2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben doktoruma sormayı unuttum süreyi. Uzamasi daha çok strese neden olur zaten.
Aynen oyle canım bu süreşte beklemek geriyo insani.Ama şükür bende öyle bişey olmadı bende çok rahattım doktoruma güvendim.Kafama hiç bişey takmadım sende öyle yap doktora güven şart

İnsallah görüceksin canım.Rabbimin mucizeleri her aşamada devam ediyo desene.Cidden Allah çok büyük şükürler olsun.Senin adina çok sevindim
Hep aklıma kötü şeyler getiriyorum ya sevinemiyorum ki korkuyorum birşey olacak diye :KK43: hep stres hep korku çünkü zor sahip oluyoruz o yüzden içimizde hep kaybetme korkusu :KK43:

Hep aklıma kötü şeyler getiriyorum ya sevinemiyorum ki korkuyorum birşey olacak diye :KK43: hep stres hep korku çünkü zor sahip oluyoruz o yüzden içimizde hep kaybetme korkusu :KK43:
Canim karamsarlığa kapılma bak benim durumum senden daha zor ama Allaha sığınmaktan başka elden ne gelir.Belki hatirlarsın söylemiştim ben doğuştan yarım rahimliyim.Ama bu şekilde anne olan çok kişi var olumlu ornekleri hatırlıyorum.Sende oyle yap binlerce insan ikiz gebelik yaşıyo doğum yapıyo.Hersey güzel olucak canım

Aynen oyle canım bu süreşte beklemek geriyo insani.Ama şükür bende öyle bişey olmadı bende çok rahattım doktoruma güvendim.Kafama hiç bişey takmadım sende öyle yap doktora güven şart
Bende doktorumdan cok memnun kaldım. Cokta bilgi edinmek istemiyorum aslinda. Daha cok stres oluyorum. Insallah benimde ilk sefer tutar.

Bende doktorumdan cok memnun kaldım. Cokta bilgi edinmek istemiyorum aslinda. Daha cok stres oluyorum. Insallah benimde ilk sefer tutar.
Dogru yapıyosun canım.Doktorun ne kadar bilgilendirirse o kadarini yeterli gör bana doktorum yumurtaların büyükluğünden falan hicbiseyden bilgi vermedi bende hiç bisey sormadım o yüzden stres yapmadım çok rahattım.Hersey hakkında fikir sahibi olmak insanı geriyo bence

Canim karamsarlığa kapılma bak benim durumum senden daha zor ama Allaha sığınmaktan başka elden ne gelir.Belki hatirlarsın söylemiştim ben doğuştan yarım rahimliyim.Ama bu şekilde anne olan çok kişi var olumlu ornekleri hatırlıyorum.Sende oyle yap binlerce insan ikiz gebelik yaşıyo doğum yapıyo.Hersey güzel olucak canım
İnşallah canım benim inşallah. Hepimiz çok güzel günler görelim. :KK200:

Dogru yapıyosun canım.Doktorun ne kadar bilgilendirirse o kadarini yeterli gör bana doktorum yumurtaların büyükluğünden falan hicbiseyden bilgi vermedi bende hiç bisey sormadım o yüzden stres yapmadım çok rahattım.Hersey hakkında fikir sahibi olmak insanı geriyo bence
En guzelini yapmissin canim. Bu tedavide en buyuk dusmanimiz stres.
Ne zaman kan testi yaptiracaksin canim ?

O sure icin kendimi oyalayacak neler yapabilirim diye düşunmeye başladim. Oyalanmak sart. Yoksa gunler gecmez.
Kitap oku filim seyret kısa yavaş yürüyusler yap dısarda faydasinı gorüceksin.Sakin sabahtan akşama yatıyım deme rutin hayatina dön tabi kendine dikkat et sakıncalı hareketler yapma ama hayatıni normal akışında yaşa

Kitap oku filim seyret kısa yavaş yürüyusler yap dısarda faydasinı gorüceksin.Sakin sabahtan akşama yatıyım deme rutin hayatina dön tabi kendine dikkat et sakıncalı hareketler yapma ama hayatıni normal akışında yaşa
En sevdigim seyleri saydin :KK66:
Transfer sonrasi kardesim gelecek yanima. Ev islerini hallederim dedi. Bana kalsa gerek bile yok. Esim de pimpirikli sanirım sadece wc için yerimden kaldırirlar beni :olamaz:

En sevdigim seyleri saydin :KK66:
Transfer sonrasi kardesim gelecek yanima. Ev islerini hallederim dedi. Bana kalsa gerek bile yok. Esim de pimpirikli sanirım sadece wc için yerimden kaldırirlar beni :olamaz:
Ne güzel temizlik falan yapar.sende yemek yaparsın kendini yormadan bide eşim temizlik yaptı bende 3 gunden sonra yemek yapmaya başladım.Zaten transfer günü dinlendim ertesi günü iş başı sabah 15 dakkalık yurüyüşle işime gittim ertesi gün.Yazanları okuyunca çok rahatmişım diyorum ama vence bu işin püf noktası tahat olabilmek

Peki pazartesi transferden sonra kacınci gun oluyor canim? Sen bayaa erken ogrenmissin ne guzel.
Pazartesi 13.gün oluyo doktor pazar yok diye pazartesi çagırdı.Bende 8.günde öğrendim erken gebelik testi yaptım şükür çıktı.Ama ben emindim rüya bile gördüm hissetmiştim hamile olduğumu.O yüzden kan tahlilini beklemedim

Pazartesi 13.gün oluyo doktor pazar yok diye pazartesi çagırdı.Bende 8.günde öğrendim erken gebelik testi yaptım şükür çıktı.Ama ben emindim rüya bile gördüm hissetmiştim hamile olduğumu.O yüzden kan tahlilini beklemedim
Kucagina da almak nasip olsun canim. Guzel sonuclar alirsin insallah.

Öyle hesapliyolarda 10 gün fazla koyuyolar üstüne doktorlar.Normalde transfer günüm belli kaçıncı gün embriyosu olduğu belli 20 günden biraz fazla oluyo aslında ama 10 gün ekleniyo mantığını çözemedim ama
Bitanem şöyle düşün senin yumurtalarım büyüyüp çatliyo toplaniyo sonra dölleniyo sonra bölünüyo embryo haline geliyo sonra transfer oluyo bu işlemleride katman lazım normal gebelikte bunlar kendiliğinden oluşuyo son adet tarihinden sonra... o yuzden sat baz alınıyo yani sana transfer edilen zamandan hesaplamicaksin zaten internet sitelerinde sata göre embryo transferine göre diye soruyo ikiside hemen hemen aynı çikiyo

X