Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Öyle olur sen rahim hazırlığına basladinmi bide polip alindi demi

Canım banka çalışanımısın Tobb a mı baglisin

2 olur o zaman beni son günler belli oldu 2 olacagı ama teki tutundu işte olsun Rabbime şükürler olsun
Canım sen estrofemi nasıl aldın doktor bana 3kutu yazmis ama her ay bitane odeniyomus sigortali yani digerlerini parali alacakmisim saglik ocagi yazmiyomudur acaba

Canım sen estrofemi nasıl aldın doktor bana 3kutu yazmis ama her ay bitane odeniyomus sigortali yani digerlerini parali alacakmisim saglik ocagi yazmiyomudur acaba

Bittikçe yazdır canım verdigi 1 aylık sğresi dolunca yeniden yazdırabiliyosun benimkileri doktorum yazıyor bittikçe istiyorum bana bitane bitane yazıyor

Merhabalar ben de kısa protokolle tedaviye başladım. 4. iğnemi yapacağım bugün. Yarın cetrodite diye bir iğneye başlayacağım. İğnelerinizi hep kendiniz mi yaptınız?

Merhabalar ben de kısa protokolle tedaviye başladım. 4. iğnemi yapacağım bugün. Yarın cetrodite diye bir iğneye başlayacağım. İğnelerinizi hep kendiniz mi yaptınız?

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. Evet hepsini kendimiz yaptık. Cetrodite da aynı geliştirici igneler gibi

Kızlar bu arada sabah kanamam oldu hastaneye gittik çok korktum bebegimi kaybetcem diye doktorum sıkıntı yok dedi progestan igne verdi günlük vuruncam

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. Evet hepsini kendimiz yaptık. Cetrodite da aynı geliştirici igneler gibi
Teşekkürler canım benim Amh düşük yaş 41, bir kızım var önceden doğal yolla çok şükür. Onun için istiyorum ikinciyi, birkez olsun denemek istedik tüp bebek sürecini, cuma günü kontrolüm var. Umarım herşey yolunda gider...

Kızlar bu arada sabah kanamam oldu hastaneye gittik çok korktum bebegimi kaybetcem diye doktorum sıkıntı yok dedi progestan igne verdi günlük vuruncam
Korkma öyle olabiliyor. Doktorun ne dediyse ona uy, içini ferah tut.

Allah korusun canim doktor bisey yok dediyse sıkıntı yapma kanaman ne renkteydi kirmizi degilse sorun yok InsAllah

Allah korusun canim doktor bisey yok dediyse sıkıntı yapma kanaman ne renkteydi kirmizi degilse sorun yok InsAllah

Kırmızıydı normal kanama ultrasonla baktı doktor kanayan yeri gösterdi genellikle olur merak etme dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi vitamin verdi kesem bebegim hepsi görünüyor sıkıntı yok dedi bol bol su iç dinlen dedi

Allahım gönlünüze göre versin inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın

Hiç moralin düşmesin canım hayırlısıyla Allah korur inşallah dua et bol bol başka şeylerle ilgilen çok yoğunlaşma kitap oku

Kızlar iğnelerin 4. günü bugün yumurta akıntısı gördüm. Çatlayıp gitmesin benim yumurtlar daha yarın yumurtlama önleyici iğneye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…