• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah yüce rabbim hepimize yardımcı olur
Ben yarın gideceğim kan testi yaptirmaya 11.gün belli olur mu?

Merhaba herkese,
Ben de tüp bebek deneyip tutmayanlardanim. Bir kez aşılama oldum olmadı. Bir kez tüp bebek yaptirdim ve embriyolarimi dondurdum dün 3. Kez tek embriyo transfer edildi. Umarım tutar bu sefer. Dr. Embriyomun 3AA olduğunu ve iyi diyebilecegimiz kalitede dedi. Sizlerden böyle olup tutan var mi? Biraz desteğe ihtiyacim var.

Hayırlı olsun
Ne zaman yapıldı transfer arada kalk dolaş evde sürekli yatma kan dolaşımı olsun ara arada soluna yat sırt üstü yayma
Ananas, kabakçekirdeği, incir kurusu yee bol su iç ve çok bol bol dua et ayetelkursi oku inşallah bu sefer bebeğin seninledir
Önce sen inan sitrest yapma

canım; Sonucu aldın mı ?
hade güzel haberi bize yaz merak ediyoruz hemde burda başka kadınlarada umut oluyoruz inşallah :anneadayı::KK200:
Evet canim cok sukur degerler iyi 2gun sonra tekrarlicaz InsAllah katlanir saglikla kucagima alirim InsAllah Rabbim herkese nasip etsin bizimkimizide mubarek eylesin've devamini mutlu birsekilde getirtsin

Evet canim cok sukur degerler iyi 2gun sonra tekrarlicaz InsAllah katlanir saglikla kucagima alirim InsAllah Rabbim herkese nasip etsin bizimkimizide mubarek eylesin've devamini mutlu birsekilde getirtsin

Ay canım çok sevindim maşallah
Bekleyenler gurubuna hoş geldin
Şimdi değerini takip sonra kese şçşn bekleme sonra kalp için bekleme en güzel bekleyişlere başladık
Değerin kaç çıktı ay inşallah ikizdir
Göbüş gönüş olursun hayırlısıyla

Çarşamba günü yapıldı atasehir memorial cem demirel doktorum. Herşey gayet yolunda diyor. 7 temmuz da kan sonucuna bakıcam. Ezan okunurken dua ediyorum hep isteyen herkese nasip etsin Allah

Çarşamba günü yapıldı atasehir memorial cem demirel doktorum. Herşey gayet yolunda diyor. 7 temmuz da kan sonucuna bakıcam. Ezan okunurken dua ediyorum hep isteyen herkese nasip etsin Allah

Tekrar hayırlı olsun yani dün transferin olmuş 2. Gündesin hade inşallah
Çok bedenini dinleme pozitif ol hatta trabsfer yaptığını unut ama soluna yat arada kalk dolaş kan dolalımını ihmal et
Ananas, kabak çekirdeği daha öncede yazdım onları ye inşallal meleğin seninledir bu topikte çok gebe gaberi aldık inşallah biride sen olursu sen mutlu olursan bebeğin sana sıkı sıkı tutulur
İnşallah

Tekrar hayırlı olsun yani dün transferin olmuş 2. Gündesin hade inşallah
Çok bedenini dinleme pozitif ol hatta trabsfer yaptığını unut ama soluna yat arada kalk dolaş kan dolalımını ihmal et
Ananas, kabak çekirdeği daha öncede yazdım onları ye inşallal meleğin seninledir bu topikte çok gebe gaberi aldık inşallah biride sen olursu sen mutlu olursan bebeğin sana sıkı sıkı tutulur
İnşallah
Ayy canım inşallah. Isteyen herkese nasip olsun olsun insallah

Merhaba arkadaşlar ilk bebeğimde Meryem suresini okumuştum 2. Tüpümde kucağıma aldım oğlumu. tekrar başladım inş 5. Tüpümde bir evlat sahibi daha olurum . Meryem suresinin vesile olduğuna inanıyorum Keske önceki tüpümde de okusaydım . Oğluma kardeş o kadar çok istiyorum ki ve hamilekerde bu duayı okusun çocukları ahlaklı pırıl pırıl oluyor .

Merhaba arkadaşlar ilk bebeğimde Meryem suresini okumuştum 2. Tüpümde kucağıma aldım oğlumu. tekrar başladım inş 5. Tüpümde bir evlat sahibi daha olurum . Meryem suresinin vesile olduğuna inanıyorum Keske önceki tüpümde de okusaydım . Oğluma kardeş o kadar çok istiyorum ki ve hamilekerde bu duayı okusun çocukları ahlaklı pırıl pırıl oluyor .
InsAllah olur bak ben tedaviye basladim 500yasin biriktirdim bide ttansfer olacagim icin 1hatim toplamistim transfer oldugum gunun aksamina teslim edildi ben duanin gucune inaniyorum bol bol dua edin

