• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Merhaba ben tüp bebek yapmak zorundayım daha doğrusu sağlıklı embriyo bulmak zorundayım ki bebek sağlıklı dünyaya gelsin maalesef bendeki gen mutasyonu dünyada 16 kişide var sadece ve tanısı 4 yıl önce konuldu, kendi çocukluğumun nasıl geçtiğini bile bile tedbir almadan bu yola çıkamam, ben tedbirimi alırım gerisi Allah’ a kalmış zaten birkere daha benim sağlığımı etkilemeyecek bi yol bulursam tekrar denerim ama benim sağlığımı da düşünmek zorundayım, o hormon ilaçlarından sonra nerdeyse meme kanseri olacaktım ve bunu bile bile bana bu tedavi verildi inşallah allah sizin gibi bana da ve tüm isteyenlere nasip eder

merhaba ;
çok geçmiş olsun şimdi anladım ilk yazınızda bu kadar detay olmadığı için
ve bu rahatsızlığı inan ilk kes duydum inşallah sağlıklı embriyoyu bulursunuz
tabikide öncelik sizin sağlığınız kendi sağlığınızı riske atmadan mümkünse yaptırın
aksi halde sizin kararınız olsun bu konuda size kimse fikir veremez
Allah yardımcınız olsun

Selam hanımlar hiç sesiniz çıkmıyor nasılsınız ?
aranızda
ikili test yaptıranlar var mı ?
bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı ?
yeni hamile olduğunu öğernip bizimle paylaşmak isteyen var mı ?
yeniden tedaviye başlayacak olan var ?
kimler kaç kilo aldı beslenmeniz nasıl mide bulantılarınız geçtimi ?

hiç sohbet etmiyorsunuz :skandal::skandal:

Selam hanımlar hiç sesiniz çıkmıyor nasılsınız ?
aranızda
ikili test yaptıranlar var mı ?
bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı ?
yeni hamile olduğunu öğernip bizimle paylaşmak isteyen var mı ?
yeniden tedaviye başlayacak olan var ?
kimler kaç kilo aldı beslenmeniz nasıl mide bulantılarınız geçtimi ?

hiç sohbet etmiyorsunuz :skandal::skandal:
Evet ya hergun bakiyorum ama kimse yok Ben bazen ckk kotu oluyorum bazen iyiyim 2 3gun mide bulamtisi sonra10gun iyiyim sonra yine ayni oyle iste cinsiyet bayramdan sonraya kaldi

Slm kizlar. Cinsiyet için bnde merak ediyordum ama kendi dr um suan kesin söyleyemem 16.hafta bakarız dedi. Burda ki acil de çıktığımda erkeğe benziyor demişti 2 hafta önce yani 12.haftada ama kesin değil beklemen gerek dedi. Yani demem o ki 16.haftadan önce kesin olmuyormus çoğu dr o yüzden söylemiyor. Eylül un 10 unda randevum nasıl bekliycem bilmiyorum.sanırım bayram sonrası burda çıkarım tekrar :KK48:

Evet ya hergun bakiyorum ama kimse yok Ben bazen ckk kotu oluyorum bazen iyiyim 2 3gun mide bulamtisi sonra10gun iyiyim sonra yine ayni oyle iste cinsiyet bayramdan sonraya kaldi

oyyy minnoşlar bize neler yapıyorlar :dondurma:
senin ikili test zamanın geldi bende yarın tatlı yiyip özele gidip şansımı denemk istiyorum belki pamuğum gösterir
annesinin merağını giderir :anneadayı::KK200::nazar:
kaç kilo aldın şimdi 3 ay olduktan sonra mide bulantıların ve kusmaların azalıyo ama iştah açıyorsun ben artık yiyorum :kk77: doymuyorum :hamarat:

Slm kizlar. Cinsiyet için bnde merak ediyordum ama kendi dr um suan kesin söyleyemem 16.hafta bakarız dedi. Burda ki acil de çıktığımda erkeğe benziyor demişti 2 hafta önce yani 12.haftada ama kesin değil beklemen gerek dedi. Yani demem o ki 16.haftadan önce kesin olmuyormus çoğu dr o yüzden söylemiyor. Eylül un 10 unda randevum nasıl bekliycem bilmiyorum.sanırım bayram sonrası burda çıkarım tekrar :KK48:

hade hayırlısı ama ilk tahminler genelde doğru oluyormuş kemik yapısından bile cinsiyeti biliniyor ama emin olmak adına
herhalde söylemiyorlar ben yarın bir deneyiceğim şansımı :KK49:
içimden geçende hep kız :KK8::emir_bebek:

hade hayırlısı ama ilk tahminler genelde doğru oluyormuş kemik yapısından bile cinsiyeti biliniyor ama emin olmak adına
herhalde söylemiyorlar ben yarın bir deneyiceğim şansımı :KK49:
içimden geçende hep kız :KK8::emir_bebek:
Allah gönlüne göre versin cnm. Sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez. Artık kesin ogrensekde cicileri alsak ya :KK48: bu arada bnmde iştahım açıldı bulantı ve kusma süreci geçti sanırım sabah aç karnına oluyor suan. İnş bebişlerimizi sağlıkla kucagimiza alırız. :KK54:

