Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Benimde ilk deneme bulent trastayim estrofem iciyorum ben istanbulda degilim rahim hazirligi yapiliyo simdi 20nisanda yine muayene ve ona göre istanbula yolculuk yapicam

Eşimin sperm sayisi düşük tu sadece o da çok değildi aslında aşılama yapalım dedi doktor 1 defa yaptırdık sonra zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebeğe başladık. Sizin neydi?

Eşimin sperm sayisi düşük tu sadece o da çok değildi aslında aşılama yapalım dedi doktor 1 defa yaptırdık sonra zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebeğe başladık. Sizin neydi?
Ben polikistikliyim esimde sorun yok asilama yapmadan tup bebeğe geçtik agustota besinci yilima giricem sen kac yıllık evlisin

Merhabalar özel sağlık sigortası hakkında pek bilgim yok açıkçası ben devlet memuruyum ve tüp bebek tedavisi için devlet desteği alabilmek adına rapor çıkarttım rapor ilaç raporu olarak düzenleniyor.Raporun üzerinde de tüp bebek tedavisine uygundur gibi bir ibare yer alıyor.Böylelikle de tedavi için de sgk anlaşmalı özel kurumlardan da indirim alabiliyorsunuz.Örnek verecek olursam gittiğim kurumda tüp bebek tedavisi için 7bin tl ödeniyor ama ben raporlu olduğum için 3050tl ödedim.İlaçlarım da 2bin tl tuttu ama ben 880 tl ödedim.Ama raporda izin verilen miktar dozajı aşamıyorsunuz ve o ilaçları da tek bir eczaneden almak zorunda kalıyorsunuz.
E2 değeriniz için sonuç listenizde baz alınan aralıklar var adetliyken kaç olması gerektiği de yazıyor ordan kendiniz de bakabilirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım kaç hücreliydi embriyonuz?Sen çok yorma yine de kendini çok emek veriyoruz dikkat etmekte fayda var tabi ki hastaymışsın gibi de olmamak lazım.inşallah güzel haberlerini verirsin bize bekliyoruz haberin olsun

Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım başka hiçbişey soylemediler bana, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla güzel haberlerle geliriz buraya hakkımızda en hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…