- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 48
- 33
Ben şuan beklemedeyim canım adetimle birlikte ikinci denemeye başlayacağız
Aminnn canım inş pozitifleri görürüzHayırlı olur inşallah canim benim de sebepsiz infertilite.
Güzel geçti canım doktor 4.gün için iyi dedi.Şimdilik üç tane vardı 10mm civarı.Daha olur dediler üç gün gonal f 225kullandım.Bugün merional de yapmaya başladık.Haftasonu da çatlama önleyici iğneyi de vurmaya başlayacağız pazartesi kontrol Çok heycanlı ve umutluyum inş olumlu olur her şeyHayırlı olsun canım bu sefer pozitifi görürsün inşallah nasıl geçti kontrolün herşey yolundadir umarım
Benim de yarın 2. Kontrol muayenem var bakalım ne diyecekGüzel geçti canım doktor 4.gün için iyi dedi.Şimdilik üç tane vardı 10mm civarı.Daha olur dediler üç gün gonal f 225kullandım.Bugün merional de yapmaya başladık.Haftasonu da çatlama önleyici iğneyi de vurmaya başlayacağız pazartesi kontrol Çok heycanlı ve umutluyum inş olumlu olur her şey
İnşallah güzel geçer canım sen ne kullanıyorsun nerede tedavi görüyorsun ilk muayenen nasıldıBenim de yarın 2. Kontrol muayenem var bakalım ne diyecek
İnşallah güzel geçer canım sen ne kullanıyorsun nerede tedavi görüyorsun ilk muayenen nasıldı
Çok şükür canım inş yarın da güzel geçerİnşallah canim şuana kadar ilk 4gün sadece puregon kullandım sonraki kontrolümde artı ilaç verdi (menegon). puregon hemen ardından menegon kullandım. Bakalım yarın hangi ilacı verecek. Ankaradayım lokmanhekim Akay hastanesinde tedavi görüyorum. İlk muayenem güzeldi çok şükür bi sıkıntım olmadı
İnşallah canim negatifle karşılaşınca insan kendini toplayamiyo bu sefer hayırlısıyla pozitifleri görürüz inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, alırız
Yumurta sayısı cok da önemli değil inşallah kalitelidirler. Benim ilk tedavide 4 tane çıktı az topladılar diye ne kadar uzulmustum bi tane olsun kaliteli olsunGüzel geçti canım doktor 4.gün için iyi dedi.Şimdilik üç tane vardı 10mm civarı.Daha olur dediler üç gün gonal f 225kullandım.Bugün merional de yapmaya başladık.Haftasonu da çatlama önleyici iğneyi de vurmaya başlayacağız pazartesi kontrol Çok heycanlı ve umutluyum inş olumlu olur her şey
Çok şükür canım inş yarın da güzel geçer
Bugün doktorda bana öyle söyledi önemli olan yumurtanın kalitesi 1 tane bile kaliteli yumurtayla hamile kalan var dediYumurta sayısı cok da önemli değil inşallah kalitelidirler. Benim ilk tedavide 4 tane çıktı az topladılar diye ne kadar uzulmustum bi tane olsun kaliteli olsun
Hastanede bunun bi ornegiyle karşılaştık biz tek yumurtayla hamile kaldi bi bayan 8-10 yumurta toplananlar tekrar denemeye geldilerBugün doktorda bana öyle söyledi önemli olan yumurtanın kalitesi 1 tane bile kaliteli yumurtayla hamile kalan var dedi
Hastanede bunun bi ornegiyle karşılaştık biz tek yumurtayla hamile kaldi bi bayan 8-10 yumurta toplananlar tekrar denemeye geldiler
Aynen canım çok doğru söylüyorsun biz de ilk kez denediğimiz için bilmiyoruz sonuç ne olacak bakalım göreceğiz hayırlısıylaYumurta sayısı cok da önemli değil inşallah kalitelidirler. Benim ilk tedavide 4 tane çıktı az topladılar diye ne kadar uzulmustum bi tane olsun kaliteli olsun
Güzel geçmesine çok sevindim canım biz de yarın başlayacağız cetrotide a Pazartesi de kontrol var bakalım ne diyecekler çok heycanlıymış bu aşaması bile herhalde test gününü beklerken heycandan çıldırıcam Ben de imryl ve omega3+CoQ-10 içeren yardımcı haplar da alıyorum yumurta kalitesi içinÇok şükür canim güzel geçti. Puregonun son olarak 125 ünitesini bugün vurunacağım Menegona devam bide cetrotide iğne verdi. Şuanlık iki tane 14 mm iki tane 13 var iki tanede 12 var. pazar günü tekrar bakacak yumurtalara galiba salı günü yumurta toplama olacak. Öyle yanı şuanlık iyi gidiyor.
Hurma yerken dikkatli ol canım 3taneden fazla yememeni tavsiye ederim ben cunku rahimi genisleterek dusuge neden oluyo ilk aylarda. doguma yakın yenir kolay doğum olmasi için diye biliyorum benİşte bak doktorlar boşa demiyor kaliteli yumurta olsun . Bu arada ben günlük sabah akşam incir ve Medine hurması yiyorum
Zamanla herseyi ogreniyosun canım burda öğrendiklerini canın acıya acıya ogreniyosun ama inşallah güzel haberlerle sonuclanir ;-)Aynen canım çok doğru söylüyorsun biz de ilk kez denediğimiz için bilmiyoruz sonuç ne olacak bakalım göreceğiz hayırlısıyla
Güzel geçmesine çok sevindim canım biz de yarın başlayacağız cetrotide a Pazartesi de kontrol var bakalım ne diyecekler çok heycanlıymış bu aşaması bile herhalde test gününü beklerken heycandan çıldırıcam Ben de imryl ve omega3+CoQ-10 içeren yardımcı haplar da alıyorum yumurta kalitesi için
Tabi canim ondan bilgim var. Sadece iki tane yiyorum ama sağolasın hatırlattığın içinHurma yerken dikkatli ol canım 3taneden fazla yememeni tavsiye ederim ben cunku rahimi genisleterek dusuge neden oluyo ilk aylarda. doguma yakın yenir kolay doğum olmasi için diye biliyorum ben
Kesinlikle öyle ben de folik asit alıyorum bir de onu unutmuşumHadi hayırlısı bakalım canim. Bende çok heyecanlıyım belli etmemeye çalışıyorum ama heyecan var yani.Bana sadece folikasid verdi. Her doktorun kendine göre bir tedavi şekli var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?