• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Üye
Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Üye
Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
Bende tüp bebek tedavisine basladim ne kadar düşünüyorsunuz ben raporla alıyorum bu ilacı cunku

Bende tüp bebek tedavisine basladim ne kadar düşünüyorsunuz ben raporla alıyorum bu ilacı cunku
Biz de raporla almıştık. 900lük gonalf kutu başına 180 lira vermiştik. Yine o fiyattan tabiki biz aldığımızda şimdiye göre daha uygundu. Şimdi daha fazlaymış sanırım.

Cinsiyeti ogrendinmi haberler ne
selam hanımlar nasılsınız
15 haftanın içindeyim 14 + 2 gün
bu gün çikolata ve meyvesuyu tüketip bir hevesle dr. gittim
bebişin çook şükür ellerinin hareket ettiğini gördüm çok heyecan verici
cinsiyet için bir tahminim var dedi ama net değil söylemiyim yanıltıcı olur bir hafta sonra gel dedi
ben genede merak ettiğim için kağıda yazın dedim ablam balon yapmak istiyor
dayanamayıp baktım erkek yazmış
sizde belli olan var mı ?

kimse yazmıyor hanımlar nasılsınız napıyorsunuz
?
İyi günler biraz takip ettim sayfayı maşallah Bebişler yolda Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Bende yeni tüp bebeğe başlıcam doktor 21 günlük hormon ilacı verdi süreç nasıl ilerliyor toplama işlemi zormu

merhaba arkadaşlar 45 yaşındayım yumurta vs sorunum yok yaşdan kaynaklı sanırım 3 buçuk senelik evliyim ama bebiş gelmedi. daha fazla gecikmek istemiyoruz. 2-3 aya tüp bebek çalışması yapıcaz. bir kaç merkez hakkında kararsız kaldım. tecrübesi olanlar istanbul bakırköy - küçük çekmece civarında bulunan merkez ve fiyatları paylaşabilirmi. medikal park florya ve medicana bahçeşehir arasında kararsızım. fikire ihtiyacım var teşekkürler

merhaba arkadaşlar 45 yaşındayım yumurta vs sorunum yok yaşdan kaynaklı sanırım 3 buçuk senelik evliyim ama bebiş gelmedi. daha fazla gecikmek istemiyoruz. 2-3 aya tüp bebek çalışması yapıcaz. bir kaç merkez hakkında kararsız kaldım. tecrübesi olanlar istanbul bakırköy - küçük çekmece civarında bulunan merkez ve fiyatları paylaşabilirmi. medikal park florya ve medicana bahçeşehir arasında kararsızım. fikire ihtiyacım var teşekkürler
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Benim florance Nightingale de ilk defa tüp bebek deneyimin olucak acaba orda tüp bebek yapan oldumu

bende bahçeci umut merkezinde tedavi oldum bende de yaşa bağlı yumurta rezervi ve kalitesinde sorun vardı ama çok şükür gebe kaldım inşallah darısı başına olur

Yok canim toplama islemi zor degil ama ondan sonraki surec daha yipratici en azindan benim icin bizde dollenme sorunu var bu ikinci denemem ilkinde 7 yumurtadan hicbiri dollenmedi bu sefer 4 yumurta toplandi dun aradilar 2 si dollenmis bugun arayan soran yok meraktan olecem hala sagliklilar mi.

Bende bahceci umut'tayim. 2.denemem bu sefer havuz yapacaklar ama dua edin dollenen 2 yumurtam bugun 2.gun insallah yasarlar bari 3. Gune cikarlar

