfer sonrasını bekle, hep bi sıra. Allah inş beklediklerimizi hayırlısyla verir.

Back