• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Kızlar 4 haziranda tranferim vardı progesteron hormonu yüksek çıktığı için iptal edildi hiç başına gelen oldu mu

canım sana tahlil vs. mutlaka yapmışlardır demek ki eksik bir değerin yok vitaminle destelemek için gerek duyulmamış
bunlara takılma şuan ne aşamadasın detavinin nerdesindesin ?
Estrofem kullaniyorum 8inde Allahin izniyle bi muayeneyem var bakalım hakimizda hayirlisi

Benimde transferim inşaallah 12sinde.Estrofeme başladım haftaya cuma kontrolüm var umarım herşey yolunda gider

Transfer genelde adetin kaçıncı gününe denk geliyor
Tam olarak normali kaçıncı gün bilmiyorum ama benim 14.gün yumurta toplandı 16.gün transfer oldu ilk denememizdi çok şükür kızım tutundu bana. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla evlat sevgisini tatmayı :dua:

günaydın hanımlar benimde yarın sabah 8,30 da opu olacak 13. günüm yumurtam toplanmış olacak 10 tane var tabi hepsinin içinde kesin yumurta var denemez toplanınca anlaşılacak
transfer artık embriyolara bağlı olacaktır.. . bu benim 2. tüp bebek maceram Allahım inşallah son olur :anneadayı:
dün akşam 9,30 da çatlatma iğnesi ovitrelle 250 mg yaptım ve LUCRİN 20 ÜNİTE iğnesini yaptım
ilk tedavimde çatlatma iğnesi sadece ovitrelle tek iğney di şimdi dün doktor lucrin iğnesinide aldırttı bu iğneyi aranızda kullanan oldumu
şuan iğnelerden galiba çok baskı var kasıklarımda
şiştim göğüs uçlarım çok duyarlı

aranızda benim gibi 2. tüp bebek tedavisi gören var mı ?
koç üniversite hastanesinde bu ikinci tedavim
ama yine tek transfer yapıyor
dr bana bağlı değil yasal olarak yasak sağlık bakanlığı 3. denemede 2 transfere izin veriyormuş diyor
ikiz bebek istediğimden değil ama gebelik şansım daha yüksek olurmuy du bilemedim ki
hakkımızda hayırlısı

günaydın hanımlar benimde yarın sabah 8,30 da opu olacak 13. günüm yumurtam toplanmış olacak 10 tane var tabi hepsinin içinde kesin yumurta var denemez toplanınca anlaşılacak
transfer artık embriyolara bağlı olacaktır.. . bu benim 2. tüp bebek maceram Allahım inşallah son olur :anneadayı:
dün akşam 9,30 da çatlatma iğnesi ovitrelle 250 mg yaptım ve LUCRİN 20 ÜNİTE iğnesini yaptım
ilk tedavimde çatlatma iğnesi sadece ovitrelle tek iğney di şimdi dün doktor lucrin iğnesinide aldırttı bu iğneyi aranızda kullanan oldumu
şuan iğnelerden galiba çok baskı var kasıklarımda
şiştim göğüs uçlarım çok duyarlı

aranızda benim gibi 2. tüp bebek tedavisi gören var mı ?
koç üniversite hastanesinde bu ikinci tedavim
ama yine tek transfer yapıyor
dr bana bağlı değil yasal olarak yasak sağlık bakanlığı 3. denemede 2 transfere izin veriyormuş diyor
ikiz bebek istediğimden değil ama gebelik şansım daha yüksek olurmuy du bilemedim ki
hakkımızda hayırlısı
Hayırlı olsun cnm şimdiden inş kaliteli embriyolarin olur.bnde 2.tup bebek transferi yaptırdım. bugün 4.gunum çok heyecanliyim. Ben istanbul bahceci de yaptırdım cnm. tek embriyo konuldu. Rabbim ol dedikten sonra tek yada çift olmasının bi önemi yok cnm. İnş bu defa bebeğini kucağına alırsın. :KK36:

Benimde transferim inşaallah 12sinde.Estrofeme başladım haftaya cuma kontrolüm var umarım herşey yolunda gider
Aaaa benimde cumaya kontrolum var hadi bakalım birlikte hayirli haberler allaim hemen hemen aynı vakitte transfer olacak Allahin izniyle bende 11igibi tahmin ediyorum Rabbim izin verirse

