Kızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür sıkıntı yok herşey çok iyi gidiyor.
Bugün son menegon ve son cetrotide vurdum. Akşam 8.30 da çatlatma iğnesi vuracağım ve salı günü yumurta toplama işlemi olacak. Çok heyecanlıyım
sizin tedaviler bitti nerdeyse ben hala beklemedeyim yaaa:'(Canım biz de yeni döndük kontrolden yumarta gelişimleri güzel dedi yarın da vurulcak iğneler çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimalle son kontrol olur dedi tahminen cuma olacak benim de yumurta toplama çarşamba netleşecekYanlız polip gördü bu kontrolde doktorum çarşamba tekrar bakılacak eğer polip varsa önce onu alacaklar transfer olmadan inş hayırlısı olur korktum bugün bakalım
Hadi gözün aydın o zamanKızlar ben de cumartesi günü opu oldum. Hiç korkulacak bişi değilmiş. Anesteziyle güzelce uyuyorsunuz :)) sonrasında hiç ağrım sızım olmadı. Kanama da hiç olmadı. Yarım saat hastanede kalıp çıktık, avm ye gittik, gezdik. Allaha şükür bu adımı atlattık, 2 ay sonra transfer inşallah
İyi canim sevindim senin adına. Polip i aldır bence tutunmasına engel olabilir. Bende de vardı 1 tane 2 ay önce aldırdımCanım biz de yeni döndük kontrolden yumarta gelişimleri güzel dedi yarın da vurulcak iğneler çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimalle son kontrol olur dedi tahminen cuma olacak benim de yumurta toplama çarşamba netleşecekYanlız polip gördü bu kontrolde doktorum çarşamba tekrar bakılacak eğer polip varsa önce onu alacaklar transfer olmadan inş hayırlısı olur korktum bugün bakalım
sizin tedaviler bitti nerdeyse ben hala beklemedeyim yaaa:'(
Çok tesekkürler, hepimiz kazasız belasız atlatırız inşallah bu süreçleriHadi gözün aydın o zaman
Gözün aydınn neden iki ay bekleme canım bilmediğim için soruyorumKızlar ben de cumartesi günü opu oldum. Hiç korkulacak bişi değilmiş. Anesteziyle güzelce uyuyorsunuz :)) sonrasında hiç ağrım sızım olmadı. Kanama da hiç olmadı. Yarım saat hastanede kalıp çıktık, avm ye gittik, gezdik. Allaha şükür bu adımı atlattık, 2 ay sonra transfer inşallah
Sen neyi bekliyordun peki canım kusuruma bakma çok dalgınım bu aralar unuttumsizin tedaviler bitti nerdeyse ben hala beklemedeyim yaaa:'(
Ayy senle resmen aynı kaderi paylaşıyoruz desene nasıl alınıyor bir anlatabilir misin canımİyi canim sevindim senin adına. Polip i aldır bence tutunmasına engel olabilir. Bende de vardı 1 tane 2 ay önce aldırdım
İlaçların vücuttan atılması için galiba. Gerci ilaçlar beni hiç etkilemedi ama vücudun içinde olup bitenleri bilemiyoruz tabiGözün aydınn neden iki ay bekleme canım bilmediğim için soruyorum
Anladımmm tabii bilemiyoruz sen nerde tedavi görüyorsun kaç yumurta toplandı hiç bilgi geldi mi embriyolardanİlaçların vücuttan atılması için galiba. Gerci ilaçlar beni hiç etkilemedi ama vücudun içinde olup bitenleri bilemiyoruz tabi
Ayy senle resmen aynı kaderi paylaşıyoruz desene nasıl alınıyor bir anlatabilir misin canım
Aaaa çok şaşırdım canım gözümde büyütmüştüm ben de araştırmaya fırsatım da olmadı çok teşekkür ederim çok soru sordum ama maliyeti ne oldu hatırlıyor musun canımOfis yaparak alıyorlar canim anestezisiz alıyorlar
Bahceci Fulyada canım. Evet dün aradılar. 12 yumurtanın 8 i iyi durumdaymış, 5 i döllenmiş, bakalım yarın 3.gün.inşallah direnirler :))Anladımmm tabii bilemiyoruz sen nerde tedavi görüyorsun kaç yumurta toplandı hiç bilgi geldi mi embriyolardan
Ayyy hayırlı olsun çok sevindim bizi de bilgilendir ara ara çok merak ediyorum ben ilk denemem olacak da bir heyecan var bir bilinmezlik varBahceci Fulyada canım. Evet dün aradılar. 12 yumurtanın 8 i iyi durumdaymış, 5 i döllenmiş, bakalım yarın 3.gün.inşallah direnirler :))
Valla seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk deneme:)) okadar okuyorum falan sonra bi bakıyorum hiçbişi bilmiyomuşum :)) tecrübesizlik çok zor.Ayyy hayırlı olsun çok sevindim bizi de bilgilendir ara ara çok merak ediyorum ben ilk denemem olacak da bir heyecan var bir bilinmezlik var
Aaaa çok şaşırdım canım gözümde büyütmüştüm ben de araştırmaya fırsatım da olmadı çok teşekkür ederim çok soru sordum ama maliyeti ne oldu hatırlıyor musun canım
Aynen ben de kendimi hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hissediyorum zaten.Sizlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum benim tedavim tam bir hafta önce başladı Pazartesi günü.Bugün kontrolüm vardı güzel dedi doktorum çarşamba son kontrol dedi tahminen cuma da opu günü olacak çok heyecanlıyım bakalım ne olacak bugün polip gördü doktor ama benim kendi doktorum değil kendisi kendi doktorum şehir dışındaydı mecburen o ilgilendi bakalım çarşamba kendi doktorum ne diyecekValla seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk deneme:)) okadar okuyorum falan sonra bi bakıyorum hiçbişi bilmiyomuşum :)) tecrübesizlik çok zor.
Senin tedavin başladı mı canım?
Aaaa ne kadar güzel devlet yapıyor yani teşekkür ederim canımBen devlette yaptırdım canim ücretsiz
Evet canim .Aaaa ne kadar güzel devlet yapıyor yani teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?