• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Selam hanımlar nasılsınız
yeni tedaviye başlayanlar hazırlıklar nasıl gidiyor iğne ilaçlar kullanmaya başladınız mı ?
transfer sonrası bekleyenler var mı aramızda kaç gün kaldı sonuca ?
gebiş olan hatunlar napıyonuz mide bulantısı tiksinme başladınız mı
valla ben hep kabızım :skandal:
ve hızla kilo alıyorum kilo almamdan hamile olduğum anlayanlar bile oldu :kk77::anneadayı::nazar:
sanırım bu kadar iğne ye transferden sonra 10 gün ye yat ye yat üstüne de hormonlarımız değişti
kabızlıkta cabası şişmamn şişman dolaşıyorum :) :KK68:

Selam hanımlar nasılsınız
yeni tedaviye başlayanlar hazırlıklar nasıl gidiyor iğne ilaçlar kullanmaya başladınız mı ?
transfer sonrası bekleyenler var mı aramızda kaç gün kaldı sonuca ?
gebiş olan hatunlar napıyonuz mide bulantısı tiksinme başladınız mı
valla ben hep kabızım :skandal:
ve hızla kilo alıyorum kilo almamdan hamile olduğum anlayanlar bile oldu :kk77::anneadayı::nazar:
sanırım bu kadar iğne ye transferden sonra 10 gün ye yat ye yat üstüne de hormonlarımız değişti
kabızlıkta cabası şişmamn şişman dolaşıyorum :) :KK68:
Canım bende ayniyim kabizim karnim 4aylik gibi bisey bas donmesi bas agrisi tansiyonun düşük bugün 8-4tü

Canım bende ayniyim kabizim karnim 4aylik gibi bisey bas donmesi bas agrisi tansiyonun düşük bugün 8-4tü

aman dikkat et kendine
çalışıyor musun ev hanımı mısın ?
sıcaklarda bizi olumsuz etkiliyor
ben dr yazdım bana
dr. dubhalac diye bir şurup yazdı kabızlığım için
bu sabah ilk kez kullandım sadece sabah bir ölçük daha etkisi görmedim ama
zaten hemen göstermez valla kayısı gün kurusu incir hiç biri işe yaramadı bende
bu günümüze de bin şükür :KK200::nazar:

aman dikkat et kendine
çalışıyor musun ev hanımı mısın ?
sıcaklarda bizi olumsuz etkiliyor
ben dr yazdım bana
dr. dubhalac diye bir şurup yazdı kabızlığım için
bu sabah ilk kez kullandım sadece sabah bir ölçük daha etkisi görmedim ama
zaten hemen göstermez valla kayısı gün kurusu incir hiç biri işe yaramadı bende
bu günümüze de bin şükür :KK200::nazar:
Ev hanimiyim canim kayısı karpuz falan idare ediyorum duphalaci bana transferde verdiler olursa kullan dedi gickullanmadim kayisi karpuz ile gecustiriyorum oda arada iste kendi haline biraktim

Geçmiş olsun cnm bnmde dün tansiyonum çok düşüktü ve midem çok kotuydu eşim hastaneye götürdü. İzotonik serum taktilar içinde vitamin falan varmış. O iyi geldi biraz sonra kadın doğum dr u baktı yukarıda. Çok şükür bebeğim iyi. Bnde suan daha iyiyim. Tansiyona dikkat et. Kabızlık bnde de mevcut malesef. Duphalac sürüp gün içinde sabah ve öğlen içince gösteriyor etkisini. Ama tadı çok iğrenç zoraki iciyorum. Bir de hosaf falan iyi geliyor diyorlar.kendime yapıcam ondan tüketicem cnm. Sizde deneyin kabizlik da çok kötü hiç cekilmiyor.

Merhaba arkadaşlar bende ankara gazide tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum.aranizda gazi hastanesine gidip te mutlu sonucu alanlar var mi ?

