- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar transferden kac gün sonra belirtilernz basladi.*?
sonuucun ne cnm kacncı gün embrysydu cnmBelirti aramayın hiç hepsi bizim kendimizce hissettiklerimiz. Benim ilk 3 gün kasıklarım agrıdı ve ateş bastı sonraki günler adet sancısı spn günler hiçbir şeyim yoktu gögüs hassasiyeti bide akıntı bunlarda ilaca baglı
sonuucun ne cnm kacncı gün embrysydu cnm
Valla aynen öyle bana da diyodiyoki ilaci tarif ediyoruz bide gelip evinizde ilaci agzinizadami verelim diyorAhh canım ben de sehirdisina gidiyordum ya transferden sonrası için rapor alayım dedim bulunduğum şehirde özel hastanede. Adamın beni bi kovmadigi kaldı, daha gebelik bile yok ne istirahati, annelerimiz tarlada dogurmus falan, odasından çıkarken başladım ağlamaya herkes bana bakıyor. Daha ben gebelik olursa takibe bu doktora gitmeyi dusunuyordum. Allah bildiği gibi yapsın, bu işim bitsin kendisini reklam edicem ona göre gitsin insanlar..
Canmmm gozun aydin tatlim5. Gün balstokist 2 tane kondu biri tutundu 6+2 günlük hamileyim
Kuzlar embryo rahime trasnfern kacinci gunu tutunuyor genelde
Bende usuom cnm yaa bi gorsen ayaklrm.buz battanye koydum nye usuom.blmiomO hiç belli olmuyordur bence canım ama ben 2. Ve 3. Günleri acayip ateş basmıştı
Bende usuom cnm yaa bi gorsen ayaklrm.buz battanye koydum nye usuom.blmiom
2 corap gydm kzuum 2 battnye yatiom daha 3 gunu alahm hava sicacik.ben donuom ;(Aynısını yaşadım normalde sıcagı hiç sevmem ama ayakllarıma giymedigim kalmadı yinede ısınmamıştı
Kizlar merhabalar. Adetin 27inci günü lucrin iğneye basliyorum. Rahim filminde t şeklinde olduğu çıkmıştı.bazi uzmanlar tüp bebek öncesi histeteskopi öneriyorlar. Ama doktorum t şeklinde olan rahim için bi düzeltmeye gerek yok diyerek direk tedaviye başladı. Bu konuda bilgisi ve fikri olan varmi acaba2 corap gydm kzuum 2 battnye yatiom daha 3 gunu alahm hava sicacik.ben donuom ;(
Kizlar merhabalar. Adetin 27inci günü lucrin iğneye basliyorum. Rahim filminde t şeklinde olduğu çıkmıştı.bazi uzmanlar tüp bebek öncesi histeteskopi öneriyorlar. Ama doktorum t şeklinde olan rahim için bi düzeltmeye gerek yok diyerek direk tedaviye başladı. Bu konuda bilgisi ve fikri olan varmi acaba
Cnm benimde aynı sorundu laparoskobi oldum iki tüpünde açılması imkansız tek çare tüp bebek dediler şok oldum çünkü benim zaten iki çocuğum vardı neyse cnm üzülme sende ilk denemede hamile kaldım ben sende kalırsın inşallah eğer tek sorun buysa çünkü aslında tüp bebek ilk zamanlarda tüpleri kapalı bayanlardan kulanılan bi tedaviymiş o yüzden moralin iyi tut içini ferahla ALLAHIM HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAHHepimizin derdi aynı kader ortağı oluyoruz bir yandan destek görüyor burda birbirinden herkes ben daha yeniyim. Yeni öğrendim tüp bebek olmazsa hamile kalamıcagımı. Sadece iki tüpüm tıkalı diye öğrenmiştim Eylül ayında denemeye devam ediyordum dokto değiştirdim tekrar hsg yaptırdım ve hidrosalpenks çıktı yani hamile kalamazmışım kalamazmışım düşük veya dış gebelik olurmuş daha bikaç gün oldu öğrendim bunu tek çarem tüp bebek tüplerimin alınabilirde bağlanabilirde daha doktora gidemedim inşaallah bende başlarm ve cok yıpranmadan bebeğine kabusum herkesin istediği gibi Rabbim yüzlerimizi güldürsün hepimizin Bende kendim gibi oan biri varmı diye girdim buraya bakıyorum herkesin başka sıkıntıları vsr dua ediyorum onlarada moral önemli tanımasakta buradan destek olmak dua etmek bile bu surecte fayda olur diye düşünüyorum
Hemmey cnm sen nasıl oldun hamileliğin nasıl geçiyorO hiç belli olmuyordur bence canım ama ben 2. Ve 3. Günleri acayip ateş basmıştı
Hemmey cnm sen nasıl oldun hamileliğin nasıl geçiyor
Maşşallah de cnm inşallah hep böyle iyi geçer hamileliğin ben iyi bebeği erteledim şimdilik en azında bebeğim yürümeye başlayıp mamayı bırakana kadarÇok şükür canım rahat geçiyor hiç hamile degil gibiyim sen nasılsın
Yrn kan testi yaptrcm insalah insalah bebisim tutunmsdr nolur dua edermsnz bana gene olmazsa nasil atlatirim ben
Amiiiin inşaallah siz bağlattınız mı peki tüpleri yada alındımı. O sekile hamile kalamazsın düşük veya dış gebelikte olur diyolar çnkü. Sizin adınız cok sevindim buaradaCnm benimde aynı sorundu laparoskobi oldum iki tüpünde açılması imkansız tek çare tüp bebek dediler şok oldum çünkü benim zaten iki çocuğum vardı neyse cnm üzülme sende ilk denemede hamile kaldım ben sende kalırsın inşallah eğer tek sorun buysa çünkü aslında tüp bebek ilk zamanlarda tüpleri kapalı bayanlardan kulanılan bi tedaviymiş o yüzden moralin iyi tut içini ferahla ALLAHIM HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH