Anladım canim .Saolasın bilgilendirdiğin içinBitanem şöyle düşün senin yumurtalarım büyüyüp çatliyo toplaniyo sonra dölleniyo sonra bölünüyo embryo haline geliyo sonra transfer oluyo bu işlemleride katman lazım normal gebelikte bunlar kendiliğinden oluşuyo son adet tarihinden sonra... o yuzden sat baz alınıyo yani sana transfer edilen zamandan hesaplamicaksin zaten internet sitelerinde sata göre embryo transferine göre diye soruyo ikiside hemen hemen aynı çikiyo
Içini korku kapladığı zaman elini karnına koy bebişlerinle konuş gerçekten rahatlicaksin düşünsene annesi bir iki hafta öncesine kadar bir bebeğim var sanıyorsun RABBIM'IN sayesinde ikinci mucizene kavuştun sağlıklı sıhhatli bir şekilde annesine ne güzelde tutunmuşHep aklıma kötü şeyler getiriyorum ya sevinemiyorum ki korkuyorum birşey olacak diyehep stres hep korku çünkü zor sahip oluyoruz o yüzden içimizde hep kaybetme korkusu
Ne demek bitanem her zamanAnladım canim .Saolasın bilgilendirdiğin için
Ben böyleyim canım hamilelikte de böyleydim şimdide d3vam araştırma yapıyorum bol bol
İnşallah canım benim İnşallah amin. Bir kaç gündür içimde bir sıkıntı var ondan oluyor sanırım. Allah hayır etsin.Içini korku kapladığı zaman elini karnına koy bebişlerinle konuş gerçekten rahatlicaksin düşünsene annesi bir iki hafta öncesine kadar bir bebeğim var sanıyorsun RABBIM'IN sayesinde ikinci mucizene kavuştun sağlıklı sıhhatli bir şekilde annesine ne güzelde tutunmuşöyle onlar ne kadar gayret ediyosa sende o kadar güzel düşün bol bol inşirah suresi oku seni rahatlarsın kuzum her şey çok güzel olacak ALLAH'IN izniyle bebişlerinide sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın ümmet-i muhammedle beraber INŞAALLAH
Kızlar 16 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş beklemedeyiz. Benim karnım ağrıyo biraz ya şişlik var sizdede oldumu
geçmiş olsun cnm ben de 10 gün önce oldum 23 yumurta toplandı 14 ü döllendi sadece 4 tanesi 5. güne ulaştı, benimde karnım şişti ama benim çok ağrım oldu OHSS diye bi sendrom geçirdim ve transferim ertelendi bu ay . adet olmayı bekliyorum, doktorunla bir görüş derim
Canım catlatma iğnesinden pozitif çıkmıştırgünaydın kızlar nasılsınız ben bugün öylesine test yaptım silik çizgi çıktı transfer olmadım ayın 10 unda opu olmuştum, ilaç etkisi kalırmı bu güne
Evet canım olmuştu normal ağrının gazın olması.Gecer 2 guneKızlar 16 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş beklemedeyiz. Benim karnım ağrıyo biraz ya şişlik var sizdede oldumu
Çatlama iğnesinin etkisi olabiliyormuş bitanemgünaydın kızlar nasılsınız ben bugün öylesine test yaptım silik çizgi çıktı transfer olmadım ayın 10 unda opu olmuştum, ilaç etkisi kalırmı bu güne
Inşirah suresini oku bitanem ferahlatiyo insanı randevun yaklaşti ya ondandir ALLAH'IN izniyle herşey çok güzel olucak yavrularında seni görmek için sabirsizlaniyo annesiİnşallah canım benim İnşallah amin. Bir kaç gündür içimde bir sıkıntı var ondan oluyor sanırım. Allah hayır etsin.
İnşallah öyledir canım nereden kapıldım bu karamsarlıga hiç bilmiyorum. Okuyorum kuzum onuInşirah suresini oku bitanem ferahlatiyo insanı randevun yaklaşti ya ondandir ALLAH'IN izniyle herşey çok güzel olucak yavrularında seni görmek için sabirsizlaniyo annesi
İnşallah yaaEvet canım olmuştu normal ağrının gazın olması.Gecer 2 gune