• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
İki tüpündede Hidrosalpenks olup tüp bebek ile hamile kalan varmı arkadaslar. Yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var

Kızlar moral sıfır ilacı eksik içmisim estrofemi günde sabah 2aksam 2icmeliyken sabah 1aksam 1icmisim bu ay transfer iptal tekrar adet tekrar lucrin ve tekrar estrofem yani sil bastan :KK43:(((((((

Y
Kızlar moral sıfır ilacı eksik içmisim estrofemi günde sabah 2aksam 2icmeliyken sabah 1aksam 1icmisim bu ay transfer iptal tekrar adet tekrar lucrin ve tekrar estrofem yani sil bastan :KK43:(((((((
Yazılı bişey vermiyorlar mı? Hızlı hızlı anlatıyorlar insanın aklında kalmıyor ki. Neyse canım sıkma canını olan olmuş vardır bir hayır..

Vardır bunda da bir hayır hiç sıkma canını

Kızlar merhabalar, dün bahçecide başladım bende ilk denemem.Size bişey sormak istiyorum
Göbekten yapılan iğnelerde yarım saat 1 saat oynama olsa bi sorun olur mu?

Bende tüp bebek tedavisi en başlıcam inşaallah daha doktorla görüşememiş olsamda sorum şu arkdasöae Şişli kolon hastanesinde tedavi gören var mı acaba

Amin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ya bu grupta herkes cok seker yaa herkes okadar ilgiliki ne yazsam.hep cevap aldim iyki varsiniz guzel bacilarr

Hepimizin derdi aynı kader ortağı oluyoruz bir yandan destek görüyor burda birbirinden herkes ben daha yeniyim. Yeni öğrendim tüp bebek olmazsa hamile kalamıcagımı. Sadece iki tüpüm tıkalı diye öğrenmiştim Eylül ayında denemeye devam ediyordum dokto değiştirdim tekrar hsg yaptırdım ve hidrosalpenks çıktı yani hamile kalamazmışım kalamazmışım düşük veya dış gebelik olurmuş daha bikaç gün oldu öğrendim bunu tek çarem tüp bebek tüplerimin alınabilirde bağlanabilirde daha doktora gidemedim inşaallah bende başlarm ve cok yıpranmadan bebeğine kabusum herkesin istediği gibi Rabbim yüzlerimizi güldürsün hepimizin Bende kendim gibi oan biri varmı diye girdim buraya bakıyorum herkesin başka sıkıntıları vsr dua ediyorum onlarada moral önemli tanımasakta buradan destek olmak dua etmek bile bu surecte fayda olur diye düşünüyorum

Back