2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Anladım canim .Saolasın bilgilendirdiğin için

Hep aklıma kötü şeyler getiriyorum ya sevinemiyorum ki korkuyorum birşey olacak diye hep stres hep korku çünkü zor sahip oluyoruz o yüzden içimizde hep kaybetme korkusu
Içini korku kapladığı zaman elini karnına koy bebişlerinle konuş gerçekten rahatlicaksin düşünsene annesi bir iki hafta öncesine kadar bir bebeğim var sanıyorsun RABBIM'IN sayesinde ikinci mucizene kavuştun sağlıklı sıhhatli bir şekilde annesine ne güzelde tutunmuş öyle onlar ne kadar gayret ediyosa sende o kadar güzel düşün bol bol inşirah suresi oku seni rahatlarsın kuzum her şey çok güzel olacak ALLAH'IN izniyle bebişlerinide sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın ümmet-i muhammedle beraber INŞAALLAH

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün öylesine test yaptım silik çizgi çıktı transfer olmadım ayın 10 unda opu olmuştum, ilaç etkisi kalırmı bu güne

İnşallah canım benim İnşallah amin. Bir kaç gündür içimde bir sıkıntı var ondan oluyor sanırım. Allah hayır etsin.

Kızlar 16 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş beklemedeyiz. Benim karnım ağrıyo biraz ya şişlik var sizdede oldumu

Kızlar 16 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş beklemedeyiz. Benim karnım ağrıyo biraz ya şişlik var sizdede oldumu

geçmiş olsun cnm ben de 10 gün önce oldum 23 yumurta toplandı 14 ü döllendi sadece 4 tanesi 5. güne ulaştı, benimde karnım şişti ama benim çok ağrım oldu OHSS diye bi sendrom geçirdim ve transferim ertelendi bu ay . adet olmayı bekliyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün öylesine test yaptım silik çizgi çıktı transfer olmadım ayın 10 unda opu olmuştum, ilaç etkisi kalırmı bu güne
Canım catlatma iğnesinden pozitif çıkmıştır

İnşallah canım benim İnşallah amin. Bir kaç gündür içimde bir sıkıntı var ondan oluyor sanırım. Allah hayır etsin.
Inşirah suresini oku bitanem ferahlatiyo insanı randevun yaklaşti ya ondandir ALLAH'IN izniyle herşey çok güzel olucak yavrularında seni görmek için sabirsizlaniyo annesi

Inşirah suresini oku bitanem ferahlatiyo insanı randevun yaklaşti ya ondandir ALLAH'IN izniyle herşey çok güzel olucak yavrularında seni görmek için sabirsizlaniyo annesi
İnşallah öyledir canım nereden kapıldım bu karamsarlıga hiç bilmiyorum. Okuyorum kuzum onu

Ankarada tup bebek yaptirdim pozitifi gordum bugun antepte bi dr kese gormeye geldim. Bir saat sonra karnindan bakicam dedi. Sizlere karnindan bakilan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…