• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
hiç sitrest yapma çok kolay tarsnfer endişe etme
sonrası içinde soluna yatmaya çalış sürekli sürekli sırt üstü yatma
arada evde bi dolaş sonra dinlen.
bol bol ananas, kapak çekirdeği,incir kurusu ye ama en önemlisi su suu çok tüket
asla sitrets olma
hatta tarnsferi unut kendini dinleme bol bol ayetelkürsi oku
inşelleh meleğin sana sımsıkı tutunur
gönlünce olur :KK200::anneadayı:
Çok sağol tavsiyelerin için dediklerini yapıcam ve inşallah bebeğim tutunur

hiç sitrest yapma çok kolay tarsnfer endişe etme
sonrası içinde soluna yatmaya çalış sürekli sürekli sırt üstü yatma
arada evde bi dolaş sonra dinlen.
bol bol ananas, kapak çekirdeği,incir kurusu ye ama en önemlisi su suu çok tüket
asla sitrets olma
hatta tarnsferi unut kendini dinleme bol bol ayetelkürsi oku
inşelleh meleğin sana sımsıkı tutunur
gönlünce olur :KK200::anneadayı:
Canim Ben tarihi yumurtanin 5gunluk hali ve transferden itibaren hesapladim boyke cikti ama benim tahminim yarin 3haftam bitiyo4oluyorum Allahin izniyle

Hamile arkadaşlarım ağustosta tekrar tedaviye başlayacağım benim niyetime Yasin okurmusun okuyacak olan arkadaşlar kaç tane okuduğunu bana bildirirse çok sevinirim .

Hamile arkadaşlarım ağustosta tekrar tedaviye başlayacağım benim niyetime Yasin okurmusun okuyacak olan arkadaşlar kaç tane okuduğunu bana bildirirse çok sevinirim .
InsAllah olur InsAllah tutar canim sen basladiginda buraya yaz Ben hem yasin hemde ayetel kursi okurum InsAllah

Ben buradayım beklemedeyim bekliyorum iyi şeyler düşünerek ve dua ederek :dua:
Canim zaten biliyorsun burdakilerin hepsi bende tedaviyle hamile kaldik seni iyi anliyorum nedesem yine dusunce yapicaksin ama rahat olmaya calis gercektrn baska biseyle mesgul ol tedaviyi unut ben ne hikmetse takmiyodum sende rahat ol stres yapsan seni olumsuz etkiler rahat ol hersey olacagina varir

Canim zaten biliyorsun burdakilerin hepsi bende tedaviyle hamile kaldik seni iyi anliyorum nedesem yine dusunce yapicaksin ama rahat olmaya calis gercektrn baska biseyle mesgul ol tedaviyi unut ben ne hikmetse takmiyodum sende rahat ol stres yapsan seni olumsuz etkiler rahat ol hersey olacagina varir
Aynen canım bende öyleyim ilkinde çok stresliydim hep kafamdaydı bunda daha rahatım bazen transfer olduğunu bile unutuyorum inşallah olumlu sonuç getirir bu rahatlık

selam hanımlar
valla yoğun zaman geçirdim çok fırsat bulamadım arada baktım yazan yok bende haliyle ne yazayım
yazmadım ama ara ara sayfayı takip ediyorum :)
N nbbn canım seninde ikinci tedavin sanırım öncelikle hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur allahım bebişini kucağına almayıda nasip etsin şimdi tedavinin hangi aşamasında yani kaçıncı günündesin ?
rahat olman çok güzel unutma sitrest bizim düşmanımız hep pozitif ol suuu bol bol iç arada kalk evde turlar at kan dolaşımı çok önemli sürekli sürekli sır üstü yatma soluna yatmaya özen göster ve ayetelkürsi duasını bol bol oku
sonucu bizimle mutlaka paylaş çünkü buraya yazamayan ama sürekli girip okuyan hanımlar var onlara umut olmamız lazım ve onların sorulara var onlara destek olmamız lazım
herşey güzel olucak kuzum :anneadayı::KK200:

