Bu olaylardan dolayı yasaklandığı bilmiyodum.Yazık olmuş bi iki densiz yüzünden magdur olanlar oldu desenizeEvet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı
Canım nasıl yaptın incir kürünüTedaviden evvel incir kürü yaptım ben
Sende de mi fsh yüksekligi var canım.Ne güzel hamiş kalmışsın darısı bana ve isteyen herkeseTedaviden evvel incir kürü yaptım ben
2 bardak hazır suya 3/4 tane incir attım 12 dakika kadar kaynattım sabah aç karnıma 20 gün içtim reglden sonra tekrar yaptımCanım nasıl yaptın incir kürünü
Fsh 8 civarı idi en son yumurta rezervim düşük ve kaliteleri çok kötüydü yumurtalarımınSende de mi fsh yüksekligi var canım.Ne güzel hamiş kalmışsın darısı bana ve isteyen herkese
Valla bende arıyorum resmen ilk tup bebek denemesi için start verdik bile.İnşallah ilk ve son olurFsh 8 civarı idi en son yumurta rezervim düşük ve kaliteleri çok kötüydü yumurtalarımın
Rabbim hepinize kendiliğinden nasip etsin inşallah aratmasın benim gibi
Bu soru bana mı bilmiyorum üstüme alınarak cevaplayayım 2017 Aralık’ta tüp bebek yaptıracaklar gibi bi isimde açtığım sayfa var cnmHayırlısı olsun canım. Senğn başka bir topiğin daha var dı değilmi?
Yok canım bana sormustu.Burayı yeni açtım ya sabah o yüzden sormuştuBu soru bana mı bilmiyorum üstüme alınarak cevaplayayım 2017 Aralık’ta tüp bebek yaptıracaklar gibi bi isimde açtığım sayfa var cnm
Canım yengemin her iki hamileliğinde de baş ağrısından uyuyamadığıni çok iyi hatırlıyorum sanırım baş dönmesi kadar normal bi durum baş ağrısı. Endişelenecek bişey değil ama dayanılmaz ise doktoruna bi sor sanırım içilebilen ağrı kesiciler varİki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum
Bende duydum hamileliğin belli haftalarında böyle baş ağrısı oluyormuşİki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum
Benim bildiğim kadarıyla normal bas agrısı.Benim de kız kardeşmde hamilelikte baya olmuştu baş ağrısı.Hatta dogumdan sonrada belli bi süre devam etti.İnşallah sende öyle olmazİki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum
Dayanamıyorum artık çok şiddetli, perşembe kontrol günüm doktorla konuşucam artık.Benim bildiğim kadarıyla normal bas agrısı.Benim de kız kardeşmde hamilelikte baya olmuştu baş ağrısı.Hatta dogumdan sonrada belli bi süre devam etti.İnşallah sende öyle olmaz
Canım geçmiş olsun ben de de olmuştu dr um parol içebilirsin dediİki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum
Hiç ilaç içmek istemşyorum aslındaCanım geçmiş olsun ben de de olmuştu dr um parol içebilirsin dedi
Allah şifa versin canım.Parol veriyolar genelde kız kardeşim parol kullanmıştı.Agrılar dayanılmaz oldugunda mecburen içiyodu.Dayanamıyorum artık çok şiddetli, perşembe kontrol günüm doktorla konuşucam artık.
Canim dayanabildigin yere kadar dayan.Dayanilmaz olunca içiceksin mecburen.Ama korkma Allahın izniyle bişey olmaz.Zararı olsa zaten doktor o sorumluluğu almaz.Hiç ilaç içmek istemşyorum aslında
Canım headstick diye birşey var eczanelerde satılıyor. Agrıyan yerine koyuyorsun ilaç değil genelde gebelikte şiddetli baş ağrısı olduğu için hamileler kullanıyor. Bilgin olsun. İşe yaradıgını çok duydum.İki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum
Hayırlısı olsun cnm inşallah ilk denemende hamile kalırsın ben gibi uğraşmazsın benim amh 0.89 idi sayı da giderek iyice azaldı 3/4 folüküle kadar indi ancak sorun sayı değil kaliteleri bazılarında tek yumurta oluyor ama kalitesi iyi çıkıyor hemen hamile kalıyolar benim kaliteler kötüydü oyüzden baya uğraştık kaliteli yumurta denk gelene kadarCanim yumurta rezervin kaçtı amh yi hatırlıyomusun.
Valla bende arıyorum resmen ilk tup bebek denemesi için start verdik bile.İnşallah ilk ve son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?