- 19 Nisan 2018
- 382
- 612
- 18
Hayırlı gğzel haberlerinizi bekliyoruz canımYrn kan testi yaptrcm insalah insalah bebisim tutunmsdr nolur dua edermsnz bana gene olmazsa nasil atlatirim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gğzel haberlerinizi bekliyoruz canımYrn kan testi yaptrcm insalah insalah bebisim tutunmsdr nolur dua edermsnz bana gene olmazsa nasil atlatirim ben
Yrn kan testi yaptrcm insalah insalah bebisim tutunmsdr nolur dua edermsnz bana gene olmazsa nasil atlatirim ben
Yok cnm ne alaka tüplerimi bağlatmadım aldırtmadımda zaten kaç tane tüp bebek doktoruna gittim hiç biri senin dediğinde bahsetmedi bile İlk denemede tuttu ve doğurdum bile tüplerini şakın bağlatıp ve bağlatma bence başka doktorlara git tek doktorla kalma benceAmiiiin inşaallah siz bağlattınız mı peki tüpleri yada alındımı. O sekile hamile kalamazsın düşük veya dış gebelikte olur diyolar çnkü. Sizin adınız cok sevindim buarada
Cnm tüp bebek doktoruyla bi görüş tabi onlar bizden daha iyi bilirler ama benimde laparoskobi oldum iki tüpümde açılmadığını açılmasınında imkansız olduğunu söylediler tüp bebeğe yönlendiler ve tüp bebek doktorum öyle birşeyden bahsetmedi o yüzden bilmiyorum ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAHCanım benimkisi hidrosalpenks. Yani tüp bebek te yapsam dış gebelik veya düşük olur bska imkanım yok iki tüpümde aynısını durumdw düzelme imkanı yok benim içinde zor evet ama doktorla daha görüşmedm tüp bebek için. O ne dcek bakalım burada konustugum bazı kişiler hep aynı şeyi söylüyor bağlanması yada alınmadı lazm diye
Cnm beni unutmadgn icin cok saol Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamNaptın canım hayırlı haberler ver bize inşallah
Amin inşaallah sağolsn canım benmCnm tüp bebek doktoruyla bi görüş tabi onlar bizden daha iyi bilirler ama benimde laparoskobi oldum iki tüpümde açılmadığını açılmasınında imkansız olduğunu söylediler tüp bebeğe yönlendiler ve tüp bebek doktorum öyle birşeyden bahsetmedi o yüzden bilmiyorum ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
2 deneme cnm cok saol.alah razi olsn cnmBu mübarek günde dua edicem senin için üzülme ağlama inşaallah sevindirie rabbimn bu günün hatrına seni. Bu kaçıncı denemecanım. Allah büyük
Tuplerin kapalı olması sorun değil tup bebek yapılır ama hidrosalpenks yani sıvı birikimi tup baglanmadan yada alınmadan yapılmaz. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım Dr bana ne normal nede tup bebekle hamile kalamazsin dedi. Sol tup laporoskopi oldum. Sizede şimdiden geçmiş olsun. Rabbim emeklerimizin cektiklerimizin bu mübarek gecede mükafatı versin inşallah.Canım benimkisi hidrosalpenks. Yani tüp bebek te yapsam dış gebelik veya düşük olur bska imkanım yok iki tüpümde aynısını durumdw düzelme imkanı yok benim içinde zor evet ama doktorla daha görüşmedm tüp bebek için. O ne dcek bakalım burada konustugum bazı kişiler hep aynı şeyi söylüyor bağlanması yada alınmadı lazm diye
2 deneme cnm cok saol.alah razi olsn cnm
Sol tup kapatıldı bağlandı yani. Laparoskopi zaten sıvı birikimi ni engellemek için yapılıyor burda. Nasıl yani gerek yok kim dedi anlamadım. Sen en iyisi Dr un la konuş bana olmazsan tup bebekde yapsan sonuç alamazsin dendi. Çok zor bişey değil daha geçen bi arkadas yaptırdi burda onunda bnmde haziranda transferimiz var inşallah hayirlisiyla.Amin inşaallah Allah razı olsun peki neoldu sonuc tüpler alındımı baglandı mı bana acılmaz dediler oyuzdn hiç gerek yokboşa yıpranırsn laparoskopi ile dediler Yapısını bozuk çnkü artk tüplern. Sizi merak ettim
Laparoskopiden sonra dinlenmek için mi hazirandw transfer acaba oyle bekleniyor muSol tup kapatıldı bağlandı yani. Laparoskopi zaten sıvı birikimi ni engellemek için yapılıyor burda. Nasıl yani gerek yok kim dedi anlamadım. Sen en iyisi Dr un la konuş bana olmazsan tup bebekde yapsan sonuç alamazsin dendi. Çok zor bişey değil daha geçen bi arkadas yaptırdi burda onunda bnmde haziranda transferimiz var inşallah hayirlisiyla.
Kizlar merhabalar Ben de aranızdayım .şimdiye kadar sadece okuyordum yazılanları.artik ben de yazayım dedim.ben tedaviye başlayalı 5 gün oldu bugün kontrol vardı ilaç dozunu arttırdı doktorum 12 kadar yumurtam görünüyor en az.cumartesi tekrar çağırdı.size sorum doktorum embriyoksop yönteminden bahsetti.bu yöntemi deneyen var mi aranızda.karari bize bıraktı.sizlere de bir sormak istedim
Kızlar merhabalar ben yeni başladım bu serüvene dün 17 tane yumoş toplandı.bugün aradılar yalnızca 4 tanesi döllenmiş umarım herşey hayırlısıyla güzel olur benim sorum şu Rahim dinlendirme verdi doktorum 2 adet dönemi geçecek dedı ve bu adetimde yasmin hap kullanmam gerektiğini söyledi.Bu konudaki tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
sMerhaba bende 2 adet bekledim araları kısa sürdü benim ilkini opudan 1 hafta sonra oldum ikinciyi 18. Gün geri oldum hemen başladık transfere