2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım ilaçlar böyle yapiyo hele bide cirinone jel kullaniyosan
Sadece protestan fitil var birde aspirin benim ama transferin üçüncü günüydü bi iğne yaptım gobekten pretlg gibi bişeydi o yaparmı aceba sizede verdiler mi transferin üçüncü gününe igne

Sadece protestan fitil var birde aspirin benim ama transferin üçüncü günüydü bi iğne yaptım gobekten pretlg gibi bişeydi o yaparmı aceba sizede verdiler mi transferin üçüncü gününe igne
Bana vermislerdi canim catlatma ignesiymis tutunmayi kolaylastiriyor demişlerdi o zaman

Yok bitanem ben yapmadım öyle bi iğne sadece kan sulandırıcı clexane vuruyorum crinone jel estrofem bide vitamin kullanıyorum ama her dr tedavisi bi farklı her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya INŞAALLAH RABBIM izniyle pozitif sonucu alırsın bitanem

Kızlar inşallah bebeklerimizi sağ salim kucagımıza alırız gercekten sınavımız büyük Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK200:

Evet canim benim ilk tedavim zaten
Ya vuruldugumuz iğneyi yapınca idrarda test yaptım sadece bakmak için yaniltiyormu diye evt çok silik çizgi cıktı akşam eve gelince yaptım birazdaha belirgin cıktı demekki hcg hormonu iğneyle bir gün sonra daha etkili oluyor

Merhaba Kızlar elimde önceki tedavimden kalma hiç açılmamış ve buzdolabında saklanmış Gonalf 450iu mevcut. İhtiyacı olana 50TL 'ye vereceğim. İstanbul Anadolu yakasındayım.. İsteyen özelden benimle iletişime geçsin lütfen.. Teşekkürler..

Merhaba Kızlar elimde önceki tedavimden kalma hiç açılmamış ve buzdolabında saklanmış Gonalf 450iu mevcut. İhtiyacı olana 50TL 'ye vereceğim. İstanbul Anadolu yakasındayım.. İsteyen özelden benimle iletişime geçsin lütfen.. Teşekkürler..
Canım bildiğim kadarıyla ilaç satışı yapmak yasak.Bilgin olsun

Canım bildiğim kadarıyla ilaç satışı yapmak yasak.Bilgin olsun

ama ben buradan çok ilaç aldım hemde çok daha yüksek ücretlere.. sanırım yeni kaldırıldı çünkü o konuyu bulamıyorum.. Ben sadece elimdeki ilacı değerlendirmek istedim neticede 420 Tl'lik ilaç.. :KK43:

ama ben buradan çok ilaç aldım hemde çok daha yüksek ücretlere.. sanırım yeni kaldırıldı çünkü o konuyu bulamıyorum.. Ben sadece elimdeki ilacı değerlendirmek istedim neticede 420 Tl'lik ilaç.. :KK43:
Evet canim sonradan yasaklanmış.Yeni bi karar sanırım

Evet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı

inanamıyorum bir kişinin yaptığı hata, herkese mal oldu desenize.. :KK43:

Evet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı
Aynen kötü oldu bende orada kalan ilaçlarımı satarım diyordum ama topic kapanmış bisürü kişi öylece kaldı kötü olduo_O

X