Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanim ilk denememde pozitifi gördüm ancak iki gün sonra negatife dönmesiyle resmen yıkıldım:-( şuan ikinci denemeye hazırlanıyorum. Inşallah sonuçlarımiz güzel olur
Evet kimyasal oldu malesef dondurulmuş yok herşey sıfırdan başlayacak. Hepimiz pozitifleri görürüz emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah canımKimyasal mı oldu. Tekrardan pozitif görmek dilegiyle dondurılmuşunuz mu var yoksa sıfırdan mı başlayacaksınız
Evet kimyasal oldu malesef dondurulmuş yok herşey sıfırdan başlayacak. Hepimiz pozitifleri görürüz emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah canım
Ne güzel ben cok bilinçsiz başladım tedaviye dondurulma olayını transferden sonra öğrendim ilk denemem devlette oldu cok da bilgilendirilmedim açıkçası. Benim de tedavi martta baslayacak insallah adetimle birlikte. inşallah bu sefer pozitifleri görürüz müjdeli haberler veririz birbirimizeHayırlısı olsun inşallah . Benim 10 tane 5. Gün donduruldu adetimi bekliyorum Mart gibi başlıcam
Ne güzel ben cok bilinçsiz başladım tedaviye dondurulma olayını transferden sonra öğrendim ilk denemem devlette oldu cok da bilgilendirilmedim açıkçası. Benim de tedavi martta baslayacak insallah adetimle birlikte. inşallah bu sefer pozitifleri görürüz müjdeli haberler veririz birbirimize
Ne güzel tedaviye cevap vermissiniz biz ne kullandiysak ters etki etti. Sizden bayağı yumurta toplanmis cok sancı olmuştur sonrasında. dordurarak cok iyi yapmışsınız keşke bende yaptirsaydim:-( benden 4 yumurta toplandı hepsinde döllenme oldu sadece bi tanesinin kalitesi kötüydü, cok fazla bölünme olmadı benimkilerde ama kalitesi iyiydi 2 gün embriyosuyduBenimde 2. Bu bi kez daha yaptırdım ilk denemem çok kötü olmuştu 28 yumurtadan 3. Güne 3 tane embriyo zor gelmişti. İlaç tedavisi gördük eşimde bende 1 yıl sonra yeniden yaptırdık sonuç bu işte 10 embriyo 5. Gün 8 tanesi A kalite
Ne güzel tedaviye cevap vermissiniz biz ne kullandiysak ters etki etti. Sizden bayağı yumurta toplanmis cok sancı olmuştur sonrasında. dordurarak cok iyi yapmışsınız keşke bende yaptirsaydim:-( benden 4 yumurta toplandı hepsinde döllenme oldu sadece bi tanesinin kalitesi kötüydü, cok fazla bölünme olmadı benimkilerde ama kalitesi iyiydi 2 gün embriyosuydu
hangi hastaneye gidiyosun sen özel mi devlet miBen pko yum bir sürü yumurta oluşuyor bende ama eşimde de ufak tefek problemler vardı ilaç verdi doktorumuz ikimizede genetik testler Vs bir sürü şey yapıldı güzel cevap verdi. Çok yumurta oldugu için ohss oldum donduruldu mecburen
hangi hastaneye gidiyosun sen özel mi devlet mi
Bu sefer sonuç güzel olur da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah müjdeli haberi bize de ver lütfenÖzele gittim ben hep kayserideyim ilk memorial de oldu sonuç hüsran tedavi deseniz berbat. Şimdi doktorum ayrı bi hastanede ama acıbadem hastanesi ile anlaşmalı yapıyor.
Bu sefer sonuç güzel olur da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah müjdeli haberi bize de ver lütfen
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı ( 10 tane yumurtam varmış ) doktor ilk dört gün pureğonu 150 üniteyle başlamıştı bugün 125 üniteye indirdi 3 gün vurulacağım vurulduktan hemen ardından menegonda vurulacağım. İlk tedavim olduğu için size yazmak istedim.
Çok iyi düşürdügüne göre durumla rı çok iyi demektir. Hayırlısı olsun inşallah hayırlı yumoşlar olsun
Hayırlı olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz güzel haberler alırsınMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı ( 10 tane yumurtam varmış ) doktor ilk dört gün pureğonu 150 üniteyle başlamıştı bugün 125 üniteye indirdi 3 gün vurulacağım vurulduktan hemen ardından menegonda vurulacağım. İlk tedavim olduğu için size yazmak istedim.
Hayırlı olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz güzel haberler alırsın
Merhaba kızlar benim de ilk denemem tedaviye Pazartesi başladık.Yarın ilk kontrolüm var çok heycanlıyımDaha önce 3kez klomen femara ardından çatlatma iğnesi denendi 3kez de aşılama denendi hiç olumlu sonuç yok.Sebepsiz infertelite deniyor.Yaşım 30 ve 3 yıllık evliyiz hep istedik ama kimyasalı bile göremedik.İzmirde Symrna Art’ta başladık tedavimize umarım güzel sonuçları hepimiz görürüz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Çok yıpratıcı ve sadece yaşayanların anlayabileceği bir yolda yürüyoruz desteğimizi birbirimizden esirgemeyelim buraları pozitiflerle şenlendirelim inşallah
Ben şuan beklemedeyim canım adetimle birlikte ikinci denemeye başlayacağızİnşallah canim. Sen ne aşamadasın şuan
Hayırlı olsun canım bu sefer pozitifi görürsün inşallah nasıl geçti kontrolün herşey yolundadir umarımMerhaba kızlar benim de ilk denemem tedaviye Pazartesi başladık.Yarın ilk kontrolüm var çok heycanlıyımDaha önce 3kez klomen femara ardından çatlatma iğnesi denendi 3kez de aşılama denendi hiç olumlu sonuç yok.Sebepsiz infertelite deniyor.Yaşım 30 ve 3 yıllık evliyiz hep istedik ama kimyasalı bile göremedik.İzmirde Symrna Art’ta başladık tedavimize umarım güzel sonuçları hepimiz görürüz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Çok yıpratıcı ve sadece yaşayanların anlayabileceği bir yolda yürüyoruz desteğimizi birbirimizden esirgemeyelim buraları pozitiflerle şenlendirelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?