Kizlar nerdesiniz ya tatilemi ciktiniz hepiniz birden

selam canım nasılsın ?
neler yapıyorsun dr kontrolün ne zamandı kese ve kalp atışı için ?
nasıl var mı şikayetin her akşam süt içmeyi unutma ve hurma tüketmeni öneririm
su içmeyede özen göster
sen dr. gidince mutlaka yaz çok merak ediyorum ikiz mi acaba diye ?
kaç defa sordum kan değerini yazmadın inşallah kalp atışında ve kesede net belli olur
gönlünden geçen neyse o olsun hayırlısıyla
:nazar::anneadayı:

selam canım nasılsın ?
su içmeyede özen göster
kaç defa sordum kan değerini yazmadın inşallah kalp atışında ve kesede net belli olur
Iyiyim canim kacirmisim heralde sorduguni kontrolum cuma gunu ama Ben carsambaya randevu aldim crinone jelim bitecegi icin cuma gunu gec olur carsmabaya hem ilaci yazdirir hem muayene olurum dedim sikauetelrim ilk gunden belli gaz bide kabiz oluyorum bas agriei 've bas donmesi bunla

Kizlar crinone jel kullananlar benim jelim bazen gun icinde geri akiyor bazende hic geri gelmiyor sizde nasil oluyor

selam hanımlar
valla yoğun zaman geçirdim çok fırsat bulamadım arada baktım yazan yok bende haliyle ne yazayım
yazmadım ama ara ara sayfayı takip ediyorum :)
N nbbn canım seninde ikinci tedavin sanırım öncelikle hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur allahım bebişini kucağına almayıda nasip etsin şimdi tedavinin hangi aşamasında yani kaçıncı günündesin ?
rahat olman çok güzel unutma sitrest bizim düşmanımız hep pozitif ol suuu bol bol iç arada kalk evde turlar at kan dolaşımı çok önemli sürekli sürekli sır üstü yatma soluna yatmaya özen göster ve ayetelkürsi duasını bol bol oku
sonucu bizimle mutlaka paylaş çünkü buraya yazamayan ama sürekli girip okuyan hanımlar var onlara umut olmamız lazım ve onların sorulara var onlara destek olmamız lazım
herşey güzel olucak kuzum :anneadayı::KK200:
Evet canım benim 2. Dneme inşallah son olur bebişler gelir bu transfer dondurulmuş embriyo bugün transferin 4. Günü aynen dediğin gibi soluma yatmaya gayret gösteriyorum arada evin içinde geziniyorum bol bol ayetel kürsi okuyorum hatta inanın ki eşime bile okuturuyorum bu süreçler zor ama burada duygularımızı paylaştıkça bu süreç daha rahat geçiyor Allahım hepimize yardım etsin en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşmayı nasip etsin:dua:

Kizlar crinone jel kullananlar benim jelim bazen gun icinde geri akiyor bazende hic geri gelmiyor sizde nasil oluyor
Cnm bnde de oluyor aynısı. Normal sanırım. Dün gece kahverengi tortu seklinde geldi ilk kez. Korktum açıkçası ama çok şükür suan lik bi sorun yok . İlacı uyguladiktan 2 yada 3 dk yatıp sonra yürü demislerdi bana . Hala ayni sekilde devam ediyorum.

selam canım nasılsın ?
su içmeyede özen göster

Merhaba arkadaşım hurma demişin hurmayı gebeligin ilk zamanlarında kesimlikle önermiyolar düşüge sebep oluyormuş son aylarda yemeliymişiniz açılma yaparak kolay dogum olmasını saglıyormuş

selam canım nasılsın ?
su içmeyede özen göster
Amin InsAllah Rabbim hepimizin yuzuni guldursun bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza

Cnm bnde de oluyor aynısı. Normal sanırım. Dün gece kahverengi tortu seklinde geldi ilk kez. Korktum açıkçası ama çok şükür suan lik bi sorun yok . İlacı uyguladiktan 2 yada 3 dk yatıp sonra yürü demislerdi bana . Hala ayni sekilde devam ediyorum.
Bende oyle yapiyorum bide sey oldu iki defa nasil desem jelin tortu halde gelmesi ile birlikte boyle yumusak beyaz akinti gibi degilde nasil tarif etsem bilemedim geldi iste bende endiselendim carsamba ilk muayene sabirsizlaniyorum artik boylee olan varmi

Back