2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sali günü gidecegim yumurtalarin buyuklugune bakip karar verecekler. Belki haftaya da toplanir. Sizin kac tane yumurtaniz oldu kizlar ?

İnsallah 2018 hepimize hayirli gelir de bebislerimizi kucagimiza aliriz.

Kızlaaarrrrr hepinizee mutlu huzurlu sağlıklı bebişliii mis gibi bir yıl diliyorum.
Bu yılda evlat yolu bekleyen herkeslerin göbişleri bebişle dolsun inşallah.
Hamile olan arkadaşlarımda sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın.
Yuvalarımızdan aşk, bereket, mutluluk eksik olmasın.
not: 2 ocak yani yarın transferim var dualarınızı lütfen eksik etmeyin

Amin canım inşallah Teşekkürler güzel dileklerin için

İnşallah hayırlı bi şekilde geçer canım yavrun sıkı sıkı tutunur sana müjdeli haberler verirsin bizlere ...

Yaş 24 ilk tüp bebek denemem 1 başarısız aşılama. erkek faktörü+pko.tedaviye başladım bu ay yumurta toplayıp diğer ay transfer yapıyor benim doktor.gonalf 225+cetrodite kullanıyorum günlük.çok bir bilgim yok tüp bebek ve tedaviyle ilgili beni aydınlatırmısınız eksik bişey var mı yapmam gerekenler falan.

Bizim 4 seneyi geçti canım evliyiz. 3 senedir deniyoruz. Siz kaç kez tüp denediniz peki problem ne ?
2 aşılama
1 tüp bebek denedik

Dondurulmuşlarimla bu ay ikinci transferim olucak inşallah

Bende bi sorun yok çok şükür

Eşimde sayı, hız, morfolaji sorunu var

2 aşılama
1 tüp bebek denedik

Dondurulmuşlarimla bu ay ikinci transferim olucak inşallah

Bende bi sorun yok çok şükür

Eşimde sayı, hız, morfolaji sorunu var
Bizim de aynı şekilde. Dondurulmuş kaç embriyonuz var peki? Kaçıncı gün embriyosu?

Slm kızlar... yarın toplamam var inş bir sorun yokturda hayırlısı ile toplanır... cuma transfer günü... 7 yumuş annesiyim tabi çoğalmadıysa :) inş sağlıklı olanlar vardır da tutma ihtimali yükselir... dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…