Kac gun sonra test
10 gün dedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun sonra test
Canim hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberleri yazarsın inşallah. Kaç tane transfer ettilerKızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Canim hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberleri yazarsın inşallah. Kaç tane transfer ettiler
Hadi gözün aydin cnm . Rabbim güzel haber almayi nasip etsin ins.[/Q
Amin canım inşallah cümlemize nasip etsin güzel haberleri ☺
Canim hayirli olsun. Insallah ikisi de tutar :)Kızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Hayırlı olsun canım pozitif haberini de yazmak nasip olur inşallahKızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Canim hayirli olsun. Insallah ikisi de tutar :)
Hayırlı olsun canım pozitif haberini de yazmak nasip olur inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucu görürsünKızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucu görürsün
Insallah canım. Seni neden on gün sonra teste cagirdilar oniki gün sonra çağırıyorlar herkesi yanlış mi biliyorum ben acabaAmin canım en büyük hayalim ☺ hepimiz yazalım buraya en güzel haberleri alalım
Insallah canım. Seni neden on gün sonra teste cagirdilar oniki gün sonra çağırıyorlar herkesi yanlış mi biliyorum ben acaba
Nisanin 5.de test ozaman InsAllah hayirlsii Olur ikiside tutar InsAllah5. Gün embriyosu Genellikle 10. Günde oluyor canım heralde genelde öyle. Doktor 10 gün sonra test dedi
Nisanin 5.de test ozaman InsAllah hayirlsii Olur ikiside tutar InsAllah
Hım 6sinda ozamanBugün sayılmıyor canım yarın 1 oluyor heralde
Çok sevindim canımmmm inşallah ikiz olucak bugün arkadaşlarımın ikizlerini sevdik geldik darısı sana nasip olsun inşallahKızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Canim benim 3.gün embiryosuydu 12 gün dediler. Yani embiryo icin 15 gün sayılıyor toplamda. Ben 11. günde sevgililer günüydü evde test ile öğrendim. Herkesin yazdıklarını okuyorum Allahım hepimizin evlat hasretini dindirsin kucaklarimizi boş birakmasin inşallah yüce mevlam.5. Gün embriyosu Genellikle 10. Günde oluyor canım heralde genelde öyle. Doktor 10 gün sonra test dedi
Çok sevindim canımmmm inşallah ikiz olucak bugün arkadaşlarımın ikizlerini sevdik geldik darısı sana nasip olsun inşallah
Canim benim 3.gün embiryosuydu 12 gün dediler. Yani embiryo icin 15 gün sayılıyor toplamda. Ben 11. günde sevgililer günüydü evde test ile öğrendim. Herkesin yazdıklarını okuyorum Allahım hepimizin evlat hasretini dindirsin kucaklarimizi boş birakmasin inşallah yüce mevlam.