Hayırlı olsun cnm şimdiden inş kaliteli embriyolarin olur.bnde 2.tup bebek transferi yaptırdım. bugün 4.gunum çok heyecanliyim. Ben istanbul bahceci de yaptırdım cnm. tek embriyo konuldu. Rabbim ol dedikten sonra tek yada çift olmasının bi önemi yok cnm. İnş bu defa bebeğini kucağına alırsın. :KK36:

Hade inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah meleğin şuan seninledir sonucu mutlaka bizimle paylaş benim transfer edilirse haftaya çarşamba edilir tahminime göre bayramda belli olucak fiçte bayram olsun inşallah ilkte olmadı bu sefer daha dikkatli heyecanlıyım 2. Tüp bebekte daha çok gebelik oluyormuş araştırdığım kadarıyla hayırlısı olsun halkımızda geçen sefer herkezle paylaştımm bu sefer öz annem dahi bilmiyor annemde tatile bakıkesire gittiği için kalkıp gelmesin sitrest olmasın diye söylemedim eşim ve kızkardeşim bişiyor

Hade inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah meleğin şuan seninledir sonucu mutlaka bizimle paylaş benim transfer edilirse haftaya çarşamba edilir tahminime göre bayramda belli olucak fiçte bayram olsun inşallah ilkte olmadı bu sefer daha dikkatli heyecanlıyım 2. Tüp bebekte daha çok gebelik oluyormuş araştırdığım kadarıyla hayırlısı olsun halkımızda geçen sefer herkezle paylaştımm bu sefer öz annem dahi bilmiyor annemde tatile bakıkesire gittiği için kalkıp gelmesin sitrest olmasın diye söylemedim eşim ve kızkardeşim bişiyor
Saol cnm ins. Senin içinde hayırlısı olsun. İnşallah bu defa güzel haberi alırsın. Bnde çok merakla bekliyorum umarım sonuç güzel olur ve burda paylaşırız. En iyisi en yakınları dışında kimse bilmemesi. İlkinde kayinvalidem in sayesinde çoğu kişi biliyordu. Ama bu defa baştan uyardım bide herkesin meraklı sorularını neden diye didiklemelerini cekemiycem. Sende o yüzden en iyisini yapmissin. Daha çok strese giriyoruz öyle. Bizim derdimiz bize yeter. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inş. Dualarimizi bu mübarek günde geri çevirmez. Seninde haberlerini bekliyorum.:dua:

Şimdiye kadar oruca ara vermedim allah kabul etsin. Ama yarın niyetlenmiyicem malum anaztezi bide işlem görğcem sonrası içinde dr konuşucam bakalım ne diyecek belki tut der ama çok su içmem gerekir diye tutmada diyebilir ben ilk tüp bebekte ananası çok duydum şuana kadar bir tane tükettim ikincisinide sonra tüketicem allah nasip ettimi gerisi bahanede yine insan duyduğundan etkileniyor haklısın herkes yersiz sorular soruyor gereksiz açıklamalar bide sonuç negatif olunca topluluklardan kaçıyordum şimdi rahatım kaç tane yumurtan vardı dondurdun mu kalanları ? Kaç yaşındasın kaç senelik evlisin ? Ben 34 yaşındayım evlilikte 5. Yılımı devirdim dün akşam 9:30 da oviterelle çatlatma iğnesi yaptırdım bide lucrin ipnesi ilk tedavide lucrin ipne kullanmadım sen çatlatma ipnesi ne kıllandın ?

Şimdiye kadar oruca ara vermedim allah kabul etsin. Ama yarın niyetlenmiyicem malum anaztezi bide işlem görğcem sonrası içinde dr konuşucam bakalım ne diyecek belki tut der ama çok su içmem gerekir diye tutmada diyebilir ben ilk tüp bebekte ananası çok duydum şuana kadar bir tane tükettim ikincisinide sonra tüketicem allah nasip ettimi gerisi bahanede yine insan duyduğundan etkileniyor haklısın herkes yersiz sorular soruyor gereksiz açıklamalar bide sonuç negatif olunca topluluklardan kaçıyordum şimdi rahatım kaç tane yumurtan vardı dondurdun mu kalanları ? Kaç yaşındasın kaç senelik evlisin ? Ben 34 yaşındayım evlilikte 5. Yılımı devirdim dün akşam 9:30 da oviterelle çatlatma iğnesi yaptırdım bide lucrin ipnesi ilk tedavide lucrin ipne kullanmadım sen çatlatma ipnesi ne kıllandın ?
Tedaviniz hayırlı olsun .

