- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Hepimiz icin hayırlısı olsun tedavini nerede yaptırıyorsunMasallah canım ok iyi toplanmış.Şimdiden hayırlı olsun şansın çok yüksek ne güzel
Amin inşallah canim.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Daha yolun başındayım.Kalcadan igne vurduruyorum her akşam çok canım yanıyo.Benim ağrı eşigide biraz düşük sanırım o yüzdenHepimiz icin hayırlısı olsun tedavini nerede yaptırıyorsun
İnşallah canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun sende sorun neydi yaş kaç bu aradaKizlar bende ocakta tup bebek tedavisine baslayacagim
2. Denemem
Insallah pozitif sonuc aliriz
Canım ne kadar oldu senin... biz de cumaya bebeği görmeye gideceğizKızlar ya heyecandan yerimde duramıyorum yarın kalp atışı için gidicez nolur bana dua edin ALLAH'IN izniyle duyalım o güzel sesleri ümmet-i muhammedle o arkadaşada üzüldüm iyice strese girdim nolur dua edin
7+2 olduk çok şükür RABBIM'IN izniyle yarında işte hem kalp atışını duyudan hemde bebeği görücez RABBIM izniyle bitanem nolur dua et sen ne kadarlık oldunCanım ne kadar oldu senin... biz de cumaya bebeği görmeye gideceğiz
Sen gönlünü ferah tut canım bol bol dua et sıkıntı stres yapma RABBIM INŞAALLAH ümmet-i muhammedle beraber seninde yüzünü güldürsün bitanem güzel haberlerini duyalım INŞAALLAHKizlar bende ocakta tup bebek tedavisine baslayacagim
2. Denemem
Insallah pozitif sonuc aliriz
Inşallah sağlıkla sıhhatle canik ya ben 6+2 yim... dr erken mı çağırdı acaba beni çok tedirginim canım7+2 olduk çok şükür RABBIM'IN izniyle yarında işte hem kalp atışını duyudan hemde bebeği görücez RABBIM izniyle bitanem nolur dua et sen ne kadarlık oldun
Elbette bir bildiği vardır bitanem her doktor birbirinden farklı herkesi farklı farklı zamanlarda çağırmışlar RABBIM'IN izniyle o güzel sesleri duyarız INŞAALLAHInşallah sağlıkla sıhhatle canik ya ben 6+2 yim... dr erken mı çağırdı acaba beni çok tedirginim canım
Inşallah canımElbette bir bildiği vardır bitanem her doktor birbirinden farklı herkesi farklı farklı zamanlarda çağırmışlar RABBIM'IN izniyle o güzel sesleri duyarız INŞAALLAH
Ben de Bursa Jimerdeyim . Bu arada igne ne icin anlamadımAmin inşallah canim.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Daha yolun başındayım.Kalcadan igne vurduruyorum her akşam çok canım yanıyo.Benim ağrı eşigide biraz düşük sanırım o yüzden
Yüce rabbim yüzünü güldürsün allahım hayırlı evlat versinKızlar ya heyecandan yerimde duramıyorum yarın kalp atışı için gidicez nolur bana dua edin ALLAH'IN izniyle duyalım o güzel sesleri ümmet-i muhammedle o arkadaşada üzüldüm iyice strese girdim nolur dua edin
Canım kafaya takma böyle şeyleri iyi düşün iyi olur inşallah.Rabbim ne takdir etmişse onu görücez.Sen bunu gayet iyi biliyosun bence.Rabbim evladınla hayırlı mutlu ömürler nasip etsin canımKızlar ya heyecandan yerimde duramıyorum yarın kalp atışı için gidicez nolur bana dua edin ALLAH'IN izniyle duyalım o güzel sesleri ümmet-i muhammedle o arkadaşada üzüldüm iyice strese girdim nolur dua edin
Bende 6+4 te gitmistim canim bence tam zamani :) duy gel o guzel sesi insallah... biz duyabilmistik o kontroldeeeInşallah sağlıkla sıhhatle canik ya ben 6+2 yim... dr erken mı çağırdı acaba beni çok tedirginim canım
Yumurta büyütmek için canım.Bazılarına gobekten bazılarına kalçadan vurduruyolarmıs.Benim doktorum kalçadan vurdurucaksın dedi.Canım senin yaş kaçtı.Neden tüp bebek yaptırıyosunBen de Bursa Jimerdeyim . Bu arada igne ne icin anlamadım
Anladım canım.Ben 35 yasindayim Pcoluyum . 3 yıllık evliyim.Ilk aşılama yaptık tutmadı Doktorum tup bebek yapalim dediYumurta büyütmek için canım.Bazılarına gobekten bazılarına kalçadan vurduruyolarmıs.Benim doktorum kalçadan vurdurucaksın dedi.Canım senin yaş kaçtı.Neden tüp bebek yaptırıyosun
Bende 32 yaşımdayım.Fsh yüksek amh düşük bendede inşallah ilk denemede ikimizinde yüzü güler canımAnladım canım.Ben 35 yasindayim Pcoluyum . 3 yıllık evliyim.Ilk aşılama yaptık tutmadı Doktorum tup bebek yapalim dedi
Ilk tedavi icin gittigimde progestron yuksekti 1 ay da dusurmek icin bekledik 1 ay sonra cok sukur dustu hemen basladik tedaviye Insallah canım insallah ilk deneme de tutar hayırlısıylaBende 32 yaşımdayım.Fsh yüksek amh düşük bendede inşallah ilk denemede ikimizinde yüzü güler canım
Ciddimisin benimde yükselmişti ilk aşılama öncesi dediģin gibi bi ilac verdi.Düştukten sonra aşılamaya gecmiştik bizde.Bende bi kez aşılama denedim ama şimdi düşününce keşke hiç denemeyip direk tüp bebeğe geçseymişim.Aşılamanın pek bi faydası olmuyo hamiş kalan sayısı azIlk tedavi icin gittigimde progestron yuksekti 1 ay da dusurmek icin bekledik 1 ay sonra cok sukur dustu hemen basladik tedaviye Insallah canım insallah ilk deneme de tutar hayırlısıyla