InsAllah olur bak ben tedaviye basladim 500yasin biriktirdim bide ttansfer olacagim icin 1hatim toplamistim transfer oldugum gunun aksamina teslim edildi ben duanin gucune inaniyorum bol bol dua edin

SELAM CANIM
nasıl gidiyor yarın yine kan vereceksin dimi ?
bende doğum zamanını netten hesapladım benimde muhtemelen doğum tarihi 26,02,2019 çıkıyor
7 haziranda tarnsferim olmuştu senin doğum tarihinde 25,02,2019 aramızda bir gün var :)
sigara hala günde 3 tane 4 tane içiyorum hiç midem bulanmıyor tiksinirim sanıyordum daha etkilenmedim
geçen pazar keseyi gördük pazartesi kalp atışıı ve kese içinde bebeği gördükten sonra inşallah sigarayı tamamen
hayatımdan çıkartacağım
ilk kez dün akşam mide bulandı istifra ettim ama bu bebekten mi psikolojikmi bilemiyorum
sende durumlar nasıl

SELAM CANIM
bende doğum zamanını netten hesapladım benimde muhtemelen doğum tarihi 26,02,2019 çıkıyor
7 haziranda tarnsferim olmuştu senin doğum tarihinde 25,02,2019 aramızda bir gün var :)
sigara hala günde 3 tane 4 tane içiyorum hiç midem bulanmıyor tiksinirim sanıyordum daha etkilenmedim
geçen pazar keseyi gördük pazartesi kalp atışıı ve kese içinde bebeği gördükten sonra inşallah sigarayı tamamen
hayatımdan çıkartacağım
ilk kez dün akşam mide bulandı istifra ettim ama bu bebekten mi psikolojikmi bilemiyorum
sende durumlar nasıl
Canım 11gun var transferlerimizin arasinda ben18inde transfer oldum sigara bende hala yok 3gundur bas donmesi var bende 2-3gun onceydi heralde kustum ara ara midem hafif bulaniyo gogus agrilari sizlamari var hafif hafif bunlar iste evet yarin kan vericem Rabbim hepimizin sonunu mutlu mesut mubarek eylesin InsAllah

Slm .3 ay önce tüp bebek tedavisine basladım cikolata kistim oldugu için lucrin baslandı embriyolar donduruldu . 11 gün önce dondurulmuş embriyo transfer edildi Dayanamayıp 7 . günde baktırdım cıkmadı bugun yine baktırdım yine cıkmadı demekki tutmamış moralim cok bozuk ilk denememdi ama 11. Gündede cıkmadıysa artık cıkmaz . Cok aglayıp sızladım ne yapıcamı bilmiyorum

SELAM CANIM
hayatımdan çıkartacağım
sende durumlar nasıl
Canim ikinci testimde iyi cikti Allahima şükürler olsun 2hafta sonra keseyi gormem icin doktora gitmemi soyledi doktorum Allahın izniyle hersey kazasiz belasiz bisekilde ilerler devaminida mubarek eylesin Rabbim

Canim ikinci testimde iyi cikti Allahima şükürler olsun 2hafta sonra keseyi gormem icin doktora gitmemi soyledi doktorum Allahın izniyle hersey kazasiz belasiz bisekilde ilerler devaminida mubarek eylesin Rabbim

Amin canımmm çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı,ugurlu olsun :nazar:
Benim şuan mideem kötü bulantım var
Bulatı için aslında erken ama bulanıyor
Bu gün sabah 1 tane içtim sigara az önce 2. Sigaramı içemedim midem kötü
İlk kan değerin kaçtı bu günkü değerin kaç bend pazartesi sabah ilk muayneye
Gidicem hayırlısı olsun inşallah

Amin canımmm çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı,ugurlu olsun :nazar:
Benim şuan mideem kötü bulantım var
Bulatı için aslında erken ama bulanıyor
Bu gün sabah 1 tane içtim sigara az önce 2. Sigaramı içemedim midem kötü
İlk kan değerin kaçtı bu günkü değerin kaç bend pazartesi sabah ilk muayneye
Gidicem hayırlısı olsun inşallah
Çok sagol canim InsAllah Rabbim sağlıkla kucağıma almami nasip eder Rabbim herkesin bebegini benim bebegimide bagislasin InsAllah

Kızlar dua edin bana bugün transfer var :dua:

hiç sitrest yapma çok kolay tarsnfer endişe etme
sonrası içinde soluna yatmaya çalış sürekli sürekli sırt üstü yatma
arada evde bi dolaş sonra dinlen.
bol bol ananas, kapak çekirdeği,incir kurusu ye ama en önemlisi su suu çok tüket
asla sitrets olma
hatta tarnsferi unut kendini dinleme bol bol ayetelkürsi oku
inşelleh meleğin sana sımsıkı tutunur
gönlünce olur :KK200::anneadayı:

Back