Arkadaşlar kusura bakmayın yazdıklarım kime gitti bilmiyorum daha yeni olduğum için site yabamcı geldi biraz öğrenmeye çalışıyorum

Bende bu ara tüp bebek olaylarının içindeyim ama kafam çok karışık siz deneyimlilerin yardımına ihtiyacım var

Özel değilse problem neydi sizde ben yeni katıldığım için takip edemedim
Valla canım bizimki bilinmeyen infertille
3 buçuk yıldır bebek için uğraştık iki başarısız aşılama 1 tanede başarısız tüp bebek. Tabi klomen yumurta takibini saymıyorum. Bütün tahliller. Rahim filmi elimin testleri herşey normal. Tedavi yada ameliyat hiç bir durumumuz yok şülürler olsun ama bebekte yok tanı koyulmadı. Ekimde işk tüp bebek bu ilinci yatın yumurta toplanıcak. Bunun diğer adıda opu diyorlar kullandıpım ipneden sanırım şuan kasıkta çiddi baskı var şişdim öncelikle aramıza hoş geldin tedavide yenisin hayırlı olsun elbette sor. Kafana takılan ne varsa bende ilk tedavide sürekli bir sitede herkese sorular soruyordum bilmeyince tabi hastanede de ne yaşayacğımı bilmediğim için çok kasılıyordum ama şimdi rahatım ne aşama ne olucak biliyorum. Her konuda kafana takılan ne varsa sor inşallah yardımcı oluruz

Valla canım bizimki bilinmeyen infertille
3 buçuk yıldır bebek için uğraştık iki başarısız aşılama 1 tanede başarısız tüp bebek. Tabi klomen yumurta takibini saymıyorum. Bütün tahliller. Rahim filmi elimin testleri herşey normal. Tedavi yada ameliyat hiç bir durumumuz yok şülürler olsun ama bebekte yok tanı koyulmadı. Ekimde işk tüp bebek bu ilinci yatın yumurta toplanıcak. Bunun diğer adıda opu diyorlar kullandıpım ipneden sanırım şuan kasıkta çiddi baskı var şişdim öncelikle aramıza hoş geldin tedavide yenisin hayırlı olsun elbette sor. Kafana takılan ne varsa bende ilk tedavide sürekli bir sitede herkese sorular soruyordum bilmeyince tabi hastanede de ne yaşayacğımı bilmediğim için çok kasılıyordum ama şimdi rahatım ne aşama ne olucak biliyorum. Her konuda kafana takılan ne varsa sor inşallah yardımcı oluruz
Canım benim cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim inşallah bu hayırlı günlerde hayırlıara vesile olur attığımız her adım ben 12 yıllık evliyim 11 yaşında bir oğlum var 2. Bebeğe bir türlü hazır hissetmedim kendimi tam artık hazırım dedim bu sefer de bebiş bize bekleyin diyor sanırım aralıktan beri deniyoruz ama olmadı ocak dan beri de normal jinekoloğa gidiyorum doktoruma göre sorun yok ama geçen hafta tüp bebek merkezine gittim yumurtlama sorunu var biraz yavaş yani bu arada bende 3.ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama sonuç yok bu ay adrtle le birlikte başlıycaz

Cnm bn 33 biticek artık bu ayın 25 inde 34 e giriyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamadım. Evliligimde 6 yil bitti. İki olumsuz aşılamam bi olumsuz tup bebeğim ve bi laporoskopi ameliyatım var tabi bu sureclerde yaşanan duygu fırtınalari gel git ler aglama lar vazgeçmeler hadi baştan demeler...yani söylerken yada yazarken çok kısa ama yaşarken çok uzun ve zor. O yüzden Allah yardımcımız olsun ve bizlerede o güzel duyguyu nasip etsin ins. 11 tane yumurta toplandı bnden önce 5 tane kaldı fakat 5. güne hepsi gidemedi 2 embriyom vardı biri 5.gun transfer edıldı. Diğeri 6.gün embriyosu donduruldu. Orucunu Allah kabul etsin cnm ilaç kullanacağın ve beslenme dikkat etmen gerektiği için bu süreçte tutabilirmisin bilmiyorum ama Dr una sor ona göre karar ver derim. :KK25:

Back