Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Öyle diyor doktorum canım inşallah hepsi gider dedi. Bugün kontrole gittim karnım sı toplamış muayene etti kan verdim. İlaç verdi geçmezse yatıracam seni dedi
Geçer canım senin ki benim geçmeyen karın sıvılarım var önemli olan embriyoların iyi olması onlarda iyi şükür ufak tefek sorunlar oluyor

Geçer canım senin ki benim geçmeyen karın sıvılarım var önemli olan embriyoların iyi olması onlarda iyi şükür ufak tefek sorunlar oluyor

Neden geçmiyor canım ya. Sebep me ki. Hap verdi kullan geçer dedi geçmezse yatış çok korkuyorum

Kızlar nasılsınız. Bu arada ben hastanede yattım çıktım bugün. Embriyolarımın hepside saglıklı şükür yarın 5. Güne geldiler doldurulacaklar

Önce geçmiş olsun sonre gözün aydın canım hayırla son bulsun tedavin

Kızlar nasılsınız. Bu arada ben hastanede yattım çıktım bugün. Embriyolarımın hepside saglıklı şükür yarın 5. Güne geldiler doldurulacaklar
Geçmiş olsun bitti mi sıvılar çok sevindim şükür bir sürü emriyon oldu inşallah ta tutunurlar sana

Benim bebeğim tutunmuş bana Allah'ım sağ salim kucağıma almak nasip eder inşallah.

Amin canim inşallah Allah razı olsun çok sağol . 3.gün embriyosu 1.kalite olduğunu söyledi doktorumuz. Rabbim hepimize evlat kokusunu koklamayi nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar, benim geçtiğimiz pazartesi günü yumurtalarım toplandı, toplamda 28 yumurta aldılar , doktorum toplamadan önce yumurtaların fazla kanda e2 değerin biraz yüksek o yüzden birdahaki ay kontrol edicem uygunsa transfer olucak değilse, diğer regl dönemini beklicez dedi. Acaba ben bu e2 yi düşürmek için bişi yapabilirmiyim yani kısaca önümüzdeki reglim ile transfer yapılabilmesi için ne yapabilirim, bilen varmıdır??

Hiç birşey yapamıyorsun. Malesef benimde yükseldi hatta ohss durumum. Mecbur diger ay bekleniyor. Daha çok adetle gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…