- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb tedaviniz hayırlı olsun. Bahceci gerçekten iyi seçim. İnş hayirlisiyla sizden de bebis haberi alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamislere de sağlıkla kucağına almayi inş.Arkadaslr merhaba bu sayfaya yazanlar cogunlukla hamile kalmis allah bize de nasip etsin. Ben de bahceci de basladim tedaviye
Mrb tedaviniz hayırlı olsun. Bahceci gerçekten iyi seçim. İnş hayirlisiyla sizden de bebis haberi alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamislere de sağlıkla kucağına almayi inş.
Cnm iyi olmaya calisiyorum çok şükür diyelim. Bulantı lar bitti sandım ama dün yine başladı çıkarma durumu olmasa daha iyi çok halsiz bırakıyor bişey yiyemiyorum. İnş yakında geçer tamamen. İkili testimiz yaptırdık çok şükür hersey yolunda. İnş sende iyi haberler alicak sin merak etme. Ctesi acile gittim burda kasik agrim fazla olunca tedirgin oldum eşimde benden fazla panik zaten. İdrarda enfeksiyon var dedi dr başlangıç seviyesinde dedi bi kullanımlık ilaç verdi kullandım. Genelde hamilelikde yaşaniyormus. Bol bol su iç dedi.cinsiyeti için de kesin değil ama erkeğe benziyor dedi. Hemen mavileri alma bekle dedi.Ayın 15 inde edirne ye kendi dr uma gidicem bakalım o ne diyecek ozmn kadar belli olur artık. Hayırlısı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik nasıl geçiyor gebelik ? bulantıların bittimi ?
ikili test yaptırmış olmalısın pazartesi bende yaptırıcam inşallah sonucun temizdir ve herşey yolundadır
yakın zamanda cinsiyeti sen ögrenirisin senden kıza bir zaman sonrada inşallah ben :)
sağlıklı ve hayırlısı olsun
Cnm iyi olmaya calisiyorum çok şükür diyelim. Bulantı lar bitti sandım ama dün yine başladı çıkarma durumu olmasa daha iyi çok halsiz bırakıyor bişey yiyemiyorum. İnş yakında geçer tamamen. İkili testimiz yaptırdık çok şükür hersey yolunda. İnş sende iyi haberler alicak sin merak etme. Ctesi acile gittim burda kasik agrim fazla olunca tedirgin oldum eşimde benden fazla panik zaten. İdrarda enfeksiyon var dedi dr başlangıç seviyesinde dedi bi kullanımlık ilaç verdi kullandım. Genelde hamilelikde yaşaniyormus. Bol bol su iç dedi.cinsiyeti için de kesin değil ama erkeğe benziyor dedi. Hemen mavileri alma bekle dedi.Ayın 15 inde edirne ye kendi dr uma gidicem bakalım o ne diyecek ozmn kadar belli olur artık. Hayırlısı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Sigarayı bırakmana çok sevindim. Sorma eşim mutfakta iciyor kokusu bana geliyor midem kalkıyor. Bn bunu nasil icmisim diyorum. İkili test için çok fazla kafaya takma dim açıkçası hep dua ettim içim rahat ti çok şükür bişeyde çıkmadı. Bende 57 kiloyum suan 56 yla kaldım normalde 53 kiloyum igneler ilaçlar derken sisirdi. Amann bebisler için herşey veririz kiloları geri yeterki sağlıkla kucagimiza alalım yavrularimizi. Bnde merak ediyorum cinsiyeti ama rüyamda kucağıma erkek verdiler bnm rüyamda gördüğüm çıkıyor genelde tersi değil. Bakalım haftaya dr umuz ne diyecek hayırlısıcanım aynen benimde tek sıkıntım mide bulantım ve hazımsızlık ne yesem az yada çok sindirim sorunu yaşıyorum
-maden suyu içiyorum çıkartıyorum ama canım istemese bile yinede yemek yeme özen gösteriyorum bide ah şu kabızlık
çok şey hoş gelmiyor zaten sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim bebişimin en güzel kısmı bana sigarayı bıratırdı
hiç bırakamam sanıyordum ama nasil tiksindim inanılır gibi değil içenlerden bile tiksinir durumdayım
sabah tartıldım 57 kilo olmuşum 54 kilo ile başlamıştım çok kilo almadım ama çok genişledim çok kilo almışım gibi duruyorum bakalım inşallah ikili test insanı tedirgin esiyor biran önce olsa bitse
bizim içinde erkek yada kız hiç önemli değil ne olursa olsun özlemle bekliyoruz ama genede cinsiyetini çok merak ediyorum :)
Nihayet sigarayi birakmissin ne guzelcanım aynen benimde tek sıkıntım mide bulantım ve hazımsızlık ne yesem az yada çok sindirim sorunu yaşıyorum
-maden suyu içiyorum çıkartıyorum ama canım istemese bile yinede yemek yeme özen gösteriyorum bide ah şu kabızlık
çok şey hoş gelmiyor zaten sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim bebişimin en güzel kısmı bana sigarayı bıratırdı
hiç bırakamam sanıyordum ama nasil tiksindim inanılır gibi değil içenlerden bile tiksinir durumdayım
sabah tartıldım 57 kilo olmuşum 54 kilo ile başlamıştım çok kilo almadım ama çok genişledim çok kilo almışım gibi duruyorum bakalım inşallah ikili test insanı tedirgin esiyor biran önce olsa bitse