Bu arada 1.3.5. Gun ariyolarmis olumsuz olunca 2.gun falan ariyorlarmi acaba

Selam hanımlar
Kimler nerde nasıl geçiyor gebelik hiç yazan yok :KK12: artık bir çogunuz cinsiyeti öğrenmiş olmalısınız :anneadayı:
Beni biliyorsunuz daha önce yazmıştım
Bir kez tahminim var dedi dr kagıda erkek yazmıştı haftaya gene gel net değil denmişti bir hafta sonra tamam gördüm dedi ve kagıda gene erkek yazmıştı o zamandan bu yana dr gitmedim şikayetim yok zırt bırt gitmiyim diyordum bu süreçtede hastane arayışındaydım takip ve Doğum için dün yeni bir hastane yeni bir dr başladım tavsiye üzerine gittim ultrason muayne 20+1 dedi ve bebek kız dedi biz şok olduk
Üzüldüğümüzden değil ama 1 aydır. Karnımı oğlum diye seviyordum ismini koyduk bir sürü şey baktık ettik ve herkesede erkek dedik şoka girdik erkek diye alıştık şimdi kızım diyip moda giremiyorum varmı benim gibi ilk gittiğinde cinsiyeti farklı denip ikinci gittiğinde cünsiyeti farklı söylenen

Selam hanımlar
Kimler nerde nasıl geçiyor gebelik hiç yazan yok :KK12: artık bir çogunuz cinsiyeti öğrenmiş olmalısınız :anneadayı:
Beni biliyorsunuz daha önce yazmıştım
Bir kez tahminim var dedi dr kagıda erkek yazmıştı haftaya gene gel net değil denmişti bir hafta sonra tamam gördüm dedi ve kagıda gene erkek yazmıştı o zamandan bu yana dr gitmedim şikayetim yok zırt bırt gitmiyim diyordum bu süreçtede hastane arayışındaydım takip ve Doğum için dün yeni bir hastane yeni bir dr başladım tavsiye üzerine gittim ultrason muayne 20+1 dedi ve bebek kız dedi biz şok olduk
Üzüldüğümüzden değil ama 1 aydır. Karnımı oğlum diye seviyordum ismini koyduk bir sürü şey baktık ettik ve herkesede erkek dedik şoka girdik erkek diye alıştık şimdi kızım diyip moda giremiyorum varmı benim gibi ilk gittiğinde cinsiyeti farklı denip ikinci gittiğinde cünsiyeti farklı söylenen
Ben 17haftalikken ogrendim renkli olarak bakıp söyledi erkek dedi ablam zincir yaptıracam dedi bakalım isim falan belirledik Allahin izniyle bence hep ayni doktora git ben baştan belli aynı doktordayim degistirmeyi dusunmuyorum doğumunda onda olacak Allahin izniyle bide doktorum ayda 1cagiriyo bende vi sorun olmazsa gitmiyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin InsAllah

bende bahçeci umut merkezinde tedavi oldum bende de yaşa bağlı yumurta rezervi ve kalitesinde sorun vardı ama çok şükür gebe kaldım inşallah darısı başına olur
Suzan benimde kalite problemim var bana tavsiye edebilecegin birseyler barmi

Tüp bebek tedavimden kalan iğne lerim var istanbul küçükçekmece tarafında oturup ihtiyacı olan varsa benimle iletişime girsin çok şükür bizi sevinderen allhım sizleride sevindirsin ilaçlarda vesile olsun

Tüp bebek tedavimden kalan iğne lerim var istanbul küçükçekmece tarafında oturup ihtiyacı olan varsa benimle iletişime girsin çok şükür bizi sevinderen allhım sizleride sevindirsin ilaçlarda vesile olsun
Canım instagramda sayfalari var oraya yazsan ihtiyacı olan çok kişi var

SELAM KIZLAR BENİMDE İLK TÜP BEBEK TEDAVİMDE BAHÇECİ FULYA YA GİDİYORUM 13 YUMURTADAN 9 TANESİ DÖLLENDİ AMA 5. GÜNE 1 TANESİ GELDİ AMA ODA İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL DENDİ BUGÜN BAKILACAK DURUMUNA, BUNDAN SONRA NASIL BİR İŞLEM YAPILIR ACABA?

canım yemez miyiz tekmeleri:) allahım bu günleri görmemizi sağladı ya çok şükür önce allahım sonra doktorum ebru hanım sayesinde kızlar içinizde merkez araştıran varsa bahçeci ebru hanımı herkese tavsiye ederim

Back