- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Rica ederim cnm ne demek. Baya uzak tarihe çağırmış lar sanırım kalp atisinida görebilmek için. Ama bence önce bi kese yi görmek lazım diye düşünüyorum. Ben sabredemezdim öyle bi durumda sanırım. Şuan bana Bi takviye verilmedi ama salı günü kalp atışı için gittiğimde sorucam . Merak Etme bebek senden besleniyor çok fazla yemekle alakası yok. Az ama sık öğünler halinde yemek gerekiyormus yani vücut aç kalmayacak. Dr un orda kendisi test yapmak isterse ayrıca kan vermen gerekicek aile hekimindeki sonuçları kabul edermi bilmem. BenCe sen kendine iyi bir de bul illa tup bebek ci olması gerekmiyor iyi bir kadın doğum dr u da gayet iyi olabilir. Bn kirklarelinde oturuyorum burda doğru düzgün kadın doğumcu yok bi bayan vardı gittiğim o da başka yere gitmiş yerine gelen de nasıl bilmediğim için riske atmak istemedim açıkçası.Cvp için Teşekkür ederim canım
Evet 2 temmuzda ilk muaynem olacak
Zaman geçmiyor. 6. Hafta bitmiş 7. Haftanın başında olmuş olacak niye bu kadar uzak tarih verildi çok anlamsız belki benimde değerlerimde eksiklik düşüklük var vitamin kullanmam gerekiyor 7. Haftada omirlik yapısı oluşmuş olacak sırf bunları düşünüp deli gibi yiyorum eksiğm olmasın diye ...
Ben haftaya Son günlerde gidip aile hekiminde değerlerime baktırsam giderkende yanımda götürsem direk değerlerimi orda bidaha kan vermek beklemekle uğraşmasam ama hangi deperime bakacaklar acaba