bizim içinde erkek yada kız hiç önemli değil ne olursa olsun özlemle bekliyoruz ama genede cinsiyetini çok merak ediyorum :)
Hadi InsAllah sende pozitifi gorursun InsAllahArkadaslr merhaba bu sayfaya yazanlar cogunlukla hamile kalmis allah bize de nasip etsin. Ben de bahceci de basladim tedaviye
Cnm 12.hafta bana erkeğe benziyor dedi ama hemen mavileri alma dedi. Burda devlet hastanesinde acile gitmiştim ağrım olduğu için. Kendi dr uma ayin 15 inde gidicem bakalım o ne diyecek. Sanırım kızlar geç gösteriyor. 16.haftada falan öğrenen bile var .Kizlar Kac haftada ogrendiniz cinsiyeti Ben cok merak ediyorum biranonce cicileri slim istiyorum Allahin izniyle InsAllah
Nihayet sigarayi birakmissin ne guzel
Merhaba arkadaşlar. Eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Benim hikayem biraz karışık. 7 yaşında bir oğlum var, kendiliğinden olan. Arayı biraz açtık ve tekrardan bebek denemeye başlayınca 8 ayda gebe kalabildim kendiliğinden oda. Ama ne yazık ki doğuma 3 gün kala karnımda kaybettim kızımı. 11 ay oluyor doğum yapalı ve 2 sezeryan ım oldu böylelikle. Bu 11 aylık süreç benim için çok zor oldu. Başıma böyle bişiy geldiği için Acıbadem doğum sigortası yaptırdım. 3 kez ayrı proflara göründüm ve hepsinin söylediği Bi sorun olmadığıydı..En son sıradan bir Hstaneye daha gittim ve Amh değerimi görmek istedi, eşimden de sperm tahlili. Eşimde hareketlilik azdı önceki gebelikte de.. Neyse Amh değerim çok düşük geldi, 0.235 çıktı. Eşimde ileri hareketlilik %18. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bunu da sindirdikten sonra Bahçeci Fulya ya Güvenç Bey e ön görüşme için randevu aldık ve gittik. Muayene etti ve yumurtalarımın sayısının amh değerine göre iyi olduğunu söyledi. Bu arada Yaşım 37. Büyük acılar yaşadığımı, önce bir kafamı boşaltmamı ve korunmayı yeni bıraktığımız için Bi kaç kez denemimizi söyledi. Eylül ekim gibi tedaviye başlanabileceğini, eğer doğal yollarla olmazda 1 yıl sonra kendisine gidip tüp bebek istediğimde aynı şansımında olmayacağını söyledi. Bende çok kararsız kaldım. Haftaya gidecektim ama bayrama denk gelir diye başlamak istemedim. Eylül de başlayacağım.
Merkez olarak Bahçeci Fulya bize çok uzak. Gidip gelirken sorun yaşar mıyım bilemiyorum açıkçası. Acıbadem de doğum sigortam olduğu için Fatih Öğüç e gitmeyi de düşünüyorum. Bi yakınım tavsiye etti ve daha yakın merkez olarak. İkisi arasında kararsız kaldım var mı tavsiye edebileceği iz merkez veya doktor arkadaşlar
Herkese merhaba geçen yıl 35 yasında PGT yöntemiyle tüp bebek denedim ve bugün o Dr u tercih ettiğime bin pişmanım, benim genetik hastalığım var sağlıklı çocuk olması için bu yola başvurduk ilk etapta 7 yumurta toplandı ve 7 si de döllendi fakat sadece 4 ü 5. Gün embriyosu oldu ama onların hepsi hasta embriyo çıktığı için transfer yapılmadan imha edildi, doktorum ve genetikçim bu yola girmeden önce en az 15-20 yumurta olması gerek derken Doktorum bu süreci 7 yumurtayla tamamlayıp 2. Kez yumurta toplamaya gerek görmedi maddi manevi ciddi kayıp ve sonucun yarattığı hüsran üstelik sağlık durumundan dolayı kullandığım hormon ilaçları çok etkiledi beni ve bebek olayını tekrar kapattım, bu işi hormon almadan doğal yolla yağabilecek imkan varsa belki diye düşünürken kadın hastalığı için gittiğim Dr tekrar umutlandırdı ama korkuyorum, benim için bu süreç çok uzun Olacak ve bana yan etkileri ne olacak bilmiyorum çok uzun oldu ama bende 2. Denemeyi yapsam mı diye sizlere danışayım dedim
Merhaba ben tüp bebek yapmak zorundayım daha doğrusu sağlıklı embriyo bulmak zorundayım ki bebek sağlıklı dünyaya gelsin maalesef bendeki gen mutasyonu dünyada 16 kişide var sadece ve tanısı 4 yıl önce konuldu, kendi çocukluğumun nasıl geçtiğini bile bile tedbir almadan bu yola çıkamam, ben tedbirimi alırım gerisi Allah’ a kalmış zaten birkere daha benim sağlığımı etkilemeyecek bi yol bulursam tekrar denerim ama benim sağlığımı da düşünmek zorundayım, o hormon ilaçlarından sonra nerdeyse meme kanseri olacaktım ve bunu bile bile bana bu tedavi verildi inşallah allah sizin gibi bana da ve tüm isteyenlere nasip ederCanım
Allah yardımcın olsun inşallah tüpe gerek kalmadan allahım sana meleğini nasip eder ama benim kişisel fikrim amaca hizmet gerek asla vazgeçme dua ile tekrar dene bu sefer daha tecrübelisin tüm alamaları biliyorsun daha az sitrest olacakadın önce inan olacağına ve sitres olma bu çok önemli ayetelkursi oku ve yine dene mücadeleni bırakma bu bizlerin sınavı bak bemde 2. Denememde şükürler olsun bebeğim benimle
Bizimle sürekli konuş sor ama kafana takma mutlaka dene