Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmez miyim canım hep dualarımdasınız Gönülden edilmiş dualarımız kabul olacak inşallah tek tek görücezTebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizim içinde bol bol dua et
Nar suyu ananas ben de çok tükettim canım En önemlisi transfer günü rahat olmak bunu başar bir de olacağına inan her şey çok güzel olacak bak görBende transfer için tedaviye başladık ilaçlara başladık ve doktorum ananans yememi nar suyu içmemi istedi umarım bayramda çifte bayram yaparım
Taze sıkılmış nar suyunu bulmak çok zor sen nasıl yaptın bide sana bişi daha sorcam seninde dondurulmuş transfer olmuştu dimiNar suyu ananas ben de çok tükettim canım En önemlisi transfer günü rahat olmak bunu başar bir de olacağına inan her şey çok güzel olacak bak gör
Ben kipadan alıyordum canım soğuk zincir bozulmadan dondurulmuş bir şekilde satıyorlar vitamin değeri kaybolmasın diye.Evet benim de dondurulmuş transferTaze sıkılmış nar suyunu bulmak çok zor sen nasıl yaptın bide sana bişi daha sorcam seninde dondurulmuş transfer olmuştu dimi
Bende kipadan aldım dün benim de dondurulmuş transfer olacak adetten kaç gün sonra transfer yapıldıBen kipadan alıyordum canım soğuk zincir bozulmadan dondurulmuş bir şekilde satıyorlar vitamin değeri kaybolmasın diye.Evet benim de dondurulmuş transfer
Onu hiç bilmiyorum canım zaten hemşireler sayıyordu ondan gerek duymadım açıkçası ellerinde benim bilgilerim ve tüm günlerin dökümü vardıBende kipadan aldım dün benim de dondurulmuş transfer olacak adetten kaç gün sonra transfer yapıldı
Tamam canım sağolasın bakalım inşallah sen gibi bende müjdeli haberi alırım tahminime göre tam bayramda belli olacakOnu hiç bilmiyorum canım zaten hemşireler sayıyordu ondan gerek duymadım açıkçası ellerinde benim bilgilerim ve tüm günlerin dökümü vardı
Oldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu
İnşallah çifte bayram olur bu bayramınız bize de verirsin müjdeli haberini heycanla bekliyorum dualarım sizinleTamam canım sağolasın bakalım inşallah sen gibi bende müjdeli haberi alırım tahminime göre tam bayramda belli olacak
Aminnnn çoook teşekkür ediyorum Rabbim bu güzel duyguyu sizlere de nasip etsin inşallah dualarımdasınız hayırlı güzel sonuçlar alasınız çoook ama çoook isterim lütfen kendini yanlız hissetme biz dert ve kader ortağıyız aklına ne takılırsa da sor birimiz bilmezsek diğerimizden gelir cevap böyle böyle büyüdük zaten inşallah olacak buna inan ben transfer günü giyindim süslendim çok rahat ve mutluydum hep olumluyu düşündüm sen de öyle yap olur mu hep olumlu düşün stresten uzak durKocaman bir maşallah size allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin çok sevindim bende bu gün kontrole gittim ilaçlarımı aldım yarın akşam iğnelere başlıyocam 300 ünite olarak geçen başarısız tüp bebek tedaviöde 250 ünite işe başlamıştık bu sefer dozu yükseltmişler 5 gün her akşam iğne pazartesi sabah ilk kontrol yumurtaları takibe alacaklar ne zaman toplarlar öokmkestiremiyorum tek üzüldüğüm orucu yemek zorunda kalacağım hayırlısı olsun hepimiz için 34 yaşındayım iki başarısız aşılama 1 balarısız tüp bebek tedavim oldu şimdi 2. Tüp bebek İçin başladık allah utandırmasın hiç gebelikmyaşamadım 5 yoldır evliyim diğer detabilerimdemherkezle paylaştım sonuç olumsuz olınca insanları sorularına cvp vermekte çok canımı acıttı şimdi kendi annem dahi bilmiyor ablam ve kardeşlerim onlarda gerçi tlf destekler. Kimseyle paylaşmadığım in bu sefer biraz yanlızım inşallah bebeğim benimşe olur bu tanlızlığım son yanlızlık olur hayırlısı
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah tebrik ederimOldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu
Ay nekadar sevindim sayfayi açmadan önce InsAllah oda hamiledir dedim ve açtım gordum gerçekten sevindim canim dualarimizdasin sende bizi eksik etme InsAllah bende Rabbimin izniyle bayramdan önce transfer olucam InsAllah Allahin izniyle benimkide olurOldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu
Hoşgeldin canım benimde ikinci denemem pozitif oldu cok şükür moralini yüksek tut yeter gerisi kendiliğinden geliyo. Ikinci tedavide ayni ilaclari vermiyolar malesef ignelerin dozunu yukseltiyolarmerhaba aranıza yeni katıldım
bende bu gün regli oldum ve ikinci tüp bebek için randavü aldım rgl ikinci günü muayne ve başlıyacağım
ilk tüp bebek tedavim ekim ayındaydı büyük yıkım olmuştu kendimi anca topladım formlardan okuduğum kadarıyla 2. tüp bebek tutma oranı dahamı yüksek ben mi yanlış anlıyorum bilemedim
heyet raporum var ilk tedaviden baya iğnem kalmıştı yeni reçeteden evde kalanları düşürtüp satın alayım diyorum ama sonra ikinci tedavide acaba daha fazla iğne lazım olur eski olanlarıda hepsi ancamı yeter bilemedim bu konuda fikri olan var mı ?
Ay nekadar sevindim sayfayi açmadan önce InsAllah oda hamiledir dedim ve açtım gordum gerçekten sevindim canim dualarimizdasin sende bizi eksik etme InsAllah bende Rabbimin izniyle bayramdan önce transfer olucam InsAllah Allahin izniyle benimkide olur[/QUOTE
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bayram dan önce transfer olacağım inşallah hep beraber olumlu sonuçlar alırız
Aminnn canımmm çoook teşekkür ederim Hepimize o günleri nasip etsin inşallah RabbimHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah tebrik ederim
Tahmini transfer in ne zaman
Ayyy canımmmm benimmm ne mutlu bana aklındaymışım desene Dualarımdasınız hepiniz rahat ol olumlu ol olur mu heyacan olur ama stresi uzak tut inşallah sen de yazacaksın birlikte gün sayacağızAy nekadar sevindim sayfayi açmadan önce InsAllah oda hamiledir dedim ve açtım gordum gerçekten sevindim canim dualarimizdasin sende bizi eksik etme InsAllah bende Rabbimin izniyle bayramdan önce transfer olucam InsAllah Allahin izniyle benimkide olur
Sanırım haziranın ilk haftası ama çarşamba kontrolüm var o zaman belli olacakTahmini transfer in ne zaman
Senin ne zaman tranferinTahmini transfer in ne zaman