Canım hangi merkez de başladın açaba inş sonucun olumlu olur simdidenmerhaba arkadaşlar 45 yaşındayım yumurta vs sorunum yok yaşdan kaynaklı sanırım 3 buçuk senelik evliyim ama bebiş gelmedi. daha fazla gecikmek istemiyoruz. 2-3 aya tüp bebek çalışması yapıcaz. bir kaç merkez hakkında kararsız kaldım. tecrübesi olanlar istanbul bakırköy - küçük çekmece civarında bulunan merkez ve fiyatları paylaşabilirmi. medikal park florya ve medicana bahçeşehir arasında kararsızım. fikire ihtiyacım var teşekkürler
Kizlar nerdesiniz ya
Amin canim Allahim herkese nasip etsinBen burdayım canım benim arada bakıyorum yazan yok kapatıyotum
Şükür sona dopru geldik allahım hayırlısıyla bir avazda doğurmayıda nasip etsin yeni tedaviye başlayanlar allahım tez zamanda sizede bebek müjdesini nasip etsin geoinizin sonuçları pozitif olur inşallah bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Slm cnm Çoktandır göremiyorum seni merak ettim. Buraya pek kimse girmiyor artık sanırım bebisler gelince fırsatları olmuyorBen burdayım canım benim arada bakıyorum yazan yok kapatıyotum
Şükür sona dopru geldik allahım hayırlısıyla bir avazda doğurmayıda nasip etsin yeni tedaviye başlayanlar allahım tez zamanda sizede bebek müjdesini nasip etsin geoinizin sonuçları pozitif olur inşallah bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Hayirlisiyla sağlıkla kavuş kuzuna cnm. Bnde çok heyecanliyimInsAllah amin amin Ay benimkide ha geldi ha gelicek 1subat muayenem var doktor gun verir artik en son 10subat son gun ozamana kadar bekler aliriz demisti bakalim artik
Amin amin InsAllahHayirlisiyla sağlıkla kavuş kuzuna cnm. Bnde çok heyecanliyimdün akşamdan beri kasik ağrılarım arttı biraz normal heralde . Ayy bu hafta gelmesin dr um yok haftaya istediği zaman gelebilir. Rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin ins
Tedavimden kalan gonal f ve cetrotide var arkadaslar ilgilenirseniz yazın lütfen
Maşallah Allah analı babali buyutsun cnm. Sağlıkla büyüt kuzunu. Darısı bizlere.Kızlar ben doğum yaptim
Kızlar ben doğum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?