2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hepimiz icin hayırlısı olsun tedavini nerede yaptırıyorsun
Amin inşallah canim.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Daha yolun başındayım.Kalcadan igne vurduruyorum her akşam çok canım yanıyo.Benim ağrı eşigide biraz düşük sanırım o yüzden

Kızlar ya heyecandan yerimde duramıyorum yarın kalp atışı için gidicez nolur bana dua edin ALLAH'IN izniyle duyalım o güzel sesleri ümmet-i muhammedle o arkadaşada üzüldüm iyice strese girdim nolur dua edin
Canım ne kadar oldu senin... biz de cumaya bebeği görmeye gideceğiz

Amin inşallah canim.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Daha yolun başındayım.Kalcadan igne vurduruyorum her akşam çok canım yanıyo.Benim ağrı eşigide biraz düşük sanırım o yüzden
Ben de Bursa Jimerdeyim . Bu arada igne ne icin anlamadım

Kızlar ya heyecandan yerimde duramıyorum yarın kalp atışı için gidicez nolur bana dua edin ALLAH'IN izniyle duyalım o güzel sesleri ümmet-i muhammedle o arkadaşada üzüldüm iyice strese girdim nolur dua edin
Yüce rabbim yüzünü güldürsün allahım hayırlı evlat versin

Canım kafaya takma böyle şeyleri iyi düşün iyi olur inşallah.Rabbim ne takdir etmişse onu görücez.Sen bunu gayet iyi biliyosun bence.Rabbim evladınla hayırlı mutlu ömürler nasip etsin canım

Ben de Bursa Jimerdeyim . Bu arada igne ne icin anlamadım
Yumurta büyütmek için canım.Bazılarına gobekten bazılarına kalçadan vurduruyolarmıs.Benim doktorum kalçadan vurdurucaksın dedi.Canım senin yaş kaçtı.Neden tüp bebek yaptırıyosun

Yumurta büyütmek için canım.Bazılarına gobekten bazılarına kalçadan vurduruyolarmıs.Benim doktorum kalçadan vurdurucaksın dedi.Canım senin yaş kaçtı.Neden tüp bebek yaptırıyosun
Anladım canım.Ben 35 yasindayim Pcoluyum . 3 yıllık evliyim.Ilk aşılama yaptık tutmadı Doktorum tup bebek yapalim dedi

Anladım canım.Ben 35 yasindayim Pcoluyum . 3 yıllık evliyim.Ilk aşılama yaptık tutmadı Doktorum tup bebek yapalim dedi
Bende 32 yaşımdayım.Fsh yüksek amh düşük bendede inşallah ilk denemede ikimizinde yüzü güler canım

Bende 32 yaşımdayım.Fsh yüksek amh düşük bendede inşallah ilk denemede ikimizinde yüzü güler canım
Ilk tedavi icin gittigimde progestron yuksekti 1 ay da dusurmek icin bekledik 1 ay sonra cok sukur dustu hemen basladik tedaviye Insallah canım insallah ilk deneme de tutar hayırlısıyla

Ilk tedavi icin gittigimde progestron yuksekti 1 ay da dusurmek icin bekledik 1 ay sonra cok sukur dustu hemen basladik tedaviye Insallah canım insallah ilk deneme de tutar hayırlısıyla
Ciddimisin benimde yükselmişti ilk aşılama öncesi dediģin gibi bi ilac verdi.Düştukten sonra aşılamaya gecmiştik bizde.Bende bi kez aşılama denedim ama şimdi düşününce keşke hiç denemeyip direk tüp bebeğe geçseymişim.Aşılamanın pek bi faydası olmuyo hamiş kalan sayısı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…