Allah gönlüne göre versin cnm. Sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez. Artık kesin ogrensekde cicileri alsak ya :KK48: bu arada bnmde iştahım açıldı bulantı ve kusma süreci geçti sanırım sabah aç karnına oluyor suan. İnş bebişlerimizi sağlıkla kucagimiza alırız. :KK54:

AMİNNN...
maşallah sana:nazar:
benim mide bulantılarım hala bitmedi ama benim en büyük sıkıntım ne yesem midem şişiyor hazmetmiyor
azda yesem aynı çokta yesem aynı günde iki tane maden suyu içiyorum yarın dr. soracağım acaba maden suyu zararlı mı?
hiç böyle sorunum yoktu hamilelikle başladı mide hazmetmeyince şişiyor sert oluyor karnımdan daha şiş oluyor
inşallah bu haftadan sonra biter gider

AMİNNN...
maşallah sana:nazar:
benim mide bulantılarım hala bitmedi ama benim en büyük sıkıntım ne yesem midem şişiyor hazmetmiyor
azda yesem aynı çokta yesem aynı günde iki tane maden suyu içiyorum yarın dr. soracağım acaba maden suyu zararlı mı?
hiç böyle sorunum yoktu hamilelikle başladı mide hazmetmeyince şişiyor sert oluyor karnımdan daha şiş oluyor
inşallah bu haftadan sonra biter gider
Cnm sade soda için dr um icebilirsin demişti. Hergun bir tane iciyorum bi zararı olacağını sanmam.Ama İkinciyi kes istersen günde 1 tane içmeye çalış yine dr una sorarsin. Meyveli olanlar için yasak dedi zaten ben normalde de meyveli sevmiyorum şekerli oluyor.

oyyy minnoşlar bize neler yapıyorlar :dondurma:
senin ikili test zamanın geldi bende yarın tatlı yiyip özele gidip şansımı denemk istiyorum belki pamuğum gösterir
annesinin merağını giderir :anneadayı::KK200::nazar:
kaç kilo aldın şimdi 3 ay olduktan sonra mide bulantıların ve kusmaların azalıyo ama iştah açıyorsun ben artık yiyorum :kk77: doymuyorum :hamarat:
Canim ikili 3lu dortlu test herneyse hicbirini yaptirmayi dusunmuyorum buns tetanoz asisida dahil yani doktor cok gerek gorurse oyle yaptirabilirim yoksa yaptirmam

Kızlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ben yaptırmayı dusunmuyorum bayramdan sonra doktorumlada gorusecem ağır iğne olduğu için bebeğe zarar vermesinden korkuyorum

Merhaba kesinlikle yaptırın dogumda enfeksiyon riskimiz yüksek oluyor ben yaptırdım 23 haftalık bebegim bi sıkıntı olmadı

Banada 12. Haftada erkege benziyor dedi erkek dediyse degişim olmuyor kesin erkek oluyor :)

kızlar selam ben yine bir şey danışmak istiyorum sizlere tüp bebeğe gittiğinizde yumurta geliştirici iğneler için rapor alıp iğneleri daha uygun fiyata alan varmı ?

kızlar selam ben yine bir şey danışmak istiyorum sizlere tüp bebeğe gittiğinizde yumurta geliştirici iğneler için rapor alıp iğneleri daha uygun fiyata alan varmı ?

Fakülte de aşılama denemiştim onda ilaçlar için rapor çıkarılmıştı 2 kutusunh uygun fiyata almıştım ama devlette bi yere kadar veriyor 3. Kutuyu normal fiyatından almıştım

selam hanımlar nasılsınız
15 haftanın içindeyim 14 + 2 gün
bu gün çikolata ve meyvesuyu tüketip bir hevesle dr. gittim
bebişin çook şükür ellerinin hareket ettiğini gördüm çok heyecan verici
cinsiyet için bir tahminim var dedi ama net değil söylemiyim yanıltıcı olur bir hafta sonra gel dedi
ben genede merak ettiğim için kağıda yazın dedim ablam balon yapmak istiyor
dayanamayıp baktım erkek yazmış
sizde belli olan var mı ?

selam hanımlar nasılsınız
15 haftanın içindeyim 14 + 2 gün
bu gün çikolata ve meyvesuyu tüketip bir hevesle dr. gittim
bebişin çook şükür ellerinin hareket ettiğini gördüm çok heyecan verici
cinsiyet için bir tahminim var dedi ama net değil söylemiyim yanıltıcı olur bir hafta sonra gel dedi
ben genede merak ettiğim için kağıda yazın dedim ablam balon yapmak istiyor
dayanamayıp baktım erkek yazmış
sizde belli olan var mı ?
Aynısını yaptim canim meyve suyu çikolata kıpır kipirdi cinsiyeti sordum erken dedi 13haftalik oldum belli oluyordur ama ben doktor tam emin olmadan söylemek istememistir diye dusunuyorum hareket etmelerini görmek ayri bi keyif ve heyecan

Back