- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
RABBIM INŞAALLAH güzel sonuçlarını almayı nasip etsin bizim gibi yüzünü güldürsün canimSelammm kızlar benimde 2 ocakta transferim var Allah'ın izniyle. ilk denemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RABBIM INŞAALLAH güzel sonuçlarını almayı nasip etsin bizim gibi yüzünü güldürsün canimSelammm kızlar benimde 2 ocakta transferim var Allah'ın izniyle. ilk denemem
Amiiinnn canım inşallah hepimizinnnRABBIM INŞAALLAH güzel sonuçlarını almayı nasip etsin bizim gibi yüzünü güldürsün canim
Sadece protestan fitil var birde aspirin benim ama transferin üçüncü günüydü bi iğne yaptım gobekten pretlg gibi bişeydi o yaparmı aceba sizede verdiler mi transferin üçüncü gününe igneCanım ilaçlar böyle yapiyo hele bide cirinone jel kullaniyosan
Hgdin canım.Ben de geldimmm
Hayırlı olsun canım.Benimde insallah bi aksilik olmazsa 6 7 ocak gibiSelammm kızlar benimde 2 ocakta transferim var Allah'ın izniyle. ilk denemem
Bana vermislerdi canim catlatma ignesiymis tutunmayi kolaylastiriyor demişlerdi o zamanSadece protestan fitil var birde aspirin benim ama transferin üçüncü günüydü bi iğne yaptım gobekten pretlg gibi bişeydi o yaparmı aceba sizede verdiler mi transferin üçüncü gününe igne
Yok bitanem ben yapmadım öyle bi iğne sadece kan sulandırıcı clexane vuruyorum crinone jel estrofem bide vitamin kullanıyorum ama her dr tedavisi bi farklı her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya INŞAALLAH RABBIM izniyle pozitif sonucu alırsın bitanemSadece protestan fitil var birde aspirin benim ama transferin üçüncü günüydü bi iğne yaptım gobekten pretlg gibi bişeydi o yaparmı aceba sizede verdiler mi transferin üçüncü gününe igne
Hosbuldum tatlimHgdin canım.
Bu transferinde dimi cnm igne kullandinBana vermislerdi canim catlatma ignesiymis tutunmayi kolaylastiriyor demişlerdi o zaman
Evet canim benim ilk tedavim zatenBu transferinde dimi cnm igne kullandin
Ya vuruldugumuz iğneyi yapınca idrarda test yaptım sadece bakmak için yaniltiyormu diye evt çok silik çizgi cıktı akşam eve gelince yaptım birazdaha belirgin cıktı demekki hcg hormonu iğneyle bir gün sonra daha etkili oluyorEvet canim benim ilk tedavim zaten
Canım bildiğim kadarıyla ilaç satışı yapmak yasak.Bilgin olsunMerhaba Kızlar elimde önceki tedavimden kalma hiç açılmamış ve buzdolabında saklanmış Gonalf 450iu mevcut. İhtiyacı olana 50TL 'ye vereceğim. İstanbul Anadolu yakasındayım.. İsteyen özelden benimle iletişime geçsin lütfen.. Teşekkürler..
Canım bildiğim kadarıyla ilaç satışı yapmak yasak.Bilgin olsun
Evet canim sonradan yasaklanmış.Yeni bi karar sanırımama ben buradan çok ilaç aldım hemde çok daha yüksek ücretlere.. sanırım yeni kaldırıldı çünkü o konuyu bulamıyorum.. Ben sadece elimdeki ilacı değerlendirmek istedim neticede 420 Tl'lik ilaç..
Evet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladıEvet canim sonradan yasaklanmış.Yeni bi karar sanırım
Evet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı
Tedaviden evvel incir kürü yaptım benKızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Aynen kötü oldu bende orada kalan ilaçlarımı satarım diyordum ama topic kapanmış bisürü kişi öylece kaldı kötü olduEvet canım yaa ne güzel oluyordu millet ihtiyacını gideriyordu... bir kişi parayı 20 lira eksik gönderdi diye kavga çıktı grupta tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum diye grup vardı sonra hakaretler falan çok kötü oldu.... kulüpte yasakladı