Kızlar tüp bebek masraflı bir tedavi hepimiz ekonomik olarak çok zorlanıyoruz içinizde ankaraya yakın oturan sgk raporu alabilecek olanlar varsa Ankara bahçecide sgk kullanmaya başlanmış bilginiz olsun ben rapordan yararlanamadım denemeler bizi çok sarstı sizi sarmasın istedim

Kızlar tüp bebek masraflı bir tedavi hepimiz ekonomik olarak çok zorlanıyoruz içinizde ankaraya yakın oturan sgk raporu alabilecek olanlar varsa Ankara bahçecide sgk kullanmaya başlanmış bilginiz olsun ben rapordan yararlanamadım denemeler bizi çok sarstı sizi sarmasın istedim
Bahceci nasil basari orani bilginiz var mi ?

Bahceci nasil basari orani bilginiz var mi ?
Canım baya başarılı bir merkez çünkü sadece tüp bebek merkezi lab. Çok İyi embriyologları da öyle ve hep isim yapmış doktorlar çalışıyor klinikte çok ilgilendiler benimle ben herkese tavsiye ediyorum valla

Canım baya başarılı bir merkez çünkü sadece tüp bebek merkezi lab. Çok İyi embriyologları da öyle ve hep isim yapmış doktorlar çalışıyor klinikte çok ilgilendiler benimle ben herkese tavsiye ediyorum valla
Cnm cevabin için çok tesekkur ederim. Senin bahçelide sonucun pozitif mi oldu ??

Canım ne demek yardımcı olabiliyorsam be mutlu bana benim doktorum Mustafa Bahçeciydi

selam kızlar öncelikle başından sonuna kadar bütün her şeyi okudum bazılarınızla sevindim bazılarınızla üzüldüm, hamile olanların allah kucağına almayı naasip etsin inşallah, olmayanlarında en kısa zamanda bu mutluluğu size yaşatsın.
Ben ilk doktora gittiğimde 82 gün adet olmadığım için gittim evlendikten sonra adetlerim neredeyse tamamen kesilmişti. doktorum bana destek olmadan kendi kendime hamile kalmamın çok zor olduğunu bu sebeple tedaviye başlamamı önerdi biz de düşündük olur dedik madem tedavi var önümüz belirsiz, ilk klomen hap verildi içtim bitti doktora gittik hiç bir tepki yok hiç içmemiş gibisin dedi iğneye geçtik yumurtalar iğneyede direndi ama yavaş yavaş doz arttıra arttıra gittiğimizde faydalı olduk ve pco görüntüsü olduğunuda söyledi doktorum neyse iğneyle sadece yumurta büyüdü doğal yolla iki kez denedik olmadı, rahim röntgeni istedi çekildik sonuç normal çıktı, eşime o arada sperm testi yaptırdm ben doktora sormadım hiç 20 bin gibi bir civar çıktı şekil bozukluğu ve yavaşlık var dedi üroloji , kadın doğum doktorumda artık aşılamaya geçelim dedi 1.aşılamada eşimin spermi 20 milyondan yıkadıktan sonra 10 milyona düştü ama 2.aşılamamda eşimin sperm sayısı 8 milyon çıktı yıkandıktan sonra 1 milyon kaldı dedi doktorum ben o sırada doğumhanede hazır durduğum için yapılsın dedim ve işlem yapıldı tabiki negatifti tüp bebek sürecim bu şekilde başladı , bahçeci umut tüp bebek merkezi ile telefonda görüştüm orada doktor beye tekrar teyit ettirdim durumum gerçekten tüplükmü diye zaman kaybetmeden gel dedi. şuanda çalışıyorum aşılama sürecimde 2 günde bir 2saatlik izin aldığım için iş yerim artık bu konuda hassas bir araştırma hastanesinden rapor çıkartmak istiyorum ama izin alamadığım iiçin şuanda gidemiyorum öncelikle sorum:
1. tüp bebek raporu alırken ne gibi şeyler yapılıyor
2.tüp bebek aşamasında yumurta büyütmeyle başlangıçtan transfere kadar kaç kez doktora gidiliyor ben şehir dışına yani istanbula gideceğim

