MAŞAALLAHKızlar resmen şimdiden ağzımın tadı bozuldu.Agzimda acı bi tat var.Bendede mide bulantıları bu sefer feci olucak gibi geliyo.Hayırlisi
İnsallah en kısa zamanda düzelirsin canımÖyle canım valla ben ya sabah ya da aksam kusuyorum. Ama istahım hala tam acılmadı.
Amin canım.Allah razı olsunMAŞAALLAHbitanem gebeliğin sağlıklı ilerliyo demek ki midende bulansın hamileliğin tadını çıkar bol bol aşer ne güzel bak ağzının tadını değiştirecek yavrun var RABBIM sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH
Acemiyim bu konu da yeni yeni ögreniyorum. Tesekkur ederim :)Cok fazla yumurta toplanip ohss olusunca oteki aya transfer yapiliyor benim bildigim.
Daha o zaman en az 20 gün varCanım keseyi 5+5 te kalp atısınıda 6+3 te duyduk.
Ben hamile oldugumu ogrendigimde daha 4 haftalık bile olmamıstım :) genelde kese icin 5. Haftada çağırıyorlar.Daha o zaman en az 20 gün var
Pazartesi bakalım ben kaç haftalık olucam inşallah.Heralde 3Ben hamile oldugumu ogrendigimde daha 4 haftalık bile olmamıstım :) genelde kese icin 5. Haftada çağırıyorlar.
Çok güzel bi paylaşım canim.Eline yüreğine sağlikLâ tahzen! (Üzülme!)
Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler!..
Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın!
Yeter ki sen istemeyi bil!..
Mevlana
Hoş geldin komşu nasilsınKızlar karşı topikten geldim ben kabul ederseniz gelebilirmiyim :)
Canım son adet tarihine gore hesaplarsın artıkPazartesi bakalım ben kaç haftalık olucam inşallah.Heralde 3
Rica ederim canımÇok güzel bi paylaşım canim.Eline yüreğine sağlik
Lâ tahzen! (Üzülme!)
Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler!..
Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın!
Yeter ki sen istemeyi bil!..
Mevlana
Öyle canım.Herzaman herşeyin hayırlısını istemek lazım.Rica ederim canım
Tamamen duygularımın satır hali
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Elhamdülillah
Biz bilemeyiz ki ne hayırlıÖyle canım.Herzaman herşeyin hayırlısını istemek lazım.
HoşgeldinKızlar karşı topikten geldim ben kabul ederseniz gelebilirmiyim :)
Öyle hesapliyolarda 10 gün fazla koyuyolar üstüne doktorlar.Normalde transfer günüm belli kaçıncı gün embriyosu olduğu belli 20 günden biraz fazla oluyo aslında ama 10 gün ekleniyo mantığını çözemedim amaCanım son adet tarihine gore hesaplarsın artıkmuhtemelen oyle olur daha minnak
Öyle hesapliyolarda 10 gün fazla koyuyolar üstüne doktorlar.Normalde transfer günüm belli kaçıncı gün embriyosu olduğu belli 20 günden biraz fazla oluyo aslında ama 10 gün ekleniyo mantığını çözemedim ama