Ben süperim.Ama biraz yorgunum.Sen nasılsın canımKızlar herkes sessiz bugün. Nasılsınız ?
Bende iyiyim canım. Eski topicden londoner arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş. Dün akşam yazdı topiğe. Çok üzüldümBen süperim.Ama biraz yorgunum.Sen nasılsın canım
Oda tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı dimi.Çok üzüldüm bende Allah yardımcısı olsun sabır versin.İnşallah doğal yolla hamile kalır tekrar.Benim de başıma geldiği için çok iyi anlıyorum.Bende iyiyim canım. Eski topicden londoner arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş. Dün akşam yazdı topiğe. Çok üzüldüm
Evet canım tüp bebekle hamile kalmıştı. Benimde başıma geldi daha önce. Allahım bu yola girmiş kimseyi hüsrana uğratmasın inşallah. Çok acıOda tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı dimi.Çok üzüldüm bende Allah yardımcısı olsun sabır versin.İnşallah doğal yolla hamile kalır tekrar.Benim de başıma geldiği için çok iyi anlıyorum.
A.selam canım.Hangi değerlerin yüksek çiktı canım.Bende henüz başlardayım.Şu an igne tedavisiyle yumurtalarım büyütülüyo.Rabbim hepimizin yüzünü guldürsün canımSelam herkese.Öncelikle hamile arkadaşlar için hayırlı olsun.Benim de hafta sonu Opu yapıldı ama değerlerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak. Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz benim için çok değerli , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tebrik ederim cnm belirtilerin varmiydi? Bnde cumartesi tahlil vrcm ilk denemem ve cok heyecanliyimYaş 31 2 bucuk yıllık evliyim. Sebepsiz infertilite :) ilk tüp bebek denememde kaldım çok şükür :) Aşılama falan hic denemedim.
Mide yanması bende de var canım ekşiyor hatta asit yapıyor çok kötüyüm. Bütün gün çubuk kraker yiyorum bastırsın biraz diye ve soda içiyorum. Ama hiç faydasını görmedim. Dolsa şu 3 ayımız da belki rahatlarız.Selam kızlar evde sürekli mide yanması ve uyku ile cebellesiyorum yazamadım bugün... siz de ne var ne yok
Canım eşim eskişehirden leblebi kurabiyesi getirmiş çok güzel o baya iyi geliyor istersen araştır sende sipariş verMide yanması bende de var canım ekşiyor hatta asit yapıyor çok kötüyüm. Bütün gün çubuk kraker yiyorum bastırsın biraz diye ve soda içiyorum. Ama hiç faydasını görmedim. Dolsa şu 3 ayımız da belki rahatlarız.
İlk defa duydum canım, şekerli bişeymi? Kurabiye tuzluda oluyor aslında :)Canım eşim eskişehirden leblebi kurabiyesi getirmiş çok güzel o baya iyi geliyor istersen araştır sende sipariş ver
Şekerli gibi değişik ama çok güzel bastırıyorİlk defa duydum canım, şekerli bişeymi? Kurabiye tuzluda oluyor aslında :)
Leblebiyi sade yiyorum ama öğlene kadar fayda etmiyor, yine kusuyorum. Öğleden sonra ve akşam yararı var :)Şekerli gibi değişik ama çok güzel bastırıyor
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :) ben sürekli uyku halindeydim, midemde yanma vardı. Sonra agzımda acı bir tat. 7. Gün test yaptım çok silik cıktı. 8. Gün sabah ilk idrarla yaptım iki çizgiyi gördüm o akşam hemen kan verdim. Kanda da çıktı.Tebrik ederim cnm belirtilerin varmiydi? Bnde cumartesi tahlil vrcm ilk denemem ve cok heyecanliyim
Canım sende cleaxne kullanıyordun bilirsin.... bugün iğneyi yaptım ama galiba kas a geldi bi damla kan çıktı şimdi orası acıyor ve mosmor normal morarma değil herkes buz koy dedi ama göbisten olunca yapmak istemedim bana bi yol gösterinLeblebiyi sade yiyorum ama öğlene kadar fayda etmiyor, yine kusuyorum. Öğleden sonra ve akşam yararı var :)
Masallah canım ok iyi toplanmış.Şimdiden hayırlı olsun şansın çok yüksek ne güzelE2 Değeri çok yüksek çıktı. 26 yumurta toplandı. 21 tanesi işlem gördü 13 tanesi döllendi. Her gün arayıp bilgilendiriyorlar bugün 3. günü 10 adet kaldı . Cuma günü hayırlısıyla kaç adet donduralcağına karar verilecek.-Gul-