Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılı bişey vermiyorlar mı? Hızlı hızlı anlatıyorlar insanın aklında kalmıyor ki. Neyse canım sıkma canını olan olmuş vardır bir hayır..Kızlar moral sıfır ilacı eksik içmisim estrofemi günde sabah 2aksam 2icmeliyken sabah 1aksam 1icmisim bu ay transfer iptal tekrar adet tekrar lucrin ve tekrar estrofem yani sil bastan (((((((
Hayırlısıyla her aşama çok güzel geçer inşallah canım.Slm kızlar bende bugün 2. Tüp bebek denemesi için tedaviye başlıyorum inşallah bu defa olumlu sonuçlanır Allah hepimize yardımcı olsun
Benim doktorumun hemşiresi herşeyi hem anlatıyor hem yazıyor. Hakikaten akılda kalmıyor öbür türlüY
Yazılı bişey vermiyorlar mı? Hızlı hızlı anlatıyorlar insanın aklında kalmıyor ki. Neyse canım sıkma canını olan olmuş vardır bir hayır..
Vardır bunda da bir hayır hiç sıkma canınıKızlar moral sıfır ilacı eksik içmisim estrofemi günde sabah 2aksam 2icmeliyken sabah 1aksam 1icmisim bu ay transfer iptal tekrar adet tekrar lucrin ve tekrar estrofem yani sil bastan (((((((
Kızlar moral sıfır ilacı eksik içmisim estrofemi günde sabah 2aksam 2icmeliyken sabah 1aksam 1icmisim bu ay transfer iptal tekrar adet tekrar lucrin ve tekrar estrofem yani sil bastan (((((((
Benimki de öyle yapmıştı..Benim doktorumun hemşiresi herşeyi hem anlatıyor hem yazıyor. Hakikaten akılda kalmıyor öbür türlü
Benimde hem doktorum hemde hemşireler anlatıyor ve hemşireler yazıyorBenimki de öyle yapmıştı..
Amin canm benim insalah hayirli olsnAmin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar merhabalar, dün bahçecide başladım bende ilk denemem.Size bişey sormak istiyorum
Göbekten yapılan iğnelerde yarım saat 1 saat oynama olsa bi sorun olur mu?
Transfer oldum kizlar rabbim insalh cuma gunu hurmetine yuzume bakar insalh bebism tutunur bana