• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Yarın kan vereceğim hiç göğüs ağrım yok tutmadığı belli 5. Gün embriyosu neden tutmaz ki ilk çocuğum 3. Gün ve tuttu doktorum sanki olursa olur olmazsa olmaz senin çocuğun var havasındaydı o yüzden özen göstermedi diye düşünüyorum göğüs ağrısı olmayıp ta hamile olan var mı

Kuzum kalp duymdak daha erken ama keseyi gördük şükür kesin hamileyim gözüyle kendimi görmesemde benimde göğüsler büyüdü evet ama bendede ağrı yok kendini dinleyip öncekiyle kıyaslama yapma derim yarın gidip kanda baktır güzel haberlerle gel inşallah

Ben 5 haftalikken keseyi görmüştüm cnm senin daha da ufak olmasi normal bir haftada bile çok şey değişiyor gebelikte. Çok sevindim hadi gözün aydin. İş falan yapma zaten daha dikkat et. :KK200:
Canımmm
Nerelerdesin bi fırsat bulup girip siteye kalp atışını duyduk darısı sizin başına yazarmısın artık merektan çatlıyorum :dua::işsiz:

CANIM naptın
bu gün kalp atışını dinlemek için dr gidecektin hala dönmedin mi eve
bize yazmayı unutma güzel haberlerle gel canım :KK200::halay:

şimdi sen kaç haftalık olmuş oluyorsun senin transfer günün ne zaman dı ?
Mrb cnm çok şükür duydum minisimin kalp atışını ve ağladım çok güzel bi duygu Rabbim inş kucagimiza almayi da nasip eder. İsteyen herkese yaşatsın inş. Annemle ablam geldi sehirdisindan pek giremiyorum bu aralar :KK45:

Yarın kan vereceğim hiç göğüs ağrım yok tutmadığı belli 5. Gün embriyosu neden tutmaz ki ilk çocuğum 3. Gün ve tuttu doktorum sanki olursa olur olmazsa olmaz senin çocuğun var havasındaydı o yüzden özen göstermedi diye düşünüyorum göğüs ağrısı olmayıp ta hamile olan var mı

canım kan verecektin naptın ?

Arkadaslar eğer sabahları ilaç almadan göğüsleriniz acımıyorsa ne yazıkki negatif zaten 4. Gün verdiğim teste 5 çıkması lazımdı tutsaydı tabi . Kendi vücudunuzu tanıyorsanız tutup tutmadığını anlayabilirsiniz ağustos adeti işe tekrar deneyeceğim hayırlısı 5. Gün embriyosuydu ama nasip olmadı

Arkadaslar eğer sabahları ilaç almadan göğüsleriniz acımıyorsa ne yazıkki negatif zaten 4. Gün verdiğim teste 5 çıkması lazımdı tutsaydı tabi . Kendi vücudunuzu tanıyorsanız tutup tutmadığını anlayabilirsiniz ağustos adeti işe tekrar deneyeceğim hayırlısı 5. Gün embriyosuydu ama nasip olmadı
Bence yanlis dusunuyorsun benim ilk gunden beli kasik agrim olmadi olan agrida yok denecek kadar azdi 7.gun idrarda pozitifi gordum yarin kanda belli olacak bakalim hayirlisi

Canım her insanda aynı şeklide olacak diye bir şey yokkk kaldı ki aynı insanın her gebeliği bile farklı vücut farklı reaksiyon
gösterebilir sırf göğüslerin acımadığı için negatif olmaz ama negatifse şuan gebeliğin yoksa göğüslerin ağrısa da ağrımasa da her şekilde negatiftir BU ZATEN DEĞİŞMEZ
mesela benim idrarda, kanda 7. gebelik göründü kanda değerim katlandı geçen pazar keseyi gördük
Allahın izniyle pazarteside kese içindeki bebeği ve kalp atışı için gidicez ama göğüslerinde acı yok sadece büyüme var ...
sen kan verdiysen negatife gördüysen üzülme inşallah Allah yavruna kardeşi en kısa zamanda nasip eder
eğer ki kan vermediysen bence bedenini takibi bırak gidip kan ver net sonucu al

Bence yanlis dusunuyorsun benim ilk gunden beli kasik agrim olmadi olan agrida yok denecek kadar azdi 7.gun idrarda pozitifi gordum yarin kanda belli olacak bakalim hayirlisi
Kasık ağrısı farklı ama göğüs ağrısı sabah ilk saatlerinde ilaç almadan önce hiç yoksa bence gebelik yok herkesin vücudu farklı benim için bu ilk çocuğumda uçları bile acıyordu 8. Gün idrarda çıkmıştı .kan verdim negatif ağustosta bir kez daha deneyeceğim çok yorucu ya bu 5. Denemem olacak 4 tüpte biroğlum oldu 2. Nasip olur mu bilmiyorum artık

Bugün kan vermeye gittiğimde bir bayanla karşılaştım gebelik testi yapmış pozitif ağlıyor sevgilisi istemiyormuş birlikte yaşıyorlar bizler evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz herkesin kaderi farklı ...

