Ne güzel bilgin olması bi cok kişinin bundan haberi yok yalnız tek sayı olarak yenmeli hurma çünkü tek sayı olarak yendiginde vucuda enerji verdiğini çift sayı olarak yendiginde böbrekleri olumsuz etkiledigini bilim adamları açıklamışTabi canim ondan bilgim var. Sadece iki tane yiyorum ama sağolasın hatırlattığın için
Ben kullanmadim canım ama yumurta büyütmek için kullaniliyo diye biliyorumIyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.
Ben kullanmadim canım ama yumurta büyütmek için kullaniliyo diye biliyorum
Ben de kullanmadımIyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.
Bende baskı olmuyor da yumurta akı gibi akıntım oluyor. Sona doğru yaklaştık ya belki ondandır diye düşünüyorumKızlar yanlız benim kasıklarımda baskı ve sancı oluyor sizde de oluyor mu
Akıntım da var ama çok yoğun diyemem kontrole gidince sorucam bakalım normal miymiş bu baskı hissiBende baskı olmuyor da yumurta akı gibi akıntım oluyor. Sona doğru yaklaştık ya belki ondandır diye düşünüyorum
Yumurta büyüdükçe baskı yapar demişti benim doktorumKızlar yanlız benim kasıklarımda baskı ve sancı oluyor sizde de oluyor mu
Akıntı olması normal mi pekiYumurta büyüdükçe baskı yapar demişti benim doktorum
Akıntıyla ilgili konuşmadım doktorla hiç ama ignelere başladığımda yumurta akı şeklinde iki üç gün akintim oldu sonrasında geçti. Eğer seninki normalden cok fazlaysa doktorunu bilgilendir benceAkıntı olması normal mi peki
Ayyy iyi bariii büyüsün yumoşlar Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinYumurta büyüdükçe baskı yapar demişti benim doktorum
Rica ederim canım sonucu güzel olsun da cektigimiz sancı olsunAyyy iyi bariii büyüsün yumoşlar Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Aynen öyle razıyım ben de sancıya ağrıyaRica ederim canım sonucu güzel olsun da cektigimiz sancı olsun
Akıntıyla ilgili konuşmadım doktorla hiç ama ignelere başladığımda yumurta akı şeklinde iki üç gün akintim oldu sonrasında geçti. Eğer seninki normalden cok fazlaysa doktorunu bilgilendir bence
Ayyy çok sevindim canım darısı başımıza olsun opu gününü de anlat bize olur mu ben de çok merak ediyorum benim de yarın kontrol günüm bakalım ne diyeceklerKızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür sıkıntı yok herşey çok iyi gidiyor.
Bugün son menegon ve son cetrotide vurdum. Akşam 8.30 da çatlatma iğnesi vuracağım ve salı günü yumurta toplama işlemi olacak. Çok heyecanlıyım
Ayyy çok sevindim canım darısı başımıza olsun opu gününü de anlat bize olur mu ben de çok merak ediyorum benim de yarın kontrol günüm bakalım ne diyeceklerEşin için herhangi bir takviye verdiler mi canım bir de nar suyu ve bir dilim ananas tavsiye ediyorlar transfere kadar tüketmeye çalışın diyorlar aklında bulunsun canım
Sordum canim akıntıyı. Normal olduğunu söyledi hormonlardan dolalı oluyormuşAkıntıyla ilgili konuşmadım doktorla hiç ama ignelere başladığımda yumurta akı şeklinde iki üç gün akintim oldu sonrasında geçti. Eğer seninki normalden cok fazlaysa doktorunu bilgilendir bence
Canım biz de yeni döndük kontrolden yumarta gelişimleri güzel dedi yarın da vurulcak iğneler çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimalle son kontrol olur dedi tahminen cuma olacak benim de yumurta toplama çarşamba netleşecekSağol canim aynen darısı size olsun inşallah. Salı günü anlatırım canim inşallah. Eşimde bi sıkıntı olmadığı için birşey vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?