selam kızlar öncelikle başından sonuna kadar bütün her şeyi okudum bazılarınızla sevindim bazılarınızla üzüldüm, hamile olanların allah kucağına almayı naasip etsin inşallah, olmayanlarında en kısa zamanda bu mutluluğu size yaşatsın.
Ben ilk doktora gittiğimde 82 gün adet olmadığım için gittim evlendikten sonra adetlerim neredeyse tamamen kesilmişti. doktorum bana destek olmadan kendi kendime hamile kalmamın çok zor olduğunu bu sebeple tedaviye başlamamı önerdi biz de düşündük olur dedik madem tedavi var önümüz belirsiz, ilk klomen hap verildi içtim bitti doktora gittik hiç bir tepki yok hiç içmemiş gibisin dedi iğneye geçtik yumurtalar iğneyede direndi ama yavaş yavaş doz arttıra arttıra gittiğimizde faydalı olduk ve pco görüntüsü olduğunuda söyledi doktorum neyse iğneyle sadece yumurta büyüdü doğal yolla iki kez denedik olmadı, rahim röntgeni istedi çekildik sonuç normal çıktı, eşime o arada sperm testi yaptırdm ben doktora sormadım hiç 20 bin gibi bir civar çıktı şekil bozukluğu ve yavaşlık var dedi üroloji , kadın doğum doktorumda artık aşılamaya geçelim dedi 1.aşılamada eşimin spermi 20 milyondan yıkadıktan sonra 10 milyona düştü ama 2.aşılamamda eşimin sperm sayısı 8 milyon çıktı yıkandıktan sonra 1 milyon kaldı dedi doktorum ben o sırada doğumhanede hazır durduğum için yapılsın dedim ve işlem yapıldı tabiki negatifti tüp bebek sürecim bu şekilde başladı , bahçeci umut tüp bebek merkezi ile telefonda görüştüm orada doktor beye tekrar teyit ettirdim durumum gerçekten tüplükmü diye zaman kaybetmeden gel dedi. şuanda çalışıyorum aşılama sürecimde 2 günde bir 2saatlik izin aldığım için iş yerim artık bu konuda hassas bir araştırma hastanesinden rapor çıkartmak istiyorum ama izin alamadığım iiçin şuanda gidemiyorum öncelikle sorum:
1. tüp bebek raporu alırken ne gibi şeyler yapılıyor
2.tüp bebek aşamasında yumurta büyütmeyle başlangıçtan transfere kadar kaç kez doktora gidiliyor ben şehir dışına yani istanbula gideceğim

CANIM inşallah tüp bebege gerek bile kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin :)
ama benim tavsiyem bence de bekleme
rapor için :

öncelikle

( 2 kez aşılama yapılmış olması lazım ve ikisinde de negatif olmuş olması lazım )

aşılma yaptırdığın hastaneden negatif sonucunu raporunu dr kaşeli hastaneden almalısın

evlilik cüzdanını, kimlik foro kopileri 3 ade senin ve eşinin resmi

nüfus müdürlüğünden ikametgah senin ve eşinin ayrı ayrı olacak

sgk pirim dökümü en az 900 iş günü olması lazım ( e devlet ) döktürebilirsin

24 yaşından büyük ve 39 yaşından küçük olman gerekiyor

aklımda kalan bunlar eksik olmabilir evde olsaydım dosyadan bakardım işteyim canım

tedaviye başladığın hastane bunları senden alıp raporu onlar çıkaracak

reglinin 2, günü dr gidiyorsun muayne oluyorsun 4. günü iğneye başlıyorsun
2 ve ya 4 gün aralıklarla senin muanye yumurta ölçümüne çağırıyorlar kan alıyorlar
bazıları daha sık bazıları daha az dr. gidiyor buda yumurtanın büyümesi bünye ile alakalı
10. gün hafif bir narkoz yumurtaların toplanıyor hiç korkma çok kolay hiç anlamıyorsun
senin yumurtan toplanırken eşinden de siperm alınıyor yıkanıyor ayıklanıyor
onları döllendiriyorlar kalitesine göre 3. gün yada 5. gün tarnsfer ediliyor sana
10 gün sonra kanda çıkıyor
gönlünce olur inşallah
hangi şehirde yaşıyorsun

CANIM inşallah tüp bebege gerek bile kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin :)
ama benim tavsiyem bence de bekleme
rapor için :

