Yok canım benim bildigim adet tarihin neyse ondan sonrası hesaplanıyor. Usg de zaten haftan cıkıyor.Öyle hesapliyolarda 10 gün fazla koyuyolar üstüne doktorlar.Normalde transfer günüm belli kaçıncı gün embriyosu olduğu belli 20 günden biraz fazla oluyo aslında ama 10 gün ekleniyo mantığını çözemedim ama
Aynen canım hayir gördüğümuzde şer,şer gördüğümüzde hayır olabilir.En iyisi Allah bilir biz aciziz acele etmeyip sabredidip beklemeliyizBiz bilemeyiz ki ne hayırlı
Rabbim bizim için en hayırlısı olsun
Hoşbuldum canımHoş geldin komşu nasilsın
Valla bilmiyorum ki doktorlara akıl sır ermiyo9 ay 10 gün meselesi olmasın
Bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi
Hoşbuldum canım Nasılsıniz ?
Hoşgeldin
Evet bende oyle biliyorum ama mantığını çözemedimYok canım benim bildigim adet tarihin neyse ondan sonrası hesaplanıyor. Usg de zaten haftan cıkıyor.
Çok şükür canım sen nasılsın :) hayırlı olsun güzel sonuclar alırsın inşallahHoşbuldum canım Nasılsıniz ?
İnsallah canım.Rabbim gönlüne göre versin insallah senden de güzel haberler alırızHoşbuldum canım
Bugün dondurulmuşlarim için tedaviye başladım
Şubat başı transferim olucak inşallah
Aynen canım hayir gördüğümuzde şer,şer gördüğümüzde hayır olabilir.En iyisi Allah bilir biz aciziz acele etmeyip sabredidip beklemeliyiz
Niye ki canim.Doktorun mu söyledi.Belki sonuna kadar gidersin belli olmazBenim bebişler zaten erken gelecekler 9 ay 10 gün bana cok uzak
Amin canım şu cumanin hürmetine .Rabbim bana,sana isteyen herkese en kısa zamanda hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsinElhamdülillah inancım tastamam
Rabbime sığınırım
Cuma gecesi hürmetine dualarımızı kabul etsin
İkizler cok durmuyormus canım 35 36 da oluyor dogum doktorumda soyledi zaten.Niye ki canim.Doktorun mu söyledi.Belki sonuna kadar gidersin belli olmaz
Canım gönülden aminnn inşallahAmin canım şu cumanin hürmetine .Rabbim bana,sana isteyen herkese en kısa zamanda hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hmm demek ki rahim belli bi süre sonra taşıyamiyo.İnsallah sağlıcakla kuçağına al da erken olsun ne olucakİkizler cok durmuyormus canım 35 36 da oluyor dogum doktorumda soyledi zaten.
Beklemek cok zor dimi.Güzellikler hayırlarla gelsin insallahŞubat ayı gelsin artık
Tek bebege gore ikizlerin ciğerleri cok önce gelişiyormuş korkma dedi doktorum hayırlısı canım insallah o günleri görürüm.Hmm demek ki rahim belli bi süre sonra taşıyamiyo.İnsallah sağlıcakla kuçağına al da erken olsun ne olucak
İnsallah görüceksin canım.Rabbimin mucizeleri her aşamada devam ediyo desene.Cidden Allah çok büyük şükürler olsun.Senin adina çok sevindimTek bebege gore ikizlerin ciğerleri cok önce gelişiyormuş korkma dedi doktorum hayırlısı canım insallah o günleri görürüm.
Ben doktoruma sormayı unuttum süreyi. Uzamasi daha çok strese neden olur zaten.Aynen canım hepsi bu ay oldu.Dinlendirme şart deil.