- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İnşallah canımBizim de 5.gün embriyosu. İnşallah güzel haber alırız
İnsallah 2018 hepimize hayirli gelir de bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Günaydınnben den bugün itibari ile 6. iğnemi vurundum. 2. tedavim ilk tedavide bebeği 10.haftada kaybettik malesef. Kendimizi toplayıp yeniden yeni bir tedaviye hazır bir olduk. İnşallah 2018 bebeğimize kavuşturur bizi ve isteyen herkesi
Ekledim siziSıraya beni de ekler misiniz lütfen? Yaşım 29. 3. Denemem 3 ocakta transferim var 1 tane blast embriyo transfer edilecek. Bahçeci fulyada tedavi görüyoruz.
Amin canım inşallah Teşekkürler güzel dileklerin içinKızlaaarrrrr hepinizee mutlu huzurlu sağlıklı bebişliii mis gibi bir yıl diliyorum.
Bu yılda evlat yolu bekleyen herkeslerin göbişleri bebişle dolsun inşallah.
Hamile olan arkadaşlarımda sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın.
Yuvalarımızdan aşk, bereket, mutluluk eksik olmasın.
not: 2 ocak yani yarın transferim var dualarınızı lütfen eksik etmeyin
Canim test sonucun ne oldu müjdeli haberlerini bekliyoruzhoşbuldum bende yeni üye oldum sürekli takip ediyorum neler hissedilmiş ne olmuş diyee..
Teşekkür ederimEkledim sizi
Oh oh ne güzel hamişlerimiz çoğalilyorBal10cukkk cnm sus_panda da hamile
Kaç senelik evlisiniz kaç yıldır çocuğunuz olmuyorTeşekkür ederim
Bizim 4 seneyi geçti canım evliyiz. 3 senedir deniyoruz. Siz kaç kez tüp denediniz peki problem ne ?Kaç senelik evlisiniz kaç yıldır çocuğunuz olmuyor
bizim 6 senedir bebeğimiz olmuyor
2 aşılamaBizim 4 seneyi geçti canım evliyiz. 3 senedir deniyoruz. Siz kaç kez tüp denediniz peki problem ne ?
Bizim de aynı şekilde. Dondurulmuş kaç embriyonuz var peki? Kaçıncı gün embriyosu?2 aşılama
1 tüp bebek denedik
Dondurulmuşlarimla bu ay ikinci transferim olucak inşallah
Bende bi sorun yok çok şükür
Eşimde sayı, hız, morfolaji sorunu var
5 tane 5.gün emriyomuz var bu ay 2tane transfer edilicekBizim de aynı şekilde. Dondurulmuş kaç embriyonuz var peki? Kaçıncı gün embriyosu?
Çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden5 tane 5.gün emriyomuz var bu ay 2tane transfer edilicek
Amin inşallah hayırlısı artıkÇok güzel. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?