• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Merhaba arkadaşlar. Ben de salı günü transfer oldum. 4. Gün embriyosu 2 adet embriyo transfer edildi. Beklemedeyiz şimdilik... inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

İyi aksamlar kizlar bende bu aksam tahlil yaptirdim sonucum pozitif insallah ama biraz dusuk cikti cuma gunu tekrarlicaz sonucu insallah yukselir dua edin lutfen

İyi aksamlar kizlar bende bu aksam tahlil yaptirdim sonucum pozitif insallah ama biraz dusuk cikti cuma gunu tekrarlicaz sonucu insallah yukselir dua edin lutfen

Oo çok güzel çok sevindim artar inşallah güzelce. Benim transfer de diger aya kaldı rahim dinlendirme yapıyor doktorum. Gelecek adetimle olacak transferim

Oo çok güzel çok sevindim artar inşallah güzelce. Benim transfer de diger aya kaldı rahim dinlendirme yapıyor doktorum. Gelecek adetimle olacak transferim
İnsallah cnm rabbim hakkinda hayirli olani versin insallah emeklerinin karsiligini alirsin cnm

Hadi hayırlısı bakalım probleminiz nedir sormamda sakınca yoksa:)

Tabi canim sorabilirsin ;)sebepsiz infertilite dendi . 3 aşılamadan sonra bi 8 ay ara verdim tedaviye normal yolla olmadı . Başladık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanim ilk denememde pozitifi gördüm ancak iki gün sonra negatife dönmesiyle resmen yıkıldım:-( şuan ikinci denemeye hazırlanıyorum. Inşallah sonuçlarımiz güzel olur

Back