2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı
Bu olaylardan dolayı yasaklandığı bilmiyodum.Yazık olmuş bi iki densiz yüzünden magdur olanlar oldu desenize

Sende de mi fsh yüksekligi var canım.Ne güzel hamiş kalmışsın darısı bana ve isteyen herkese :dua:
Fsh 8 civarı idi en son yumurta rezervim düşük ve kaliteleri çok kötüydü yumurtalarımın
Rabbim hepinize kendiliğinden nasip etsin inşallah aratmasın benim gibi

Canim yumurta rezervin kaçtı amh yi hatırlıyomusun.
Fsh 8 civarı idi en son yumurta rezervim düşük ve kaliteleri çok kötüydü yumurtalarımın
Rabbim hepinize kendiliğinden nasip etsin inşallah aratmasın benim gibi
Valla bende arıyorum resmen ilk tup bebek denemesi için start verdik bile.İnşallah ilk ve son olur

İki gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum kızlar nedeni nedir bilemiyorum :KK43:
Canım yengemin her iki hamileliğinde de baş ağrısından uyuyamadığıni çok iyi hatırlıyorum sanırım baş dönmesi kadar normal bi durum baş ağrısı. Endişelenecek bişey değil ama dayanılmaz ise doktoruna bi sor sanırım içilebilen ağrı kesiciler var

Benim bildiğim kadarıyla normal bas agrısı.Benim de kız kardeşmde hamilelikte baya olmuştu baş ağrısı.Hatta dogumdan sonrada belli bi süre devam etti.İnşallah sende öyle olmaz

Benim bildiğim kadarıyla normal bas agrısı.Benim de kız kardeşmde hamilelikte baya olmuştu baş ağrısı.Hatta dogumdan sonrada belli bi süre devam etti.İnşallah sende öyle olmaz
Dayanamıyorum artık çok şiddetli, perşembe kontrol günüm doktorla konuşucam artık.

Dayanamıyorum artık çok şiddetli, perşembe kontrol günüm doktorla konuşucam artık.
Allah şifa versin canım.Parol veriyolar genelde kız kardeşim parol kullanmıştı.Agrılar dayanılmaz oldugunda mecburen içiyodu.

Hiç ilaç içmek istemşyorum aslında :KK43:
Canim dayanabildigin yere kadar dayan.Dayanilmaz olunca içiceksin mecburen.Ama korkma Allahın izniyle bişey olmaz.Zararı olsa zaten doktor o sorumluluğu almaz.

Neyse iyi geceler canlar.Sabah iş var uyumam gerekiyo bu ara iyice gece kuş oldum.Zaten bugun ki iğne iyice maf etti beni.Oturduğumda ağrı oluyo.Zor işlermiş bu işler.Başından sonuna kadar hep sıkıntı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :dua: :KK200:

Canım headstick diye birşey var eczanelerde satılıyor. Agrıyan yerine koyuyorsun ilaç değil genelde gebelikte şiddetli baş ağrısı olduğu için hamileler kullanıyor. Bilgin olsun. İşe yaradıgını çok duydum.

Canim yumurta rezervin kaçtı amh yi hatırlıyomusun.
Valla bende arıyorum resmen ilk tup bebek denemesi için start verdik bile.İnşallah ilk ve son olur
Hayırlısı olsun cnm inşallah ilk denemende hamile kalırsın ben gibi uğraşmazsın benim amh 0.89 idi sayı da giderek iyice azaldı 3/4 folüküle kadar indi ancak sorun sayı değil kaliteleri bazılarında tek yumurta oluyor ama kalitesi iyi çıkıyor hemen hamile kalıyolar benim kaliteler kötüydü oyüzden baya uğraştık kaliteli yumurta denk gelene kadar

X