Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Merak etme canim dua et ve dinlen iş yapma

Kiizlar pazrtsi yumurtam toplandi bgn 4 hucreli dediler cuma transfer dediler kacinci gun embryosu oluyor 4 gunmu 5 mi 4 gun embrysu tutan varmi kizlar

Kızlar ya ben her iğne yaptığımda ve sonrasında panik oluyorum. Bazen kanıyor acaba damara mı denk geldi diyorum bazen yaptıktan sonra minik bir kabarcık görüyorum hava gitti diye korkuyorum offfff bıktım ya vallaha bu stresle bebiş falan olmaz

Hiç korkma canım aynı şeyleri çogu arkadaşımız yaşıyor ben çok yaşadım hala kan sulandırıcı igne kullanıyorum hala aynısı oluyor hava gidince morarıp şişiyorda stresten uzak dur arkadaşım en çok etkileyen şey stres

Haklısın canım çok tehlikeli birşey olsa evde yaptırmazlar sonuçta. Tebrikler bu arada, Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım

Canım sende pihtilasmami var yoksa kan sulandirici igneyi herkes kullaniyomu

Canım sende pihtilasmami var yoksa kan sulandirici igneyi herkes kullaniyomu

Bende çıkmadı ama annemi kalp krizinden kaybettim doktorum da önlem amaçlı başlattı ailende kalpten vefat eden var mı diye sordu bende annem deyince tamam sana igne başlayalım dedi 12. Haftama kadarda kullanacakmışım

O zaman bende soyliyim hatta bana sormuslardi ailede kan pihtisi olan varmi bende ablam dayım ve amcamın kizlari pihtidan bebeklerini kaybetti demistim bide Babam kalp krizi gecirmisti bypass olmustu ben yine belirtirim buarada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin

Aynen valla kesinlikle söyleyin çünkü pıhtı bebek için hiç iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…