Rica ederim ne demek Bilgilerimiz paylaştıkça çoğalıyor benim az bildiğimi diğerleri tamamlıyor böyle böyle büyüyoruz zaten Rahim kalınlığı bebeğin tutunması için önemli tüp bebek tedavisinde embriyonuz dondurulduysa yapılıyor.Taze embriyoda yapan ben hiç duymadım ama doktorlar her gittiğimizde rahim kalınlığımıza kesin bakıyorlar diyebilirim.Yani reglken de gitsek transfer için de ya da herhangi bir muyanede de ben hep duyuyorum endometriyum şu kadar mm diye.Bugün kontrolüm vardı sordum doktoruma 7mm üzerinde olmak zorunda dedi bu kısım netmiş ama rahim kalınlığına bakmıyoruz sadece dedi üç tane çizgi oluşması da gerekiyor rahimde dedi bana gösterdi hatta bir önceki geldiğinde bu çizgiler silikti dedi şimdi belirgin artık gün verebiliriz dedi bir kaç tane daha ilaç daha ekleyip transferimi salı gününe planladık Benim şu an 9.1mm salıya kadar 10nun üzerine çıkar diye tahmin ediyorum gayet güzel dedi doktorCook teşekkür ederim negüzel anlatmıssınız peki rahim kalınlığı neden önemlidir ve nekadar olması gerekir Tüp bebek yapan herkes mi rahim kalınlastırır yoksa gereken kişilermi