Olumsuz canım olmadı çık kötüyüm.
Hadi ya peki 1 adet yeter mi yoksa 2. Adetimi bekler acaba???Hiç birşey yapamıyorsun. Malesef benimde yükseldi hatta ohss durumum. Mecbur diger ay bekleniyor. Daha çok adetle gidiyor.
Bende hiçbir neden yok bende üzgünümAma neden ya çok üzüldüm ben
Hadi ya peki 1 adet yeter mi yoksa 2. Adetimi bekler acaba???
Bende hiçbir neden yok bende üzgünüm
Pazartesi günü tekrar test dedi de umudum yok ki 1.2 biraz yüksek olsaydıBelkide erkendir teste geç döllenecektir kesin mi ki
Pazartesi günü tekrar test dedi de umudum yok ki 1.2 biraz yüksek olsaydı
Ben hiç duymadım 2. Adet ama ben ohss olmama ragmen ilk adetimle başlıcam tedavime[/QUOTE Ben bugün adet oldum :s daha yumurtalar toplandı donduruldu 5 gün oldu, henüz 10 gün var normal mi??
Hayırlısı uzun bir süre denememUmmadığın olur inşallah sıkma canını vardır bir hikmet. Güzel düşün bi daha dene inşallah hayırlısı olur
İyi aksamlar kizlar bende bu aksam tahlil yaptirdim sonucum pozitif insallah ama biraz dusuk cikti cuma gunu tekrarlicaz sonucu insallah yukselir dua edin lutfen
İnsallah cnm rabbim hakkinda hayirli olani versin insallah emeklerinin karsiligini alirsin cnmOo çok güzel çok sevindim artar inşallah güzelce. Benim transfer de diger aya kaldı rahim dinlendirme yapıyor doktorum. Gelecek adetimle olacak transferim
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. cuma günü başladım tedaviye
Hadi hayırlısı bakalım probleminiz nedir sormamda sakınca yoksa:)
Tabi canim sorabilirsinsebepsiz infertilite dendi . 3 aşılamadan sonra bi 8 ay ara verdim tedaviye normal yolla olmadı . Başladık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :)
Ay inşallah hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?