öncelikle

( 2 kez aşılama yapılmış olması lazım ve ikisinde de negatif olmuş olması lazım )

aşılma yaptırdığın hastaneden negatif sonucunu raporunu dr kaşeli hastaneden almalısın

evlilik cüzdanını, kimlik foro kopileri 3 ade senin ve eşinin resmi

nüfus müdürlüğünden ikametgah senin ve eşinin ayrı ayrı olacak

sgk pirim dökümü en az 900 iş günü olması lazım ( e devlet ) döktürebilirsin

24 yaşından büyük ve 39 yaşından küçük olman gerekiyor

aklımda kalan bunlar eksik olmabilir evde olsaydım dosyadan bakardım işteyim canım

tedaviye başladığın hastane bunları senden alıp raporu onlar çıkaracak

reglinin 2, günü dr gidiyorsun muayne oluyorsun 4. günü iğneye başlıyorsun
2 ve ya 4 gün aralıklarla senin muanye yumurta ölçümüne çağırıyorlar kan alıyorlar
bazıları daha sık bazıları daha az dr. gidiyor buda yumurtanın büyümesi bünye ile alakalı
10. gün hafif bir narkoz yumurtaların toplanıyor hiç korkma çok kolay hiç anlamıyorsun
senin yumurtan toplanırken eşinden de siperm alınıyor yıkanıyor ayıklanıyor
onları döllendiriyorlar kalitesine göre 3. gün yada 5. gün tarnsfer ediliyor sana
10 gün sonra kanda çıkıyor
gönlünce olur inşallah
hangi şehirde yaşıyorsun
çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim :) bahçeciyle görüştüm raporlu fiyat çok uygun hani ilkinde tutacağını bilsem direk gidip yaptırayım ama işte böle bir garanti yok sonrarında tutmadığında ikinciye tekrar ne kadar alıyorlar acaba, ben istanbul dışında yaşıyorum burada sadece üni hastanesi var istanbula üç saatte gidip gelebiliyorum fakat çalıştığım için iş yerim aşılama sürecinde sürekli 2 günde bir yumurta takibine gittiğim için sorun çıkardı şuanda tüp bebeğe gidip gelicem doktorlar desem direk işten çıkarma politikası uyguluyorlar malesef :( şuanda izin vermiyorlar gidip rapor için görüşeyim belkide rapor çıkmayacak ben boşuna bekliyorum birde bende pco var büyük ihtimalle beni sık görmek isteyecek çünkü bundan önceki yumurta büyütmelerde ilaç dozlarım düşük olmasına göre bende farklı mm de yumurtalar büyüdü , sen hangi hastanede yaptırdın tüp bebeği

çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim :) bahçeciyle görüştüm raporlu fiyat çok uygun hani ilkinde tutacağını bilsem direk gidip yaptırayım ama işte böle bir garanti yok sonrarında tutmadığında ikinciye tekrar ne kadar alıyorlar acaba, ben istanbul dışında yaşıyorum burada sadece üni hastanesi var istanbula üç saatte gidip gelebiliyorum fakat çalıştığım için iş yerim aşılama sürecinde sürekli 2 günde bir yumurta takibine gittiğim için sorun çıkardı şuanda tüp bebeğe gidip gelicem doktorlar desem direk işten çıkarma politikası uyguluyorlar malesef :KK43: şuanda izin vermiyorlar gidip rapor için görüşeyim belkide rapor çıkmayacak ben boşuna bekliyorum birde bende pco var büyük ihtimalle beni sık görmek isteyecek çünkü bundan önceki yumurta büyütmelerde ilaç dozlarım düşük olmasına göre bende farklı mm de yumurtalar büyüdü , sen hangi hastanede yaptırdın tüp bebeği

ben koç üniversite hastanesinde yaptırdım
2 başarısız aşılamam
1 tane başarısız tüp bebek maceram oldu ( eşimde de bende de hiç problem olmamasına ragmen )
şükür 2. tüp bebek rabbim nasip etti :)

24 yaşından büyüksen + 39 yaşından küçüksen + hiç gebelik olmadıysa yani düşük vs.
senin sgk olmasa bile eşinin sgk olsa yeter tc vatandaşıysan
rapor çıkmaz diye bir şey yok devlet 3 hak destek veriyor bahçeci avrupa yakasındaki şubesinde sgk anlaşması yok
orada rapor işe yaramıyor ama anadolu yakasındaki sgk anlaşmalı rapor orada senin işine çok yarar

Back