• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Iyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.

Tabi canim ondan bilgim var. Sadece iki tane yiyorum ama sağolasın hatırlattığın için
Ne güzel bilgin olması bi cok kişinin bundan haberi yok yalnız tek sayı olarak yenmeli hurma çünkü tek sayı olarak yendiginde vucuda enerji verdiğini çift sayı olarak yendiginde böbrekleri olumsuz etkiledigini bilim adamları açıklamış

Kızlar yanlız benim kasıklarımda baskı ve sancı oluyor sizde de oluyor mu

Akıntıyla ilgili konuşmadım doktorla hiç ama ignelere başladığımda yumurta akı şeklinde iki üç gün akintim oldu sonrasında geçti. Eğer seninki normalden cok fazlaysa doktorunu bilgilendir bence

Benimde üç gündür öyle akıntı oluyor

Kızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür sıkıntı yok herşey çok iyi gidiyor.
Bugün son menegon ve son cetrotide vurdum. Akşam 8.30 da çatlatma iğnesi vuracağım ve salı günü yumurta toplama işlemi olacak. Çok heyecanlıyım :KK17:

Kızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür sıkıntı yok herşey çok iyi gidiyor.
Bugün son menegon ve son cetrotide vurdum. Akşam 8.30 da çatlatma iğnesi vuracağım ve salı günü yumurta toplama işlemi olacak. Çok heyecanlıyım :KK17:
Ayyy çok sevindim canım darısı başımıza olsun opu gününü de anlat bize olur mu ben de çok merak ediyorum benim de yarın kontrol günüm bakalım ne diyecekler ☺️☺️ Eşin için herhangi bir takviye verdiler mi canım bir de nar suyu ve bir dilim ananas tavsiye ediyorlar transfere kadar tüketmeye çalışın diyorlar aklında bulunsun canım

Ayyy çok sevindim canım darısı başımıza olsun opu gününü de anlat bize olur mu ben de çok merak ediyorum benim de yarın kontrol günüm bakalım ne diyecekler ☺️☺️ Eşin için herhangi bir takviye verdiler mi canım bir de nar suyu ve bir dilim ananas tavsiye ediyorlar transfere kadar tüketmeye çalışın diyorlar aklında bulunsun canım

Sağol canim aynen darısı size olsun inşallah. Salı günü anlatırım canim inşallah. Eşimde bi sıkıntı olmadığı için birşey vermedi

Akıntıyla ilgili konuşmadım doktorla hiç ama ignelere başladığımda yumurta akı şeklinde iki üç gün akintim oldu sonrasında geçti. Eğer seninki normalden cok fazlaysa doktorunu bilgilendir bence
Sordum canim akıntıyı. Normal olduğunu söyledi hormonlardan dolalı oluyormuş

Sağol canim aynen darısı size olsun inşallah. Salı günü anlatırım canim inşallah. Eşimde bi sıkıntı olmadığı için birşey vermedi
Canım biz de yeni döndük kontrolden yumarta gelişimleri güzel dedi yarın da vurulcak iğneler çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimalle son kontrol olur dedi tahminen cuma olacak benim de yumurta toplama çarşamba netleşecek ☺️Yanlız polip gördü bu kontrolde doktorum çarşamba tekrar bakılacak eğer polip varsa önce onu alacaklar transfer olmadan inş hayırlısı olur korktum bugün bakalım

Back