- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Merak etme canim dua et ve dinlen iş yapmaKırmızıydı normal kanama ultrasonla baktı doktor kanayan yeri gösterdi genellikle olur merak etme dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi vitamin verdi kesem bebegim hepsi görünüyor sıkıntı yok dedi bol bol su iç dinlen dedi
Kızlar tup bebekte transferden sonra iğne olunuyomus herkes kullaniyomuMerak etme canim dua et ve dinlen iş yapma
Kızlar tup bebekte transferden sonra iğne olunuyomus herkes kullaniyomu
Progestan bazen ıgne şeklinde veriliyormuş o mu acepKızlar tup bebekte transferden sonra iğne olunuyomus herkes kullaniyomu
3. Gün embriyosu oluyor canım benim de öyle olmuştu hayırlısı olsun inşallahKiizlar pazrtsi yumurtam toplandi bgn 4 hucreli dediler cuma transfer dediler kacinci gun embryosu oluyor 4 gunmu 5 mi 4 gun embrysu tutan varmi kizlar
Cnm cuma.4 olmuyor.mu.3. Gün embriyosu oluyor canım benim de öyle olmuştu hayırlısı olsun inşallah
Sonucun ne.oldu.cnm3. Gün embriyosu oluyor canım benim de öyle olmuştu hayırlısı olsun inşallah
Ay cnm.eminim.pozirfdir rabbim gonlundekini versnPazartesi tahlil yaptiricam beklemedeyim henüz
4 oluo ozman tmm cnm.saolToplamadan sonraki günden başlıyor galiba canım
Aminnn canım cumlemize inşallah..Ay cnm.eminim.pozirfdir rabbim gonlundekini versn
Kızlar ya ben her iğne yaptığımda ve sonrasında panik oluyorum. Bazen kanıyor acaba damara mı denk geldi diyorum bazen yaptıktan sonra minik bir kabarcık görüyorum hava gitti diye korkuyorum offfffbıktım ya vallaha bu stresle bebiş falan olmaz
Haklısın canım çok tehlikeli birşey olsa evde yaptırmazlar sonuçta. Tebrikler bu arada, Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canımHiç korkma canım aynı şeyleri çogu arkadaşımız yaşıyor ben çok yaşadım hala kan sulandırıcı igne kullanıyorum hala aynısı oluyor hava gidince morarıp şişiyorda stresten uzak dur arkadaşım en çok etkileyen şey stres
Canım sende pihtilasmami var yoksa kan sulandirici igneyi herkes kullaniyomuHiç korkma canım aynı şeyleri çogu arkadaşımız yaşıyor ben çok yaşadım hala kan sulandırıcı igne kullanıyorum hala aynısı oluyor hava gidince morarıp şişiyorda stresten uzak dur arkadaşım en çok etkileyen şey stres
Canım sende pihtilasmami var yoksa kan sulandirici igneyi herkes kullaniyomu
Bende çıkmadı ama annemi kalp krizinden kaybettim doktorum da önlem amaçlı başlattı ailende kalpten vefat eden var mı diye sordu bende annem deyince tamam sana igne başlayalım dedi 12. Haftama kadarda kullanacakmışım
O zaman bende soyliyim hatta bana sormuslardi ailede kan pihtisi olan varmi bende ablam dayım ve amcamın kizlari pihtidan bebeklerini kaybetti demistim bide Babam kalp krizi gecirmisti bypass olmustu ben yine belirtirim buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?