• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Evet canım yarın büyük gün çok sevindim sen de pozitifi görmüşsün yazdın mı burdan ben mi kaçırdım ☺️
Yok canım yazmadım ilk tedavim kimyasal olduğundan buna çok guvenemedim siteye girme firsatim da olmadi malesef bugün yazılanları okudum:KK66:

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, bugün transfer gününü saymazsak 7. günüm.. anneler gününden bir gün önce sonuç alacağım.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. 31 yaşındayım kanal kapalılığı sebebiyle yönlendirildim, bu ilk denemem..:KK28: 2. Gün embriyosu transfer edildi iki tane.. büyük ağrılarım yok ama kasıklarımda adet ağrısına benzer ara kramplar var ve bu beni korkutuyor:KK43: inşallah tutunur bebişlerim:KK42: Allah biz isteyen kullarına nasip etsin inşallah..
inşallahgüzel haber alırsın canım

Ayyy cinsiyeti de belli olmuş çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yarın transferim var neler önerirsin bana inşallah biz de olumlu sonuçlar alırız çok istiyorum bir bilsen ☺️
Hayirli olsun canım Inşallah güzel haberler verirsin sende.Trasferden sonra kendimi hamile hissetmiştim öyle hareket ettim. Güzel düşün iyi hisset

Bugün sonuç alacak arkadaşlar vardı noldu sonuçlar arkadaşlar umarım iyi haberler vardır

merhaba aranıza yeni katıldım
bende bu gün regli oldum ve ikinci tüp bebek için randavü aldım rgl ikinci günü muayne ve başlıyacağım
ilk tüp bebek tedavim ekim ayındaydı büyük yıkım olmuştu kendimi anca topladım formlardan okuduğum kadarıyla 2. tüp bebek tutma oranı dahamı yüksek ben mi yanlış anlıyorum bilemedim :(
heyet raporum var ilk tedaviden baya iğnem kalmıştı yeni reçeteden evde kalanları düşürtüp satın alayım diyorum ama sonra ikinci tedavide acaba daha fazla iğne lazım olur eski olanlarıda hepsi ancamı yeter bilemedim bu konuda fikri olan var mı ?

Transferin oldu demi canim sonucun ne
Oldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm ☺️☺️☺️Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla ☺️Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu ☺️

merhaba aranıza yeni katıldım
bende bu gün regli oldum ve ikinci tüp bebek için randavü aldım rgl ikinci günü muayne ve başlıyacağım
ilk tüp bebek tedavim ekim ayındaydı büyük yıkım olmuştu kendimi anca topladım formlardan okuduğum kadarıyla 2. tüp bebek tutma oranı dahamı yüksek ben mi yanlış anlıyorum bilemedim :KK43:
heyet raporum var ilk tedaviden baya iğnem kalmıştı yeni reçeteden evde kalanları düşürtüp satın alayım diyorum ama sonra ikinci tedavide acaba daha fazla iğne lazım olur eski olanlarıda hepsi ancamı yeter bilemedim bu konuda fikri olan var mı ?
Aramıza hoş geldinnnn hayırlısıyla alırsın güzel haberlerini sen de inşallah ☺️

Oldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm ☺️☺️☺️Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla ☺️Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu ☺️[/QUO/] Hayırlı olsun canim inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder Allah'ım. Isteyen herkese nasip etsin rabbim.:nazar::anneadayı::emir_bebek:

Oldu canım çoook şükür gördük pozitifiiiiiiii hamileyimmmmm ☺️☺️☺️Bugün aldık haberi inşallah devam eder kucağımıza da alırız sağlıkla ☺️Darısı isteyen herkesin başına olsun burada kader arkadaşıyız hepimiz dualarım hep sizinle ben hala şoktayım inanamıyorum şimdi değerlerin yükselmesi gerekiyormuş siz de dualarınıza alın bizi olur mu ☺️
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizim içinde bol bol dua et

Back