2018 tüp bebek için sizin gibi bende başladım ilk denemem transferimin 10.günü merakımdan test yaptım negatif yarın kan testi yapacağım umudum çok kirildi

2018 tüp bebek için sizin gibi bende başladım ilk denemem transferimin 10.günü merakımdan test yaptım negatif yarın kan testi yapacağım umudum çok kirildi

Kırılmasın herşey Allahtan bol bol dua et
benim 2 başarısız aşılmama oldu 1 tane başarısız tüp bebek oldu
bu benim 2. tüp bebek :KK200:
hemen moreli bozma daha yolun başındasın idrarda erken gebelik testimiydi ?
hala regli olmamış olman bile umut bence
benim ilk tüp bebekte 8, gün kanamam başlamış 9. gün aktif regli olmuştum
yarın kan ver inşallah geç döllenmedir ve bebeğin seninledir
ama gebelik yoksada sakın bozma morelini gene denersin allahım inşallah tez zamanda yavrunu kucağına verir
:anneadayı:

Merhaba
Güzel dileklerin çok sana çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Regli günüm yarın henuz olmadim kan tahlili için 11.gün sonra yapılacak iletilmişti ctesi gününe aslında denk geliyor üniversite olduğu için cuma yani yarın gitsem çıkar mi?
Merak ettim 2.tüp bebek hangi aşamadasın?

Merhaba
Güzel dileklerin çok sana çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Regli günüm yarın henuz olmadim kan tahlili için 11.gün sonra yapılacak iletilmişti ctesi gününe aslında denk geliyor üniversite olduğu için cuma yani yarın gitsem çıkar mi?
Merak ettim 2.tüp bebek hangi aşamadasın?

rica ederim canım :)
7 haziranda transferim oldu 10. gün sonra kanda bakılacaktı :işsiz:
ama ben tabiki de dayanamadım 8. gün evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif olunca arife günü
hemen koştum en yakın hastaneye kanda baktırdım
75 hcg değerim çıktı :nazar: hemşireye yolladım çok erken bakmışsın gebelik var görünüyor dedi ama genede emin olamayız
3 gün sonra tekrar kan tahlini yenileyin sonucu
paylaşın dedi değerin katlaması lazım sağlıklı gebelik olması için dedi 236 hcg değerim çıktı hemşireye yolladım ,
2 temmuz ilk muayneye çağırdılar buda 2 hafta ara olmuş olacaktı ben tabi keseyi görmeden için rahatlamayacaktı 24 haziran seçim günü başka bir hastaneye gittim keseyi gördük şükür ama dr. çook küçük dedi içinde bebek varmı görünmez dedi bide o alttan muayne etmek istedi ben çok su içip gittim
karnımdan baksınlar diye doktot tüp bebek merkezine söylenen tarihte git kese var içindeki bebeği onlarla gör ilk kalp atışını onlarla duy
zaten herşey sağlıklı normal olursa tüp bebek merkezi gebelik takibi yapmaz seni uzman kadın doğuma yönlendirir dedi o zaman gelirsin takibe başlarız dedi
şimdi pazaretsini bekliyorum kesenin içinde bebeği ve kalp atışını duymak için

Merhaba herkese,
Ben de tüp bebek deneyip tutmayanlardanim. Bir kez aşılama oldum olmadı. Bir kez tüp bebek yaptirdim ve embriyolarimi dondurdum dün 3. Kez tek embriyo transfer edildi. Umarım tutar bu sefer. Dr. Embriyomun 3AA olduğunu ve iyi diyebilecegimiz kalitede dedi. Sizlerden böyle olup tutan var mi? Biraz desteğe ihtiyacim var.

rica ederim canım :)
7 haziranda transferim oldu 10. gün sonra kanda bakılacaktı :işsiz:
ama ben tabiki de dayanamadım 8. gün evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif olunca arife günü
hemen koştum en yakın hastaneye kanda baktırdım
75 hcg değerim çıktı :nazar: hemşireye yolladım çok erken bakmışsın gebelik var görünüyor dedi ama genede emin olamayız
3 gün sonra tekrar kan tahlini yenileyin sonucu
paylaşın dedi değerin katlaması lazım sağlıklı gebelik olması için dedi 236 hcg değerim çıktı hemşireye yolladım ,
2 temmuz ilk muayneye çağırdılar buda 2 hafta ara olmuş olacaktı ben tabi keseyi görmeden için rahatlamayacaktı 24 haziran seçim günü başka bir hastaneye gittim keseyi gördük şükür ama dr. çook küçük dedi içinde bebek varmı görünmez dedi bide o alttan muayne etmek istedi ben çok su içip gittim
karnımdan baksınlar diye doktot tüp bebek merkezine söylenen tarihte git kese var içindeki bebeği onlarla gör ilk kalp atışını onlarla duy
zaten herşey sağlıklı normal olursa tüp bebek merkezi gebelik takibi yapmaz seni uzman kadın doğuma yönlendirir dedi o zaman gelirsin takibe başlarız dedi
şimdi pazaretsini bekliyorum kesenin içinde bebeği ve kalp atışını duymak için

Back