Masallah cnm insallah sonuna kadar boyle giderKızlar bu arada doktorum yine mesaj attı 23 embriyomuzda yolunda ilerliyormuş hiç fire vermedik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cnm insallah sonuna kadar boyle giderKızlar bu arada doktorum yine mesaj attı 23 embriyomuzda yolunda ilerliyormuş hiç fire vermedik :)
5.güne gider mis gibiKızlar bu arada doktorum yine mesaj attı 23 embriyomuzda yolunda ilerliyormuş hiç fire vermedik :)
5.güne gider mis gibi
Geçer canım senin ki benim geçmeyen karın sıvılarım var önemli olan embriyoların iyi olması onlarda iyi şükür ufak tefek sorunlar oluyorÖyle diyor doktorum canım inşallah hepsi gider dedi. Bugün kontrole gittim karnım sı toplamış muayene etti kan verdim. İlaç verdi geçmezse yatıracam seni dedi
Geçer canım senin ki benim geçmeyen karın sıvılarım var önemli olan embriyoların iyi olması onlarda iyi şükür ufak tefek sorunlar oluyor
Daha önce geçirdiğim yanlış ameliyat malesef korkma kalbini ferah tut dua etNeden geçmiyor canım ya. Sebep me ki. Hap verdi kullan geçer dedi geçmezse yatış çok korkuyorum
Geçmiş olsun bitti mi sıvılar çok sevindim şükür bir sürü emriyon oldu inşallah ta tutunurlar sanaKızlar nasılsınız. Bu arada ben hastanede yattım çıktım bugün. Embriyolarımın hepside saglıklı şükür yarın 5. Güne geldiler doldurulacaklar
Önce geçmiş olsun sonre gözün aydın canım hayırla son bulsun tedavin
Geçmiş olsun bitti mi sıvılar çok sevindim şükür bir sürü emriyon oldu inşallah ta tutunurlar sana
Cnm cok gecmis olsun umarim simdi iyisindirKızlar nasılsınız. Bu arada ben hastanede yattım çıktım bugün. Embriyolarımın hepside saglıklı şükür yarın 5. Güne geldiler doldurulacaklar
Cnm cok gecmis olsun umarim simdi iyisindir
Benim bebeğim tutunmuş bana Allah'ım sağ salim kucağıma almak nasip eder inşallah.
Merhaba kızlar, benim geçtiğimiz pazartesi günü yumurtalarım toplandı, toplamda 28 yumurta aldılar , doktorum toplamadan önce yumurtaların fazla kanda e2 değerin biraz yüksek o yüzden birdahaki ay kontrol edicem uygunsa transfer olucak değilse, diğer regl dönemini beklicez dedi. Acaba ben bu e2 yi düşürmek için bişi yapabilirmiyim yani kısaca önümüzdeki reglim ile transfer yapılabilmesi için ne yapabilirim, bilen varmıdır??
Olumsuz canım olmadı çık kötüyüm.Kızlar neredesiniz bakalım. Transferleriniz olmuştu sonuçlar nasıl.