• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Daha tabiki bana cevap veren veya destek olan olmadı tedaviye başlamadım diye sanırım daha konuya hakim olamadım bilgim az :) buradaki acemilikte olunca

Hayırlısıyla tutunsun bebişiniz inşallah hem mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetüne hemde cumanın Allah gönlünüze göre versin

Hayırlısıyla tutunsun bebişiniz inşallah hem mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetüne hemde cumanın Allah gönlünüze göre versin
Cnm alah razi olsn iyki varsnz amin hepmzin

Hepimizin derdi aynı kader ortağı oluyoruz bir yandan destek görüyor burda birbirinden herkes ben daha yeniyim. Yeni öğrendim tüp bebek olmazsa hamile kalamıcagımı. Sadece iki tüpüm tıkalı diye öğrenmiştim Eylül ayında denemeye devam ediyordum dokto değiştirdim tekrar hsg yaptırdım ve hidrosalpenks çıktı yani hamile kalamazmışım kalamazmışım düşük veya dış gebelik olurmuş daha bikaç gün oldu öğrendim bunu tek çarem tüp bebek tüplerimin alınabilirde bağlanabilirde daha doktora gidemedim inşaallah bende başlarm ve cok yıpranmadan bebeğine kabusum herkesin istediği gibi Rabbim yüzlerimizi güldürsün hepimizin Bende kendim gibi oan biri varmı diye girdim buraya bakıyorum herkesin başka sıkıntıları vsr dua ediyorum onlarada moral önemli tanımasakta buradan destek olmak dua etmek bile bu surecte fayda olur diye düşünüyorum
Cok haklsn yaa cnm benimmmmm hepmz kader arkdsyz ama takma kafana icine atma en azndan icimize atmiyoruz burda paylasiyoruz sukurr

Evet baskasıyla paylaşınca yasayanlar kadar anlayış göremez insan benim halamnnda olmuyor 10senedir ona üzülürdük ama yasayan kadar anlamazdkk şimdi onu çok iyi anlıyorum 7aydır her gecen ay üzüntüme üzüntü katıldı şimdi yeni bisey cıktı gebe kalamam kalsamda düşük veya dış gebelik diye öğrendim. Yani normal tüp bebek şansı olanlardan daha düşük ihtimalim 23yaşındayım ama ben neden bilmiyorum halamdan etkilendiğim için olabilirki sanki hissediyodum böyle bişey in basıma geleceğini Bizimde sınavımız böyleymiş sizler gibi güzel sonuçlar alan yada alamasadagüçlü olan yıllarca olmayan insanları gördüm burda güçlü olmak için sebep bana daha tedaviye başlamadım sonuçta

Aaaa neden ya rahim mı kalınlaşmamış
Canım ilk 5 gun günde iki tane sonraki 4gun günde 3tane ictim ondan sonra günde 4tane içmem lazimmis ben ikitane ictim rahim 7.bilmem kac olmustu doktor dozu arttiracagina azaltmissin olumsuz bisey olurdiye ertelendi agla agla geberdim

Canım sen hazirlik ta nasıl icmistin estrofemi

Bana günde 3 demişti estrofem kullandım sadece 10 gün kadar 3 dedi ama ben zaten ögleyw dogru kahvaltı yapıyodum bir sabah bir akşam içtim 10. Gün gittim 11 ml di cirone jele başladım sonra bi daha gittim çok güzel dedi sonra 20. Gün transferim oldu benim rahim kalınlaşmada sorun olmuyor hiç öncekinde de hemen kalınlaşmıştı

Hepimizin derdi aynı kader ortağı oluyoruz bir yandan destek görüyor burda birbirinden herkes ben daha yeniyim. Yeni öğrendim tüp bebek olmazsa hamile kalamıcagımı. Sadece iki tüpüm tıkalı diye öğrenmiştim Eylül ayında denemeye devam ediyordum dokto değiştirdim tekrar hsg yaptırdım ve hidrosalpenks çıktı yani hamile kalamazmışım kalamazmışım düşük veya dış gebelik olurmuş daha bikaç gün oldu öğrendim bunu tek çarem tüp bebek tüplerimin alınabilirde bağlanabilirde daha doktora gidemedim inşaallah bende başlarm ve cok yıpranmadan bebeğine kabusum herkesin istediği gibi Rabbim yüzlerimizi güldürsün hepimizin Bende kendim gibi oan biri varmı diye girdim buraya bakıyorum herkesin başka sıkıntıları vsr dua ediyorum onlarada moral önemli tanımasakta buradan destek olmak dua etmek bile bu surecte fayda olur diye düşünüyorum
Gecmiş olsun cnm. Ben varım ama bnm tek taraflı sol tup laporoskopi yapıldı. Şimdi transfere doğru gidiyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.kimsenin ocagini kucağıni boş birakmasin. Tüp bebek de iki tarafta kapalı olsa sorun yok. Kafaya takma yın.

Ya canim bu merkezdeki doktor degil hazirlik icun bir doktora gidiyodum başka sehirde oldugum icin burdaki doktorda tam bi öküz
Ahh canım ben de sehirdisina gidiyordum ya transferden sonrası için rapor alayım dedim bulunduğum şehirde özel hastanede. Adamın beni bi kovmadigi kaldı, daha gebelik bile yok ne istirahati, annelerimiz tarlada dogurmus falan, odasından çıkarken başladım ağlamaya herkes bana bakıyor. Daha ben gebelik olursa takibe bu doktora gitmeyi dusunuyordum. Allah bildiği gibi yapsın, bu işim bitsin kendisini reklam edicem ona göre gitsin insanlar..

Geçmiş olsun canım dediğin gibi herkesin sıkıntısı bir çeşit. Benim bir arkadaşımın dış gebelikten bir tüpü alındı ona rağmen doğal yolla kısa sürede hamile kaldı. Rabbimin işinden sual olmaz, benim tavsiyem moralini yüksek tut bol dua et kimseyle kendini kıyaslama çünkü herkesin fizyolojik yapısı farklı.

Ama aynı apartmandaym rahatsızım dinleniyorum desem eşim işe gitmicek ve babası amcaları ortak işteler sık sık bir doktor süreci olacak bunu nasıl gizleyeblrm peki. S

Kızlar doktorum ovitrelle ve gonapeptyl verdi. Bunlar hazır iğne yapması daha kolay olacak sanırım. Merak ettiğim şu havasını alacak mıyız bu iğnelerin yoksa direkt enjeksiyon mu yapacağız?

Kızlar doktorum ovitrelle ve gonapeptyl verdi. Bunlar hazır iğne yapması daha kolay olacak sanırım. Merak ettiğim şu havasını alacak mıyız bu iğnelerin yoksa direkt enjeksiyon mu yapacağız?

Havası alınacak Genellikle tüm ignelerin nhavası alınıyor

Back